Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis donerer 2.207,06 euros til Club Danés

Helle Hollis donerer 2.207,06 euros til Club Danés

Den 30 januar havde det danske biludlejningsfirma, Helle Hollis, fornøjelsen at kunne overrække en check på 2.207,06 euros til formanden for Club Danés, Siff Frost.

Charity ordningen med Club Danés blev startet i 2021 med det formål at kunne støtte klubben og dens aktiviteter.

Det er blevet til mange tusinde euros som Helle Hollis har kunnet donere til Club Danés siden starten på dette samarbejde.

”Det glæder os, at vi kan støtte Club Danés”, udtaler marketingschef fra Helle Hollis, Christine Fleischer.    ”Hver gang charity nummeret C0009 bliver anvendt på anvendt Club Danés hjemmesiden eller direkte på Helle Hollis hjemmeside støtter man klubben, og samtidig med får klubmedlemmet en rabat på sin billeje”.

Helle Hollis er et dansk biludlejningsfirma med over 40 år på Solkysten.  De har blandt andet dansktalende personale og lejebetingelser på dansk for at give kunden en tryg og god start på sin billeje.   

”Helle Hollis står for kvalitets billeje, hvor kundeservice er i fokus og ingen skjulte ekstras”, fortsætter Christine.

Udover hovedkontoret ved Malaga Lufthavn, har Helle Hollis også et afdelingskontor ved siden af Hotel PYR i Fuengirola.  Hovedkontoret er åbent 24 timer i døgnet.

”Denne donation er en god økonomisk støtte for Club Danés”, udtaler Siff ”og understreger hvor vigtigt det er, at lokale firmaer støtter klubben for at kunne udvikle klubben yderligere”.

www.hellehollis.com

www.clubdanes.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.