La Danesa på Youtube

Hole en One på Lauro Golf - Los Flamingos i topform - Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros - Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hole en One på Lauro Golf

D. 11. april på Lauro var dagen, hvor scorene blev utroligt høje og med et hole en One på hul 11.
Ikke mindre en 41 point til både Lisbeth Friberg og 41 point til Kurt Beckman, som også lavede hole en One på hul 11.
Simzar Estates var sponsor, repræsenteret af Mette Skovby Jensen, som overrakte de flotte vinpræmier. Det var en fantastisk dag og glæden var da også stor, da Kurt Beckman kvitterede med champange til alle deltagere.
Familien Wiberg var på påskeferie, og de holdt sig heller ikke tilbage. De unge familiemedlemmer lavede henholdsvis 36 og 39 point med hcp. 6 og 3, så jo sponsor Mette Skovby og Tom Sørensen fra Simzar var værter til en fantastisk dag på Lauro. Og alle de glade deltagere samt Tove takker for de fine vinpræmier!
Banen viste sig også fra sin gode side med fuld sol, flotte fairways samt helt perfekte greens.

Los Flamingos i topform

Club de golf Dinamarcas april-match blev holdt på en af kystens allerbedste
golfbaner, Los Flamingos. Den er desværre meget kostbar og derfor er vi meget afhængige af en god sponsor. Det havde vi i Core Capital Management, som var repræsenteret af Niels Brolund og Max Tredal, der heldigvisvis vil være sponsor igen næste år. Det var bestyrelsens opfattelse, at det er en bane, hvor der skal køres buggy. Den beslutning deler altid vandene.
Starten foregik kl. 9.30 og vejret var meget blandet. Det var køligt og vi undgik regn. Spillerne blev ekstra udfordret ved en kraftig blæst. Derfor kan det godt undre at scorerne blev relativt gode.
Sponsorerne var værter for en velkomstdrink efter matchen og imens blev grillen tændt. Efter præmieoverrækkelsen holdt Nils Brolund en infotale om, hvad Core Capital står for - og flotte petit fours blev serveret derefter.
Resultaterne blev.
A-rækken nr.1 Lars Ole Bell 35 p,nr.2 Ruben Mandrella 34 p,nr.3 Tove Pedersen 29 p, Nr.4 Flemming Jørgensen.
B-rækken nr.1 Flemming Ernst 34 p, nr.2 Flemming Stoltze 33 p, nr. 3 Kim Von Muller 31 p, nr. 4 Paul Sauerberg 28 p,
C- rækken nr.1 Lotte Muller 34 p, nr 2 Preben Post 31 p, nr. 3 Lone Christensen 31 p, nr. 4 Anna Golubeva 28 p,
D-rækken nr.1 Henriette Dideriksen 31 p, nr.2 Jan Skovgaard 28 p, nr. 3 Laila Schrøder 28 p, nr. 4 Nete Madsen 27 p,
Gæsterækken blev vundet af Carsten Ørssleff 27 p.


Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros

Søndag den 14. maj spillede Club de Golf Dinamarca forårets sidste match med Bo Concept, Unioptica og Viggo Bjørn som sponsorer. Matchen blev afholdt på Los Arqueros og de morgenfriske medlemmer var klar på teestederne, da gunnstarten gik kl. 8.30.
Det blev en fantastisk dag med sol fra en skyfri himmel og ingen vind. Det skulle betyde meget flotte scores, men mange havde lidt problemer med den snævre bane.
Banen stod ellers flot med hurtige og svære greens. Der blev nok sagt en del bandeord på banen, men humøret var højt, da vinder- og taber-øl skulle nydes på terrassen efter matchen.
Da matchledelsen var færdig med at gennemgå scorekort og finde vinderne, gik alle sultne til bords i restauranten, hvor der blev serveret en dejlig tre-retters menu. Efter hovedretten afholdt Bjarne, vanen tro, præmieoverrækkelsen sammen med Claus og Jan Petersen fra Bo Concept.
Vinderne i A-rækken var: 1 Niels Stielund 29 point, 2 Kim von Müller 27 point, Peer Falkenberg 23 point.
B-rækken blev vundet af Paul Sauerberg 35 point, 2 Bent Langerup 33 point. 3 Kenneth Bæk 32 point.
C-rækken blev vundet af Lotte Müller 30 point, 2 Harry Friberg 29 point og 3 Janne Falkenberg 28 point.
Efter præmieoverrækkelsen takkede Claus Unioptica, Viggo Bjørn og Bo Concept for deres sponsorat samt Peer Falkenberg for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med planlægning og gennemførelse af matchen. Claus ønskede alle medlemmerne en god sommer og på gensyn til efterårets første match der bliver på San Roque i september måned.


Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Dette års weekend tur 7.-9. maj med damer gik til Almerimar med BoConcept som sponsor - og blev begge dage gennemført i fantastisk vejr, næsten ingen vind og temperaturer omkring 26 grader.
Golf Almerimar er en spændende bane med et godt design og nogle lange Par 4 huller. Fairways var gode, men de nypriklede greens overstrøet med for meget sand var elendige og det værste var, at græsset ikke havde været slået i mindst en uge - putting mindede lidt om kroket og yderligere var hullerne også mindre, da det lange græs dækkede noget af hullet. Alle fik et chock, da de så greenen på første hul - troede, de så syner.
Matchledelsen klagede naturligvis med det samme over greens, og vi blev lovet, at greens blev slået mandag morgen, hvor den officielle match fandt sted. Banen holdt ord og det hjalp en del, men de var stadig ikke optimale. Hotellets direktør Antonio Perez Fornieles var meget ked af situationen og lovede os halvdelen af den betalte Green Fee tilbage.
Selvom de dårlige greens var belastende for spillet, så tog vikingerne det med godt humør. Lad det være sagt med det samme: Vi har nogle fantastiske medlemmer, som virkelig hygger sig sammen også efter golfen!
 
Søndagens resultater blev: Stableford Damer Nr. 1: Edna Mandrella 31 pts. Nr. 2: Jette V. Jensen 28 pts.
Stableford Herrer: Nr. 1: Poul Christensen 34 pts. Nr. 2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3 Lars Damgaard 31 pts.
Holdspil: Edna Mandrella, Jette V. Jensen, Flemming Lykke Hansen og Jørn Jacobsen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Anita Due Hul 17: Edna Mandrella.
Tættest flaget Herrer Hul: K.B. Kristiansen Hul 17: Birger Pedersen.
Mandagens resultater blev: Stableford Damer: Nr. 1: Edna Mandrella 34 pts. Nr. 2: Laila Schrøder 27 pts.
Stableford Herrer Nr. 1: Flemming Stoltze 36 pts. Nr.2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3: Poul Christensen 29 pts.
Holdspil Damer: Edna Mandrella, Laila Schrøder, Edith Thomhav og Ingelise Mortensen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Holdspil Herrer: Benny Thomhav, Flemming Stoltze, Stig Wiberg og Birger Pedersen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Sigrid Kristiansen Hul 12: Britt Haldskov Spring.
Tættest flaget Herrer Hul 3: Kenneth Bæk Hul 12: Leif Lohals Hul 17: Jan Petersen.
Alle øvrige præmier blev sponseret af BoConcept
 
I år kom ikke færre en 24 spillere dagen før, og lørdag aften gik alle ned i den meget hyggelige havn og spiste på restaurant Almadraba. Søndag aften fik vi Buffet incl. vin/vand på vort Hotel AR Almerimar. Mandag aften startede i haven med en drink og snacks. Middagen foregik i en lille restaurant på hotellet, som vi havde helt for os selv, her fik vi en 3-retters menu med div. vine, kaffe osv. Middagen var rigtig god og fik stor ros.
Mandagens præmieoverrækkelse foregik i haven, hvor der også var rigtig mange klappepræmier fra Willy "Bager" Hansen, La Cuenta Vinos og selvfølgelig BoConcept.
Vores super fotograf Paul Sauerberg tog over 100 billeder fra turen, og du kan se nogle af dem på www.vikingosgolf.dk - her kan du også se stillingen i "Årets Viking" samt Matchkalender for efteråret.
Vi siger mange tak til vor sponsor BoConcept, som igen har gjort det muligt at arrangere week- end tur til meget rimelige priser. Vi håber du støtter BoConcept!
BoConcept har igen sagt ja til at sponsere T-shirts, som vil være klar til efterårets matcher. Bestillingsliste kommer senere.
God sommer og på gensyn i september!
Med venlig golfhilsen
Birger, Søren & Erik
 

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Store smagsoplevelser fra Valencia

Valencia-provinsen har altid været kendt for dens mange rismarker, og som en naturlig følge deraf, e...

Gastronomi

Den Skæve Vinkel - Benny Tybo

Han har aldrig påstået, han er guds bedste barn. Til gengæld forsikrer han, at han altid opfører sig...

Tema & Profiler

Spanske Robert Muguerza viser danskerne Granada – på dansk

Han voksede op i Málaga med en baskisk far og en engelsk mor og gik i skole i Torremolinos, der også...

Tema & Profiler

Kristian Lilholt koncert i Margrethekirken

Kristian Lilholt og band ”Margethekirkens husorkester” giver koncert 18. januar Vi kan vist godt ko...

Kultur

Doc Houlind i topform

Operation vel overstået - og nu venter Costa del Sol, England og New Orleans Vi har sat h...

Kultur

Karen Brinck - Kunsthåndværker, designer og skulptør udstill…

Karen Brinck er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1973 og har i mere end 40 år arbejdet med desig...

Kultur

Vis mig din landsby – Maria Henningsen og Benalgalbón

Oferta, oferta, oferta, råber grønthandlerne, mens jeg bevæger mig igennem det lokale marked i Rincó...

