Det danske magasin i Spanien

Abonnementsvilkår

1.     Medielogin

Ved køb af abonnement modtager du en særskilt e-mail om oprettelse og verifikation af dit Medielogin. Medielogin giver dig adgang til de af La Danesas digitale produkter, som indgår i dit abonnement, ligesom Medielogin også giver mulighed for at benytte vores selvbetjeningsfunktioner. Vi benytter din Medielogin e-mailadresse til kommunikation omkring dit abonnement samt udsendelse af nyhedsmails med nyheder og andre temaer fra Spanien.

2.     Varighed, pris og betaling

Abonnement på La Danesas produkter er fortløbende, indtil det opsiges. Dette gælder også prøve-, kampagne- og introduktionsabonnementer, som fortsætter til normal abonnementspris, med mindre andet er aftalt. Opsigelse skal ske i overensstemmelse med gældende opsigelsesregler (se nedenfor).

Abonnementet betales forud med de til enhver tid udstillede betalingsmuligheder..

3.     Muligheder og begrænsninger

Det er nødvendigt at have et aktivt Medielogin. Adgangskoden er personlig og må ikke overdrages til andre. Du kan være logget på op til 5 enheder ad gangen. Misbrug vil medføre øjeblikkelig opsigelse af abonnementet fra La Danesas side.

4.     Reklamation og godtgørelse

Kontakt La Danesa ved fejl eller mangler. Tekniske fejl rettes hurtigst muligt efter, at det er opstået. Som udgangspunkt godtgøres ikke for nedetider.

5.     Opsigelse

Du kan afmelde dit abonnement på Danesa Plus når som helst og vil fortsat have adgang til Danesa Plus-artikler frem til udgangen af din faktureringsperiode. Betalinger vil ikke blive refunderet, og vi yder heller ikke refusion eller kredit for delvist brugte abonnementsperioder. Du kan afmelde dit abonnement på ”Min Profil” eller ved at kontakte La Danesa.

6.     Fortrydelsesret

Det købte abonnement består udelukkende af digitale produkter, som ikke leveres på et fysisk. Abonnenten fraskriver sig fortrydelsesretten i forbindelse med købet.

7.     Behandling af persondata

Oplysninger om tidligere og nuværende abonnenter, som registreres i forbindelse med køb af et abonnement anvendes først og fremmest til at opfylde vores leveringsforpligtelse i forhold til de pågældende køb. Alle personoplysninger opbevares og behandles fortroligt og kan slettes på forlangende i overensstemmelse med gældende lovgivning. Oplysningerne bruges derudover til udsendelse af nyhedsmails der indeholder nyheder, temaer, events, profiler samt annoncørtilbud.

8. Ophavsret

Alt redaktionelt indhold under nærværende abonnementsvilkår er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres, distribueres eller på anden måde videreudnyttes uden forudgående aftale herom. Digitalt indhold må udskrives til personligt forbrug.

9. Ændring af abonnementsvilkår

La Danesa / Danesa Plus har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår og indhold af vore produkter. I forbindelse med væsentlige ændringer sker varsling overfor abonnenterne med mindst én måneds varsel.

10. Kontaktoplysninger

NORRBOM MARKETING / DET NORSKE MAGASINET
Centro Idea
Ctra. De Mijas, km 3,6
29651 Mijas, Málaga
España

E-mail: norrbom@norrbom.com
Telefon: +34 952 58 15 53


Sidst opdateret: 01.04.2021

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.