Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på San Roque

Club de Golf Dinamarca på San Roque

60 spillere var klar søndag morgen til sensommerens første match, som blev afholdt på San Roque´s new course.

Klubben havde lovet at greens og tee-steder ville stå i en bedre forfatning end da vi inspicerede banen i juli, men vi blev ikke positiv overrasket. Banen har et spændende layout med masser af strategisk placerede bunkers, som gør at mange huller skal angribes med en anden vinkel, end hvis hullerne blot var lange og lige – men desværre har klubben ikke kunnet afslutte forhandlingerne med kommunen om leje af grunden hvor new course banen er placeret, og som derfor har medført at banen ikke har været vedligeholdt på samme niveau som old course de seneste 2-3 måneder. Det beklager vi selvfølgelig fra bestyrelsens side.

Det afholdt heldigvis ikke alle spillere fra at have en god og dejlig dag i tørvejr, som blev afsluttet med en fin 3-retters-menu i San Roque´s ballroom. Alt gjort muligt af dagens sponsor YourAssets, som desværre ikke havde mulighed for at deltage i matchen.

Matchens resultater blev :

A-rækken blev vundet i suveræn stil af Bo Kristensen med 38 point. Andenpladsen blev taget af Ulrich Madsen med 35 point efterfulgt af Flemming Jørgensen og Anne-Mette Wium med henholdsvis 34 og 33 point.

B-rækken havde Poul Christensen som vinder med 35 point, med Klaus Kristensen på andenpladsen med 33 point, tæt forfulgt af Jørgen Frank Jensen og Peer Falkenberg – begge med 32 point.

C-rækken havde også en suveræn vinder, nemlig Karsten Nielsen med 41 point. Jens Schrøder tog andenpladsen med 36 point, Henriette Dideriksen og Claes Andersen blev nr. 3 og 4 med 35 point henholdsvis 33 point.

Der var 2 præmier i gæsterækken, og dem tog Ann Sarat Fohrer og Tommy Enevold sig af med henholdsvis 33 og 30 point.

Holdspillet blev vundet af Henriette Dideriksen, Flemming Møller Jensen, Ann Sarat Fohrer og Claus Rasmussen med samlet 112 point, og andenpladsen med 110 point blev taget af Karsten Nielsen, Leif Jeppesen, Nils Brolund og Ulrich Madsen.

Tættest på flaget på par 3 hullerne blev vundet af Anne-Mette Wium, Tove Pedersen og Karin Lux Brixen på damesiden. På herresiden var det Poul Ragone, Jørgen Frank Jensen og Ulrich Madsen (2 huller).

Tak igen til dagens sponsor YourAssets, og på gensyn til næste match på Santana 27/28.10.23, som i løbet af kort tid bliver annonceret på klubbens hjemmeside.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.