Det danske magasin i Spanien
Har du lavet planer for sommerferien?

Har du lavet planer for sommerferien?

ADVERTORIAL

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du ikke er begyndt at tænke over det, så er det ved at være på tide – der er nemlig ikke så lang tid til sommerferie, som du går og tror. Foråret er fyldt med helligdage og miniferier, og inden du har fået set dig om, står den på sommerferie. Når der er sommerferie, skal du naturligvis også have noget at lave, og der er mange muligheder. Måske er der så mange, at du slet ikke er begyndt at forholde dig til, hvad du skal lave. Derfor kan du her finde en lille liste over ting, som du kan give dig til. Du behøver naturligvis ikke at have planer hele tiden – der skal jo også være tid til at slappe af. Det er bare godt, at man får lavet lidt, så man ikke føler, at man har spildt ferien.

Rejse til udlandet

Det helt oplagte valg er naturligvis en tur til udlandet. Du kan finde billige pakkerejser med Solfaktor, hvis du gerne vil have det hele samlet et sted. Så er der fly, transport, hotel, osv. Så skal du ikke gøre andet end at tage afsted, hvilket kan være meget afslappende og dejligt, når man skal på ferie og nyde det. Der er ingen tvivl om, at der er størst sandsynlighed for solskin i udlandet, og det er ofte en god grund til at tage afsted. Solen gør bare noget godt for en, og den kan ekstra meget om sommeren. Du kan både tage på storbyferie eller badeferie nede sydpå med en pakkerejse

Interrail

Hvis du ikke er så meget til at være det samme sted hele tiden, kan du tage på interrail rundt i Europa. Det er en lidt anderledes måde at rejse rundt på, men det kan være sjovt at opleve, hvis du ikke har gjort det før. Du kan komme rundt til nogle af Europas smukkeste byer.

Gode gamle Danmark

Hvis du stoler på, at det nok skal bliver godt vejr her hjemme i Danmark, så kan det også noget helt særligt. Du kan for eksempel tage på cykelferie. Det er bare med at pakke tasken og teltet, og så er det afsted. Den danske natur er flot, men det bliver altså bare lidt bedre, hvis solen skinner – derfor er det et lille sats.

Forhåbentlig er det blevet en smule mere overskueligt for dig, hvad du skal give dig til i din sommerferie. Det er ved at være oppe over, hvis du skal nå at have planlagt noget. Derfor må du snart i gang med planlægningen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.