Hole en One på Lauro Golf - Los Flamingos i topform - Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros - Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hole en One på Lauro Golf

D. 11. april på Lauro var dagen, hvor scorene blev utroligt høje og med et hole en One på hul 11.
Ikke mindre en 41 point til både Lisbeth Friberg og 41 point til Kurt Beckman, som også lavede hole en One på hul 11.
Simzar Estates var sponsor, repræsenteret af Mette Skovby Jensen, som overrakte de flotte vinpræmier. Det var en fantastisk dag og glæden var da også stor, da Kurt Beckman kvitterede med champange til alle deltagere.
Familien Wiberg var på påskeferie, og de holdt sig heller ikke tilbage. De unge familiemedlemmer lavede henholdsvis 36 og 39 point med hcp. 6 og 3, så jo sponsor Mette Skovby og Tom Sørensen fra Simzar var værter til en fantastisk dag på Lauro. Og alle de glade deltagere samt Tove takker for de fine vinpræmier!
Banen viste sig også fra sin gode side med fuld sol, flotte fairways samt helt perfekte greens.

Los Flamingos i topform

Club de golf Dinamarcas april-match blev holdt på en af kystens allerbedste
golfbaner, Los Flamingos. Den er desværre meget kostbar og derfor er vi meget afhængige af en god sponsor. Det havde vi i Core Capital Management, som var repræsenteret af Niels Brolund og Max Tredal, der heldigvisvis vil være sponsor igen næste år. Det var bestyrelsens opfattelse, at det er en bane, hvor der skal køres buggy. Den beslutning deler altid vandene.
Starten foregik kl. 9.30 og vejret var meget blandet. Det var køligt og vi undgik regn. Spillerne blev ekstra udfordret ved en kraftig blæst. Derfor kan det godt undre at scorerne blev relativt gode.
Sponsorerne var værter for en velkomstdrink efter matchen og imens blev grillen tændt. Efter præmieoverrækkelsen holdt Nils Brolund en infotale om, hvad Core Capital står for - og flotte petit fours blev serveret derefter.
Resultaterne blev.
A-rækken nr.1 Lars Ole Bell 35 p,nr.2 Ruben Mandrella 34 p,nr.3 Tove Pedersen 29 p, Nr.4 Flemming Jørgensen.
B-rækken nr.1 Flemming Ernst 34 p, nr.2 Flemming Stoltze 33 p, nr. 3 Kim Von Muller 31 p, nr. 4 Paul Sauerberg 28 p,
C- rækken nr.1 Lotte Muller 34 p, nr 2 Preben Post 31 p, nr. 3 Lone Christensen 31 p, nr. 4 Anna Golubeva 28 p,
D-rækken nr.1 Henriette Dideriksen 31 p, nr.2 Jan Skovgaard 28 p, nr. 3 Laila Schrøder 28 p, nr. 4 Nete Madsen 27 p,
Gæsterækken blev vundet af Carsten Ørssleff 27 p.


Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros

Søndag den 14. maj spillede Club de Golf Dinamarca forårets sidste match med Bo Concept, Unioptica og Viggo Bjørn som sponsorer. Matchen blev afholdt på Los Arqueros og de morgenfriske medlemmer var klar på teestederne, da gunnstarten gik kl. 8.30.
Det blev en fantastisk dag med sol fra en skyfri himmel og ingen vind. Det skulle betyde meget flotte scores, men mange havde lidt problemer med den snævre bane.
Banen stod ellers flot med hurtige og svære greens. Der blev nok sagt en del bandeord på banen, men humøret var højt, da vinder- og taber-øl skulle nydes på terrassen efter matchen.
Da matchledelsen var færdig med at gennemgå scorekort og finde vinderne, gik alle sultne til bords i restauranten, hvor der blev serveret en dejlig tre-retters menu. Efter hovedretten afholdt Bjarne, vanen tro, præmieoverrækkelsen sammen med Claus og Jan Petersen fra Bo Concept.
Vinderne i A-rækken var: 1 Niels Stielund 29 point, 2 Kim von Müller 27 point, Peer Falkenberg 23 point.
B-rækken blev vundet af Paul Sauerberg 35 point, 2 Bent Langerup 33 point. 3 Kenneth Bæk 32 point.
C-rækken blev vundet af Lotte Müller 30 point, 2 Harry Friberg 29 point og 3 Janne Falkenberg 28 point.
Efter præmieoverrækkelsen takkede Claus Unioptica, Viggo Bjørn og Bo Concept for deres sponsorat samt Peer Falkenberg for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med planlægning og gennemførelse af matchen. Claus ønskede alle medlemmerne en god sommer og på gensyn til efterårets første match der bliver på San Roque i september måned.


Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Dette års weekend tur 7.-9. maj med damer gik til Almerimar med BoConcept som sponsor - og blev begge dage gennemført i fantastisk vejr, næsten ingen vind og temperaturer omkring 26 grader.
Golf Almerimar er en spændende bane med et godt design og nogle lange Par 4 huller. Fairways var gode, men de nypriklede greens overstrøet med for meget sand var elendige og det værste var, at græsset ikke havde været slået i mindst en uge - putting mindede lidt om kroket og yderligere var hullerne også mindre, da det lange græs dækkede noget af hullet. Alle fik et chock, da de så greenen på første hul - troede, de så syner.
Matchledelsen klagede naturligvis med det samme over greens, og vi blev lovet, at greens blev slået mandag morgen, hvor den officielle match fandt sted. Banen holdt ord og det hjalp en del, men de var stadig ikke optimale. Hotellets direktør Antonio Perez Fornieles var meget ked af situationen og lovede os halvdelen af den betalte Green Fee tilbage.
Selvom de dårlige greens var belastende for spillet, så tog vikingerne det med godt humør. Lad det være sagt med det samme: Vi har nogle fantastiske medlemmer, som virkelig hygger sig sammen også efter golfen!
 
Søndagens resultater blev: Stableford Damer Nr. 1: Edna Mandrella 31 pts. Nr. 2: Jette V. Jensen 28 pts.
Stableford Herrer: Nr. 1: Poul Christensen 34 pts. Nr. 2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3 Lars Damgaard 31 pts.
Holdspil: Edna Mandrella, Jette V. Jensen, Flemming Lykke Hansen og Jørn Jacobsen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Anita Due Hul 17: Edna Mandrella.
Tættest flaget Herrer Hul: K.B. Kristiansen Hul 17: Birger Pedersen.
Mandagens resultater blev: Stableford Damer: Nr. 1: Edna Mandrella 34 pts. Nr. 2: Laila Schrøder 27 pts.
Stableford Herrer Nr. 1: Flemming Stoltze 36 pts. Nr.2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3: Poul Christensen 29 pts.
Holdspil Damer: Edna Mandrella, Laila Schrøder, Edith Thomhav og Ingelise Mortensen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Holdspil Herrer: Benny Thomhav, Flemming Stoltze, Stig Wiberg og Birger Pedersen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Sigrid Kristiansen Hul 12: Britt Haldskov Spring.
Tættest flaget Herrer Hul 3: Kenneth Bæk Hul 12: Leif Lohals Hul 17: Jan Petersen.
Alle øvrige præmier blev sponseret af BoConcept
 
I år kom ikke færre en 24 spillere dagen før, og lørdag aften gik alle ned i den meget hyggelige havn og spiste på restaurant Almadraba. Søndag aften fik vi Buffet incl. vin/vand på vort Hotel AR Almerimar. Mandag aften startede i haven med en drink og snacks. Middagen foregik i en lille restaurant på hotellet, som vi havde helt for os selv, her fik vi en 3-retters menu med div. vine, kaffe osv. Middagen var rigtig god og fik stor ros.
Mandagens præmieoverrækkelse foregik i haven, hvor der også var rigtig mange klappepræmier fra Willy "Bager" Hansen, La Cuenta Vinos og selvfølgelig BoConcept.
Vores super fotograf Paul Sauerberg tog over 100 billeder fra turen, og du kan se nogle af dem på www.vikingosgolf.dk - her kan du også se stillingen i "Årets Viking" samt Matchkalender for efteråret.
Vi siger mange tak til vor sponsor BoConcept, som igen har gjort det muligt at arrangere week- end tur til meget rimelige priser. Vi håber du støtter BoConcept!
BoConcept har igen sagt ja til at sponsere T-shirts, som vil være klar til efterårets matcher. Bestillingsliste kommer senere.
God sommer og på gensyn i september!
Med venlig golfhilsen
Birger, Søren & Erik
 

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Spanien først med nye Google–skatter

Det har været på tale længe, men nu gør Spanien noget ved det. Regeringen vil allerede nu indføre de...

Tema & Profiler

Thomas Helmig i nye rammer

Det tog kun én uge. Så var de 21.000 billetter til de fire indendørskoncerter i marts solgt. De fire...

Tema & Profiler

Højt at flyve – med pilot Henrik West

Det er tidlig morgen, da jeg bipper mig ind igennem security i Málaga lufthavn. Der tikker en meld...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Vibeke Bekke

Det er formiddag, varmt og vindstille, da jeg parkerer bilen på gaden mellem skolen og parken i Alga...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel: Kurt Rosasco

Han er kvik og klar i spyttet. Men bag det stærke ydre gemmer sig også en nervøs og genert mand. Sna...

Tema & Profiler

Bogudgivelse - Købmandens guld

”Málaga februar 1937,” sådan slås tonen an i Henrik Jensens seneste spændingsroman, hvis handling ud...

Tema & Profiler

Vintagecykler i Málaga
 - Lædersadler, blankpoleret krom og …

Sebastián Bonills værksted i hans lejlighed på 5. sal er fyldt med vintagecykler af forskellige mærk...

Tema & Profiler

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 4

Der er så meget at se og lave i Spanien, at du måske har brug for en hjælpende hånd til din rejse. ...

Tema & Profiler

Sport

Efter fiaskoen i jubilæumsåret - De er uønskede

Det er et stort og gennemgående ønske i enhver afkrog af Martiricos, Málaga Club de Futbols hovedsæde på Estadio La Rosaleda: At den arabiske klubejer, sheik Abdullah Al-Thani, og hans børn forlader virksomheden. Jo før jo bedre. Efter for otte år siden at have overtaget efter den tidligere præsid...

