Den danske kirke øst for Málaga

Den danske kirke øst for Málaga

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Af Jacques Borggild

Når dette blad læses, har vi afsluttet kirkeåret 2021-22, et kirkeår, som i høj grad blev præget af Corona-pandemien, såvel hjemme i Danmark, som her på den spanske solkyst.

Vores 2-dages-tur til Riotinto, Huelva og Antequera forløb fint og planmæssigt. Vi bringer en artikel om rejsen her i bladet i Maj-udgaven. Desværre blev 5 af gæsterne ramt af corona og måtte melde fra, men resten, i alt 50 glade gæster, havde en fin tur med både godt humør og fint vejr

Kirkesæsonen har, på trods af Corona-pandemien, været ganske udmærket med god tilslutning til vore gudstjenester og øvrige arrangementer, og præsteparret har sagt ja tak til at tage endnu en sæson, den 4. i øvrigt, og vi glæder os til at byde alle kirkens medlemmer og venner velkommen til den første gudstjeneste, sædvanen tro på tærskepladsen El Cerval i bjergene bag La Herradura, lørdag d. 5 november 2022 kl. 13.00.

En stor tak til kirkerådet for et fortrinligt og harmonisk samarbejde, tak til kirkegængere og øvrige venner af kirken for fremmøde og deltagelse i kirkens arrangementer, vi glæder os til den kommende sæson sammen med Jer.

Vi ønsker alle Danesas læsere og medlemmer og venner af kirken en rigtig god sommer og håber, at Corona-pandemien vil være et (næsten) overstået kapitel, når vi ses igen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa