Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca match på Los Flamingos

Club de Golf Dinamarca match på Los Flamingos

Søndag den 19. november bød på mange positive overraskelser for Golf Dinamarca’s deltagere på den fine Los Flamingos bane ved det flotte resort Villa Padierna Palace Hotel. Da vi ankom skinnede solen og luften blev hurtig rigtig lun, og for at vi skulle have en let afviklet runde golf havde Flamingos frit stillet buggies til rådighed for alle 70 spillere med navn på.

Banen var i perfekt stand, specielt i betragtning af den lange tørkeperiode, og alle kunne nyde den italiensk/romerske stemning på den udfordrende bane. Derefter var der høj stemning på golfklubbens 19. hul hvor mange nød en drink efter dagens runde og gjorde dagens mange fine resultater op.

Næste overraskelse fik vi, da vores sponsor CoreCapital bød på et glas Cava på terrassen foran Villa Padierna’s ballroom i høj sol.  

Herefter var der fint dækket op til en flot 3-retters menu med vine i det luksuøse ballroom med statuer og højt til loftet

Den overdådige præmieoverrækkelse efter desserten afslørede følgende resultater – efter at sponsoren afstod fra selv at modtage præmie for en runde i 39 point:

A-rækken blev vundet af Thomas Dahlsgaard med 38 point, og andenpladsen gik til Hans Peter Christensen med 34 point, efterfulgt af Lars Ole Bell med 32 point.

B-rækken blev vundet af Poul Christensen med 35 point. De følgende pladser i B-rækken var Poul H Brixen med 34 point, efterfulgt af Paul Henrik Bang med 33 point.

C-rækkens førsteplads gik til Jens Schrøder med 38 point, Kurt Andersen med 36 på andenpladsen og Brian Løvgreen med 34 point på tredjepladsen. 

D-rækkens førsteplads gik til Claes Andersen med 37 point, og Henriette Blume fik andenpladsen med 35 point og Thorkild Nielsen lige efter med 34 point på tredjepladsen.

Gæsterækken havde Henning Houkjær som vinder med 31 point og Pablo Lacort med 30 point på andenpladsen. Holdspillet blev vundet med suveræne 114 point af Hans Peter Christensen, Paul Henrik Bang, Kirstina Rasch og Mette Benita, og lige efter kom Brian Løvgreen, Mogens Arentoft, Erland Jørgensen og Tonny Haahr med 113 point.

Tættest på flaget havde følgende vindere hos damerne: Bente Bjerre, Mie Juhl, Mette Skovgaard og Tove Pedersen. Og hos herrerne: Kim Bøttcher, Ove Madsen, Morten Blume, Per Johansen og Flemming Jensen.

Næste overraskelse var, at klappepræmierne var udvidet med fire gavekort doneret af Villa Padierna til en runde golf, og til sidst blev der trukket lod om fire weekendophold for to med golf på Fairplay ved Cadiz, doneret af NordicGolfers.

Slutteligt må vi igen huske på at et sådant flot arrangement kun kan lade sig gøre ved at vi bliver støttet af nogle gode sponsorer, og ved dagens match var sponsoren CoreCapital selv til stede ved Birk Andersen, som bekræftede at de også støtter klubben i 2024.  Stor tak til CoreCapital.                                                

Rigtig god juleferie og på gensyn til næste match 19. januar 2024 på Atalaya Old Course.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.