Sport

World Amatør Championship på Torrequebrada

Den første turnering af World Amateur golfers Championship (WAGC)blev spillet på en af kystens allerbedste baner Torrequebrada.Turneringen var organiseret af WAGC Danmark, Sverige, Tyskland, Finlandog Spanien. Turneringens sponsor var Hainzl & Partners Versicherungenog Reformas Costa del sol. Vi...

Golf

Santana golf i super stand

Så lykkedes det endelig for Vikingos Golf at få skudt 2018 sæsonen i gang. Efter aflysning af matchen på Guadalhorce i marts p.g.a. regnvejr, var vejrguderne denne gang mere venlig stemt og 44 forventningsfulde vikinger var mødt op for at deltage i matchen på Santana med NYKREDIT som sponsor og Chri...

Golf

Store udfordringer på Marbella Golf

Matchreferat – den 14. april 2018 April matchen blev spillet på Marbella Golf og Country Club lørdag den 14. april med start fra kl. 09:00. Solen skinnede fra en skyfri himmel, da vi startede ud, og alle glædede sig til en golfdag i dejligt spansk forårsvejr.   Marshallen forklarede inden st...

Golf

Udflugter & Rejser

Vía Ferrata – klippeklatring, der rykker grænser

Sommerfugle på størrelse med flagermus suser rundt nede i maven på mig, da vi kører op mod klippen i Benalauría, mellem Ronda og Estepona. La Danesas udsendte er ikke super begejstret for højder, og d...

Udflugter & Rejser

Drypstenshulerne Las Cuevas de Nerja

Da lokale i 1959 opdagede hulerne i Nerja, var der fyldt med flagermus. I dag er der ingen. Det undrer jeg mig over, da vores guidede tur slutter efter ca. 45 minutter. Det står helt klart for mig, at...

Udflugter & Rejser

Madrid på en dag

Madrid – den perfekte turist-destination Byen, som er Europas 3. største, er kompakt med korte afstande mellem seværdighederne, og vejr- og temperaturforhold gør, at det er behageligt at bevæge sig u...

Udflugter & Rejser

Cádiz – Middelhavets port

Cádiz er Europas ældste by. Den blev grundlagt omkring år 1100 f.Kr. af fønikerne og har været beboet lige siden. I dag har den 118.000 indbyggere. Byen ligger på en tange eller ø på den sydlige side ...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Sabor a Málaga: Spiga Negra - Pasta som smager af pasta

Pasta og atter pasta Køber du spaghetti, makaroni og tagliatelle af et kendt varemærke i din nærm...

Gastronomi

Vild med vin og mad - Ovnstegt Culotte

Lysten til at se solen og starte barbecue-sæsonen er stor, men eftersom maj måned stadig er lidt ust...

Gastronomi

Spansk oase i turismens højborg

Avenida Gamonal i Benalmádena er fyldt med irske pubs og engelske fish’n chips. Men ét sted skiller...

Gastronomi

Kultur

Torremolinos – den glemte by med de mange nye projekter

Det startede godt ud i 60’erne. Charterflyene transporterede skandinaver i massevis til Málaga og dumpede busserne dem a...

Kultur

Verden rundt på 4 dage – version XXIV

Giv dig ud på en smags- og oplevelsesrejse verden rundt på kun fire dage (man har længe sagt fire dage, da åbningsparade...

Kultur

Spaniens skæve side: Fasanøen - ejet af både Spanien og Fran…

I Baskerlandet løber floden Bidasoa ud i Biscayabugten mellem den spanske by Honraddibia og den franske by Hendaye. Fem ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Spanien først med nye Google–skatter

Det har været på tale længe, men nu gør Spanien noget ved det. Regeringen v...

Tema & Profiler

Thomas Helmig i nye rammer

Det tog kun én uge. Så var de 21.000 billetter til de fire indendørskoncert...

Tema & Profiler

Højt at flyve – med pilot Henrik West

Det er tidlig morgen, da jeg bipper mig ind igennem security i Málaga luf...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Vibeke Bekke

Det er formiddag, varmt og vindstille, da jeg parkerer bilen på gaden melle...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel: Kurt Rosasco

Han er kvik og klar i spyttet. Men bag det stærke ydre gemmer sig også en n...

Tema & Profiler

Bogudgivelse - Købmandens guld

”Málaga februar 1937,” sådan slås tonen an i Henrik Jensens seneste spændin...

Tema & Profiler

Vintagecykler i Málaga
 - Lædersadler, blankpoleret krom og …

Sebastián Bonills værksted i hans lejlighed på 5. sal er fyldt med vintagec...

Tema & Profiler

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 4

Der er så meget at se og lave i Spanien, at du måske har brug for en hjælpe...

Tema & Profiler

Politiet har næsten givet op: Narkotikaen vælter ind over Co…

Alle ved det og alligevel gøres der ikke noget ved problemet. Sydspanien er...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com