Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca – månedsmatch og klubmesterskab på Santana Golf

Club de Golf Dinamarca – månedsmatch og klubmesterskab på Santana Golf

96 forventningsfulde golfere var klar til første runde af klubmesterskaberne i Club de Golf Dinamarca, som samtidig også gjaldt som oktober månedsmatch.  Vejret i form af lidt tunge skyer og lidt for koldt efter spanske forhold var ikke helt med fra morgenstunden, men det tog ikke glæden fra matchens deltagere, som samtidig kunne glæde sig over at banen var i perfekt stand.

Fredagens månedsmatch hvor der ligesom om lørdagen blev spillet som slagspil med max antal slag havde følgende vindere :

A-rækken havde Bjarne Dideriksen som vinder, tæt fulgt af Per Johansen, Kim Bjerre og Niels H Christoffersen – alle indenfor 1 slag.

B-rækken havde Jan Petersen som vinder, med Lars Hahnemann, Lars Hansen og Søren Vangsted på de efterfølgende pladser.

C-rækken blev vundet af Jens Schrøder med Klaus Petersen, Annette Friis og Jens Eibye på 2.- 4. pladsen.

D-rækken havde en suveræn vinder i Erik Bank Lauridsen, som henviste Erik Knudsen, Karsten Nielsen og Mona Dybvad til de efterfølgende pladser.

Gæsterækken blev vundet af Birte Bang-Olesen.

Tættest på flaget havde følgende vindere : Mie Juhl, Mona Dybvad, Anne-Mette T Wium og Nete Madsen hos damerne, og hos herrerne var det Peer Falkenberg, Bo Kristensen og 2 x Peer Andersen.

Lørdag morgen kl 10.00 blev finalerunden skudt i gang og der kunne lørdag lidt over middag kåredes følgende klubmestre :

Dame-senior: Anne-Mette Wium / Runner up : Lisbeth Kristensen

Dame-veteran: Karin Lux Brixen / Runner up : Lis Vangsted

Herre-senior: Morten Blum / Runner up : Klaus Juhl

Herre-veteran: Peer Falkenberg / Runner up : Poul H Brixen

Som sæson afslutning var det dermed også tidspunktet til at kåre årets golfer 2023, som også i år var sponsoreret af Nykredit :

Damer : Marianne Staunskjær

Herrer : Karsten Nielsen

Tillykke til alle spillere – og til nogle flotte scores og spændende matcher fredag og lørdag.

Nykredit var igen sponsor for såvel månedsmatch, klubmesterskabet samt årets golfer,  og stor tak til Charlotte, Christel og René for den store støtte til Club de Golf Dinamarca.

Lørdag aften var der som afslutning på weekendens matcher galamiddag på Miraflores golfrestaurant, og der blev serveret en flot 3-retters menu tilsat et par gode vine, masser af godt humør og lidt tid til en svingom til restaurantens musikindslag.

Formand Bjarne Dideriksen sluttede festen med at takke Nykredit for deres velvillighed samt at alle deltagere gjorde en indsats for at hele arrangementet blev en positiv oplevelse for alle.

Næste match afholdes på Los Flamingos – Villa Padierna Palace Hotel søndag 19. november.

Bestyrelsen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.