La Danesa på Youtube

Hole en One på Lauro Golf - Los Flamingos i topform - Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros - Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hole en One på Lauro Golf

D. 11. april på Lauro var dagen, hvor scorene blev utroligt høje og med et hole en One på hul 11.
Ikke mindre en 41 point til både Lisbeth Friberg og 41 point til Kurt Beckman, som også lavede hole en One på hul 11.
Simzar Estates var sponsor, repræsenteret af Mette Skovby Jensen, som overrakte de flotte vinpræmier. Det var en fantastisk dag og glæden var da også stor, da Kurt Beckman kvitterede med champange til alle deltagere.
Familien Wiberg var på påskeferie, og de holdt sig heller ikke tilbage. De unge familiemedlemmer lavede henholdsvis 36 og 39 point med hcp. 6 og 3, så jo sponsor Mette Skovby og Tom Sørensen fra Simzar var værter til en fantastisk dag på Lauro. Og alle de glade deltagere samt Tove takker for de fine vinpræmier!
Banen viste sig også fra sin gode side med fuld sol, flotte fairways samt helt perfekte greens.

Los Flamingos i topform

Club de golf Dinamarcas april-match blev holdt på en af kystens allerbedste
golfbaner, Los Flamingos. Den er desværre meget kostbar og derfor er vi meget afhængige af en god sponsor. Det havde vi i Core Capital Management, som var repræsenteret af Niels Brolund og Max Tredal, der heldigvisvis vil være sponsor igen næste år. Det var bestyrelsens opfattelse, at det er en bane, hvor der skal køres buggy. Den beslutning deler altid vandene.
Starten foregik kl. 9.30 og vejret var meget blandet. Det var køligt og vi undgik regn. Spillerne blev ekstra udfordret ved en kraftig blæst. Derfor kan det godt undre at scorerne blev relativt gode.
Sponsorerne var værter for en velkomstdrink efter matchen og imens blev grillen tændt. Efter præmieoverrækkelsen holdt Nils Brolund en infotale om, hvad Core Capital står for - og flotte petit fours blev serveret derefter.
Resultaterne blev.
A-rækken nr.1 Lars Ole Bell 35 p,nr.2 Ruben Mandrella 34 p,nr.3 Tove Pedersen 29 p, Nr.4 Flemming Jørgensen.
B-rækken nr.1 Flemming Ernst 34 p, nr.2 Flemming Stoltze 33 p, nr. 3 Kim Von Muller 31 p, nr. 4 Paul Sauerberg 28 p,
C- rækken nr.1 Lotte Muller 34 p, nr 2 Preben Post 31 p, nr. 3 Lone Christensen 31 p, nr. 4 Anna Golubeva 28 p,
D-rækken nr.1 Henriette Dideriksen 31 p, nr.2 Jan Skovgaard 28 p, nr. 3 Laila Schrøder 28 p, nr. 4 Nete Madsen 27 p,
Gæsterækken blev vundet af Carsten Ørssleff 27 p.


Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros

Søndag den 14. maj spillede Club de Golf Dinamarca forårets sidste match med Bo Concept, Unioptica og Viggo Bjørn som sponsorer. Matchen blev afholdt på Los Arqueros og de morgenfriske medlemmer var klar på teestederne, da gunnstarten gik kl. 8.30.
Det blev en fantastisk dag med sol fra en skyfri himmel og ingen vind. Det skulle betyde meget flotte scores, men mange havde lidt problemer med den snævre bane.
Banen stod ellers flot med hurtige og svære greens. Der blev nok sagt en del bandeord på banen, men humøret var højt, da vinder- og taber-øl skulle nydes på terrassen efter matchen.
Da matchledelsen var færdig med at gennemgå scorekort og finde vinderne, gik alle sultne til bords i restauranten, hvor der blev serveret en dejlig tre-retters menu. Efter hovedretten afholdt Bjarne, vanen tro, præmieoverrækkelsen sammen med Claus og Jan Petersen fra Bo Concept.
Vinderne i A-rækken var: 1 Niels Stielund 29 point, 2 Kim von Müller 27 point, Peer Falkenberg 23 point.
B-rækken blev vundet af Paul Sauerberg 35 point, 2 Bent Langerup 33 point. 3 Kenneth Bæk 32 point.
C-rækken blev vundet af Lotte Müller 30 point, 2 Harry Friberg 29 point og 3 Janne Falkenberg 28 point.
Efter præmieoverrækkelsen takkede Claus Unioptica, Viggo Bjørn og Bo Concept for deres sponsorat samt Peer Falkenberg for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med planlægning og gennemførelse af matchen. Claus ønskede alle medlemmerne en god sommer og på gensyn til efterårets første match der bliver på San Roque i september måned.


