Det danske magasin i Spanien
PropEye – Fuldservice ejendomsadministrationsfirma

PropEye - Fuldservice ejendomsadministrationsfirma

Idéen bag PropEye blev skabt for ni år siden. Boris Nedell kendte mange mennesker, der ejede en feriebolig på Costa del Sol, og som ønskede at finde et pålideligt ejendomsadministrationsfirma. Mange var bekymrede for sikkerheden og vedligeholdelsen af ​​deres ejendom, men havde svært ved at finde en pålidelig ejendomsadministrationsservice i området.

PropEye ved godt, at nøglebesiddelse og ejendomsadministration er en vigtig opgave, og for kunden er det en tillidssag at vælge den rigtige virksomhed der skal have adgang til din ejendom 24/7.

PropEyes professionelle, flersprogede team har en samlet erfaring i mere end femten år inden for ejendomsadministration og vedligeholdelse. Kunden behøver ikke bekymre sig om at løse eventuelle problemer. Problemer der opstår, såsom vandskader, elektriske defekter, AC-fejl og mange andre tager PropEye sig af.

Foto: Boris Nedell, indehaver af PropEye ejendomsadministration

PropEyes værdifulde erfaring og viden har bidraget stort til deres højt respekterede omdømme på Costa. Som et fuldservice ejendomsadministrationsfirma tilbyder de det fulde sæt af tjenester som nøgleoverdragelse, modtagelse (tjek ind/ud af lejere), dokumentation for inventar, rengøring efter lejere og et stort udvalg af velkomstpakker.

Kontakt PropEye på tlf. +34 699258563

Info@prop-eye.com

www.prop-eye.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.