Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på El Chaparral

Club de Golf Dinamarca på El Chaparral

Det var søndag morgen, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, med fuglekvidder i træerne – og næsten 30 buggyer stod klar kl. 08.40 ved klubhuset. Club de Golf Dinamarca matchen var klar til at starte.

En dejlig dag på golfbanen uden nævneværdig vind blev senere på eftermiddagen afsluttet først med en obligatorisk vinder- eller taberdrink på terrassen, efterfulgt af en fin menu i klubbens restaurant. Efter hovedretten var klubbens formand Bjarne Dideriksen klar til for udråbe vinderne i de forskellige rækker samt udtrække klappe præmier til de spillere, som havde fået lidt for meget sol i øjnene.

Reslutatet af dagens match blev :

Hold-matchen havde en suveræn vinder kvartet bestående af Dorte Jepsen, Henriette Blume, Annita Johansen og Dorte Bank Lauridsen med en samlet score på 120 point.

A-rækken : klubbens formand og næstformand må have trænet lidt rigeligt på banen, idet de udkæmpede en tæt kamp med imponerende 42 point til hver, og Bjarne Dideriksen vandt på lavere handicap mod Peer Falkenberg. På de følgende pladser kom Jesper Morild med 30 point og Morten Blume med 29 point.

B-rækken : også her en suveræn vinder i Poul Henning Brixen med 38 point, efterfulgt af Dorte Bank Lauridsen med 35 point. Kurt Andersen og Flemming Møller Jensen kom på de efterfølgende pladser, hver med 33 point.

C-rækken : med en flot score på 40 point sikrede Annita Johansen sig førstepladsen, og havde her Claes Andersen 37 point, Mona Dybvad også 37 point samt Karsten Nielsen med 35 point på de efterfølgende pladser.

Gæsterækken blev en ren familiedyst og vundet af Lisa Frost Sørensen med imponerende 40 point.

Dagens sponsor Nordic Muebles, repræsenteret af begge ejere under middagen, fik stor applaus for med deres sponsorering at være med til at der kunne afholdes et flot arrangement for klubbens medlemmer. Stor tak for bestyrelsen til Nordic Muebles.

Næste match er på Guadalhorce fredag 17. maj med BoConcept PlusStore som sponsor.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.