Det danske magasin i Spanien
Sov godt når du er hjemme på visit i DK

Sov godt når du er hjemme på visit i DK

ADVERTORIAL

Når man som udenlandsboende besøger det kære gamle Danmark, er en god nats søvn altså guld værd. Der findes noget ganske specielt over at lægge sig til at sove i det land, hvor begrebet ‘hygge’ er blevet en eksportvare. Og mens soveværelset er en bastion for afslapning, kan de danske rødder i design og traditioner være med til at sikre en drømmefyldt hvile. Men hvad kan du gøre for at sikre, at din søvn er lige så forfriskende som en kølig brise fra de danske kyster? Se her for inspirerende tilbud på senge, der kan være en afgørende faktor for din søvnkvalitet.

Den søde drøm om dansk hygge i soveværelset

Dansk design er verdenskendt for sin enkelhed og funktion. Soveværelset er ingen undtagelse, da komfort og æstetik går hånd i hånd. Hyggelige elementer såsom bløde tæpper og varme puder er ikke kun symbolske for dansk kultur, men er også centrale komponenter for en god nats søvn. Forestil dig at kravle under et tungt, blødt tæppe i et værelse, hvor den kontrollerede belysning og de rene linjer inviterer til afslapning. En ting er sikkert – hygge og høj kvalitet giver grobund for søde drømme.

Se her hvordan lokale delikatesser kan påvirke din søvn

Dansk gastronomi, rig på både smag og tradition, kan også spille en rolle i jagten på den perfekte nattesøvn. Et let aftensmåltid med friske, danske råvarer kan tilfredsstille sanserne uden at overbelaste maven. Og hvis du nyder en kop beroligende te med måske et lille stykke dansk wienerbrød til, så kan også det bidrage til at fremkalde Morfeus’ omfavnelse.

Hvordan den danske sommernat forvandler din søvn

Danmarks somre er kendt for deres lange dage og korte nætter, i modsætning til Spanien. Den særlige nordiske nattehimmel har en særegen rytme, som kan påvirke din søvnrytme. Men ingen nød – med de rette foranstaltninger kan man tage fordel af de lyse nætter. En god start er at sørge for mørklægningsgardiner og at justere rumtemperaturen, så din søvn bliver så behagelig som muligt. Også når du er hjemmefra, kan du efterligne de danske sommernætter ved at skabe det rette miljø i soveværelset.

Rejsen tilbage til rødderne og betydningen for din hvile

Der er noget nostalgisk og helende ved at vende hjem til steder fyldt med minder. Denne følelse af tryghed og fortrolighed kan have en positiv indflydelse på din søvnkvalitet. At skabe et miljø i soveværelset, der vækker sanserne med velkendte dufte og blødt lys, kan være det første skridt til at genskabe den ro, vi forbinder med ‘hjemmet’. Så næste gang du gæster det danske, så tag et øjeblik at indsnuse atmosfæren, og lad det afslappede tempo vugge dig i søvn.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.