Tema & Profiler

Sabor a Málaga: Campo Bética

Tilsætninger, økologisk konserveringsmiddel og en hel del økoprodukter I en familievirksomhed med k...

Gastronomi

Sport

Borjas håb brast

Den 25-årige forward frøs i Wales, men varmen på Costa del Sol bragte ham ikke tilbage på toppen – han er symptomatisk for Málagas fiasko. Vi møder Borja Bastón storsmilende på Málaga CFs træningsanlæg ved hans tiltrædelse i klubben på en lejeaftale fra Swansea City i Wales. Den 1,91 cm høje gut, f...

Sport

Hole in one på Lauro Golf

Tirsdag d 14 November 2017 blev en stor dag for Liss. Hun lavede nemlig Hole en One på hul 11 , det 95 meter lange par tre-hul på Lauro Golf. Da det netop skete en tirsdag og så i den skandinaviske gruppe med godt 70 spillere, gjorde bestemt også de andre spillere glade, da Liss straks bød på dejli...

Golf

Cirkus-kaptajnen

Historien om Recio, der blev opereret, blev far og gift og nu er en omstridt Málaga-anfører. Uafbrudt fightende og gestikulerende overfor dommeren skiller han sig ud på Málagas CF La Liga-hold i dets bestræbelser på at finde fodfæste i den bedste spanske række. Hans gode borgerlige navn er José Lui...

Sport

Klubmesterskab på Rio Real

For andet år i træk samlede Vikingos Golf 44 spillere til Klubmesterskab på Rio Real med Nordea v. Jesper Hertz som sponsor og de gæve vikinger kom med høje forventninger og godt humør til matchen. Rio Real rangerer blandt de absolut bedste golfbaner på Costa del Sol og var igen en smuk oplevelse, v...

Golf

Udflugter & Rejser

Romernes plejehjem, Montecorto og Setenil de las Bodegas

Vi er taget op nord for Ronda for at se på de herligheder, der gemmer sig der. Først skal vi besøge den plejehjemsby, som de romerske soldater fik bygget til sig selv, når de ikke længere kunne kæmpe...

Udflugter & Rejser

Glamping i olivenland

Glamping er et ord, der er sat sammen af ´glamour´ og ´camping´. Glamping er altså glamourøs camping. Det kan være camping i specielle telte, som er lækkert indrettet og har eget bad, eller det kan væ...

Udflugter & Rejser

En weekend i Córdoba

Córdoba er en af de mest fodgængervenlige byer, du kan bruge en weekend i. Selve centrum er ikke uoverkommeligt stort, og de fleste seværdigheder kan nås på gåben indenfor en rimelig tid. Du får kultu...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Store smagsoplevelser fra Valencia

Valencia-provinsen har altid været kendt for dens mange rismarker, og som en naturlig følge deraf, e...

Gastronomi

Sabor a Málaga: Campo Bética

Tilsætninger, økologisk konserveringsmiddel og en hel del økoprodukter I en familievirksomhed med k...

Gastronomi

Pan Deluxe – norske og danske bagetraditoner forenes på Cost…

I de sidste år er det blivet stadig mere populært med lowcarb diæter, som kort fortalt drejer sig om...

Gastronomi

Kultur

Kristian Lilholt koncert i Margrethekirken

Kristian Lilholt og band ”Margethekirkens husorkester” giver koncert 18. januar Vi kan vist godt konstatere, at det er ...

Kultur

Doc Houlind i topform

Operation vel overstået - og nu venter Costa del Sol, England og New Orleans Vi har sat hinanden stævne på de...

Kultur

Karen Brinck - Kunsthåndværker, designer og skulptør udstill…

Karen Brinck er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1973 og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, kunst og...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Den Skæve Vinkel - Benny Tybo

Han har aldrig påstået, han er guds bedste barn. Til gengæld forsikrer han...

Tema & Profiler

Spanske Robert Muguerza viser danskerne Granada – på dansk

Han voksede op i Málaga med en baskisk far og en engelsk mor og gik i skole...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Maria Henningsen og Benalgalbón

Oferta, oferta, oferta, råber grønthandlerne, mens jeg bevæger mig igennem ...

Tema & Profiler

Pandora ekspanderer voldsomt i Spanien

Det danske smykkefirma Pandora har store forventninger til det spanske mark...

Tema & Profiler

Coworking-kontorer skyder frem på Costa del Sol – og alle an…

Unge entreprenører og freelancere søger i højere grad mod co-working kontor...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Jens Klausen

I 638 meters højde sidder vi, dyrlægen Jens Klausen på 81 og jeg, og nyder ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Janne Valentin Lassen

Vi kender hende som den søde, stille blomsterpige. Men bag det bløde smil o...

Tema & Profiler

En dag med – ejendomsformidler og livsstilsekspert, Martin J…

M21 hedder firmaet, Martin Juncher hedder manden. For syv år siden tog han ...

Tema & Profiler

Plastik-diæt - Del 3

Efter artiklen om mikroplast i La Danesas martsudgave i år har redaktionen ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com