Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på El Paraiso

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso

Referat Club de Golf Dinamarca på El Paraiso søndag 17. marts 2024

Det var ikke alle som fik lov til at sove længe til matchen i dag på El Paraiso – kl. 08.27 blev der i hvert fald teet ud på 1. og 10. teested, så ved ikke helt om alle havde fået søvnen helt ud af øjnene. Men vi fik sendt 70 spillere afsted på banen som stod meget fint – i hvert fald var greens i en meget fin stand.

Peter fra dagens sponsor Bil Bank havde fået opgaven som service manager for dagens spillere, og var ude på de fleste huller for at yde god service med lidt lækkerier og måske også lidt moralsk opbakning.

Reslutatet af dagens match blev :

Hold-matchen blev vundet af holdet med Kenneth Bæk, Søren Friis, John Sørensen og Flleming Møller Jensen med i alt 111 point efterfulgt af Helen Laursen, Mona Dybvad, Lars Wodschouw og Claus Rasmussen med 109 point.

A-rækken havde en dygtig vinder i Lars Ole Bell med 37 point, tæt efterfulgt af Bo Kristensen med 36 point, medens tredje- og fjerde pladsen skulle have lodtrækdspladen frem inden Tove Pedersen og Hans P Christensen – hver med 32 point kunne fordele pladserne i mellem sig.

B-rækkens´s vinder blev Peer Falkenberg med 36 point, pustet i nakken af Søren Friis også med 36 point. Tredje- og fjerde pladsen fordelte Preben Post og Christen Møller i mellem sig med henholdsvis 30 og 29 point.

C-rækken blev vundet af Mona Dybvad med 36 point, Karsten Nielsen blev nummer to med 35 point, og Lene Andersen fik trediepladsen på 33 point. Fjerdepladsen med 31 point gik til Jan Gulløv.

Conni Skovhus tog sig af første pladsen i gæsterækken med 33 point, og Helge Wnnike klemte sig lige foran Pedro med 27 point på andenpladsen.

Peter Clemmesen og Ulrik Folkman fra Bil Bank fik efter middagen lejlighed til at promovere deres forretning og samtidig indbydelsen til at deltage i deres arrangement i andag i Fuengirola.

Næste match er på El Chaparral søndag 14. april med Nordic Muebles som sponsor.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.