Det danske magasin i Spanien

Den nye Bestyrelse i Club Danés tager for alvor fat på spændende initiativer.
Efter en vellykket generalforsamling i april, er den nyudnævnte bestyrelse i Club Danes nu aktivt engageret i at forme fremtiden for klubben.
Med et ønske om at skabe et dynamisk og engageret fællesskab, vil vi hen over sommeren planlægge spændende arrangementer.

Vi opfordrer medlemmer til nøje at følge med på vores hjemmeside, www.clubdanes.dk, hvor vi løbende vil opdatere med information vedrørende kommende begivenheder.
Allerede nu kan vi fortælle at vi har 2 foredrag i maj:
Den 3. maj kommer Lars Rasmussen og holder foredrag på engelsk.
Den 4. maj kommer Lars Rasmussen igen og holder foredrag på dansk.

Vi vil hen over sommeren få vores coworking-faciliteter, fuldt funktionsdygtige. Vi har fået pusset vægge, ryddet ud og skaffet skriveborde. Men vi mangler stadig at få malet og gjort lokalerne lidt lækre. Vi begynder allerede nu at tilbyde erhvervsmedlemsskaber som du kan finde meget mere om på hjemmesiden, www.clubdanes.dk

Sommerperioden kan medføre ændringer i åbningstider og vi stræber efter at sikre, at vores medlemmer er velinformeret om eventuelle ændringer. Både på hjemmesiden, på Facebook og i klubben.

Vi ser frem til at byde jer alle velkommen til en sommer med spændende arrangementer.
Vær opmærksom på vores hjemmeside for de seneste opdateringer, og tøv ikke med at kontakte os, såfremt I har spørgsmål eller idéer til nye initiativer.

Bridgeklubben
Der spilles bridge i Club Danés hver mandag
kl. 15.00. Mødetid omkring 14.30. Gæster er
velkomne. Til- og framelding senest dagen før hos Carl Tobiasen på 659 681 344 eller på
cetobiasen@gmail.com Gebyr € 3.00.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.