Vikingos Golf på Forlystelsestur med overraskende Greens

Dette års weekend tur 7.-9. maj med damer gik til Almerimar med BoConcept som sponsor - og blev begge dage gennemført i fantastisk vejr, næsten ingen vind og temperaturer omkring 26 grader.
Golf Almerimar er en spændende bane med et godt design og nogle lange Par 4 huller. Fairways var gode, men de nypriklede greens overstrøet med for meget sand var elendige og det værste var, at græsset ikke havde været slået i mindst en uge - putting mindede lidt om kroket og yderligere var hullerne også mindre, da det lange græs dækkede noget af hullet. Alle fik et chock, da de så greenen på første hul - troede, de så syner.
Matchledelsen klagede naturligvis med det samme over greens, og vi blev lovet, at greens blev slået mandag morgen, hvor den officielle match fandt sted. Banen holdt ord og det hjalp en del, men de var stadig ikke optimale. Hotellets direktør Antonio Perez Fornieles var meget ked af situationen og lovede os halvdelen af den betalte Green Fee tilbage.
Selvom de dårlige greens var belastende for spillet, så tog vikingerne det med godt humør. Lad det være sagt med det samme: Vi har nogle fantastiske medlemmer, som virkelig hygger sig sammen også efter golfen!
 
Søndagens resultater blev: Stableford Damer Nr. 1: Edna Mandrella 31 pts. Nr. 2: Jette V. Jensen 28 pts.
Stableford Herrer: Nr. 1: Poul Christensen 34 pts. Nr. 2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3 Lars Damgaard 31 pts.
Holdspil: Edna Mandrella, Jette V. Jensen, Flemming Lykke Hansen og Jørn Jacobsen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Anita Due Hul 17: Edna Mandrella.
Tættest flaget Herrer Hul: K.B. Kristiansen Hul 17: Birger Pedersen.
Mandagens resultater blev: Stableford Damer: Nr. 1: Edna Mandrella 34 pts. Nr. 2: Laila Schrøder 27 pts.
Stableford Herrer Nr. 1: Flemming Stoltze 36 pts. Nr.2: Kenneth Bæk 34 pts. Nr. 3: Poul Christensen 29 pts.
Holdspil Damer: Edna Mandrella, Laila Schrøder, Edith Thomhav og Ingelise Mortensen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Holdspil Herrer: Benny Thomhav, Flemming Stoltze, Stig Wiberg og Birger Pedersen. Sponsor Simzar Estates v. Tom Sørensen
Tættest flaget Damer Hul 3: Sigrid Kristiansen Hul 12: Britt Haldskov Spring.
Tættest flaget Herrer Hul 3: Kenneth Bæk Hul 12: Leif Lohals Hul 17: Jan Petersen.
Alle øvrige præmier blev sponseret af BoConcept
 
I år kom ikke færre en 24 spillere dagen før, og lørdag aften gik alle ned i den meget hyggelige havn og spiste på restaurant Almadraba. Søndag aften fik vi Buffet incl. vin/vand på vort Hotel AR Almerimar. Mandag aften startede i haven med en drink og snacks. Middagen foregik i en lille restaurant på hotellet, som vi havde helt for os selv, her fik vi en 3-retters menu med div. vine, kaffe osv. Middagen var rigtig god og fik stor ros.
Mandagens præmieoverrækkelse foregik i haven, hvor der også var rigtig mange klappepræmier fra Willy "Bager" Hansen, La Cuenta Vinos og selvfølgelig BoConcept.
Vores super fotograf Paul Sauerberg tog over 100 billeder fra turen, og du kan se nogle af dem på www.vikingosgolf.dk - her kan du også se stillingen i "Årets Viking" samt Matchkalender for efteråret.
Vi siger mange tak til vor sponsor BoConcept, som igen har gjort det muligt at arrangere week- end tur til meget rimelige priser. Vi håber du støtter BoConcept!
BoConcept har igen sagt ja til at sponsere T-shirts, som vil være klar til efterårets matcher. Bestillingsliste kommer senere.
God sommer og på gensyn i september!
Med venlig golfhilsen
Birger, Søren & Erik
 

UdskrivE-mail

Loft & Roomers’ store lagersalg går snart i gang

Op til 90 % rabat og ”give aways” – sådan bliver det, når Loft and Roomers åbner op for lagersalg i ...

Tema & Profiler

Flexnet - Internet til alle

Det går hurtigt hos Flexnet i Centro Idea. Det samme gælder deres internetforbindelser, som bare bli...

Tema & Profiler

En dag med – mangobonden Finn Christensen

  ”Godmorgen Louise. Vi har jo en aftale i dag kl. 11.00 på Esperanza. Hvis du ser en lille ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Stig Wiberg

Vi kender ham som fodboldtossen og den habile golfspiller. Men der er meget mere i Stig Wiberg. Han ...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Solveig Jensen

”La aldeana” står der på den hvide Suzuki, der kører foran mig gennem gaderne i Puente Genil, som li...

Tema & Profiler

Flyvende Maria Montell giver koncert i Margrethekirken

For første gang nogensinde skal Maria Montell give koncert i Margrethekirken. Men hun er langt fra n...

Kultur

Sport

Diego - en ny Dario?

De er begge fra Uruguay, men spiller for Málaga CF med 18 års mellemrum – og med Romero som en fælles ven De har spillet i samme klub i hovedstaden i den lille stærke sydamerikanske fodboldnation, Uruguay, Defensor Sporting – med 19 års mellemrum. Og de fik begge til opgave at få sat skub i ...

Sport

Andalucía Valderrama Masters

Sergio García for andet år i træk stolt vært for Andalucía Valderrama Masters Den tredje udgave af Andalucía Valderrama Masters skydes i gang 19. oktober. Turneringen varer indtil 22. oktober og sponseres af Fundación Sergio García samt Junta de Andalucía.Det er den sidste Europa Tour på Europæisk ...

Golf

La Liga-start med et nyt Málaga-team

Der er langt op til en spændende La Liga-start for Málaga CF mandag den 21. august kl. 22 på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor modstanderen er Eibar fra Baskerlandet. Ikke færre end otte nye spillere er kommet til træner Michels trup, efter 13 er forsvundet – holdt op, solgt eller lejet ud. Topna...

Sport

Uroen ulmede - og nu strid mellem sheiken og Michel

Uroen ulmede- og nu strid mellem sheiken og Michel Ved La Liga-starten: Málaga CF med ryggen mod muren med et helt nyt hierarki(klubben solgte spillere for 33 mio. euro og købte for 9.7 mio.) uden stjernenavn.   Optimismen lyste ud af alle, da sidste sæson sluttede på forrygende vis. Efter b...

Sport

Udflugter & Rejser

De forstenede træstammers vandfald

Dette flotte vandfald ligger i den østlige ende af naturparken Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama og man kommer til det ved at køre ad Andalusiens flotteste vejstrækning, nemlig A 4050, som er den ...

Udflugter & Rejser

Den énarmede katedral i Málaga

  Katedralens officielle navn er Nuestra Señora de la Encarnación, men i folkemunde er den blot kendt som ”la Manquita” – den enarmede, grundet kirkens ene tårn, som gør det altoverskyggende t...

Udflugter & Rejser

Tarifa – mongolske telte og militære bunkers

Jeg slår øjnene op og kigger direkte op i det runde loft, hvor dampbøjede trælameller holder teltdugen hævet højt oppe over os. En mild levante-vind har holdt os kølige hele natten, som vi har tilbrag...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Vin - og din mad: Sund Hverdagsmad

I denne måned skal I få en rigtig familie opskrift på laks, grøntsager og kartofler hvor hele famili...

Gastronomi

Sabor a Málaga: en gastronomisk aften

En gastronomisk aften i Málagas byråd sammen med Sabor a Málaga, som havde inviteret kystens jo...

Gastronomi

Hold på sommeren

Det er blommesæson, og frugthandlernes boder bugner af dem. Tag blommerne med ind i den nye sæson ve...

Gastronomi

Kultur

Flyvende Maria Montell giver koncert i Margrethekirken

For første gang nogensinde skal Maria Montell give koncert i Margrethekirken. Men hun er langt fra ny på Costa del Sol. ...

Kultur

Læsertilbud: Koncert med Robert Wells

Tag med La Danesa til unik koncert i Mijas d. 14. oktober! Han er kendt over det meste af verden – bare ikke i Danmark...

Kultur

Markedshallen Las Atarazanas - Et skibsværft fyldt med tomat…

Markedshallen Las Atarazanas Det er nemt at overse markedshallen Las Atarazanas i Málaga, hvor den ligger klemt inde bl...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Loft & Roomers’ store lagersalg går snart i gang

Op til 90 % rabat og ”give aways” – sådan bliver det, når Loft and Roomers ...

Tema & Profiler

Flexnet - Internet til alle

Det går hurtigt hos Flexnet i Centro Idea. Det samme gælder deres internetf...

Tema & Profiler

En dag med – mangobonden Finn Christensen

  ”Godmorgen Louise. Vi har jo en aftale i dag kl. 11.00 på Esperan...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Stig Wiberg

Vi kender ham som fodboldtossen og den habile golfspiller. Men der er meget...

Tema & Profiler

Vis mig din landsby – Solveig Jensen

”La aldeana” står der på den hvide Suzuki, der kører foran mig gennem gader...

Tema & Profiler

Da en lille idé blev til kystens bedste forretning

Han har aldrig været en lille grim ælling – men derimod den lille mand, der...

Tema & Profiler

Den dansende opfinder

Der findes mange spændende personligheder blandt danskerne på Costa del Sol...

Tema & Profiler

Mö – elbil produceret i Málaga

Mö – Spaniens første soldrevne elbil Hjulene snurrer under os, mens vi n...

Tema & Profiler

Den rejsende flamencodanserinde

Tilfældige møder på egen hånd Jeg har altid nydt mine personlige møder i u...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29