Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på El Chapparal

Club de Golf Dinamarca på El Chapparal

Referat Club de Golf Dinamarca på El Chapparal fredag 21.april 2023

Banen stod skarp til fredagens match på El Chapparal. Klubben havde styr på detaljerne – alle buggies var klar kl 09.15 påført navn, og man blev efterfølgende kørt i kortege til de forskellige starthuller.  Inden havde den nye sponsor Kaarsberg Estate udleveret en lille godtepose til alle.  Hvad kunne så ellers gå galt…måske kun hvis man havde undervurderet om man havde nok bolde med til den udfordrende bane, men også det kunne de glade boldsælgere rundt omkring på banen hjælpe med.

55 spillere tog i hvert fald udfordringen op i solskin fredag morgen, og det kom der nogle rigtig pæne vinderscores ud af.

A-rækken blev vundet af Jan Petersen med 41 point, efterfulgt af et nyt medlem Asger Jørgensen med 39 point, samt Bjarne Dideriksen ligeledes med 39 point. Fjerdepladsen tog Lars Ole Bell sig af med 35 point.

B-rækken havde reelt Marianne Staunskær som vinder med 43 point, men som en del af den nye sponsor gav hun præmien videre til næste spiller, som var Poul Henning Brixen med flotte 42 point. Andenpladsen blev vundet af Stig Wiberg med 36 point, efterfulgt af Marianne Miller med 35 point og Thorkild Nielsen med 33 point.

C-rækken havde også en suveræn vinder i Dorte Jepsen med 42 flotte point. Karsten Nielsen tog sig af andenpladsen med 37 point, Flemming Møller Jensen med 34 point på tredjepladsen og Erik Bank Lauridsen var manden på fjerdepladsen med 33 point.

Alt i alt flotte scores på en rimelig vanskelig bane, måske med et par bolde mindre i baggen efter runden.

Hold-matchen blev i bedste gyser stil afgjort på laveste handicap, og blev vunder af hold 2 som bestod af Erik Bank Lauridsen, Lars Wodschow og Jan Petersen med 118 point,  tæt fulgt af hold 1 med Verner Mortensen; Karen Brixen og Bjarne Dideriksen ligeledes med 118 point.

Der var 6 par3 huller på banen og tættest på flaget konkurrencen blev på de enkelte huller vundet af Laila Schrøder, Mona Plahn, Janne Falkenberg, Marianne Højer, Christel Hansen og Mette Benita Jensen på damesiden. På herresiden var de heldige Lars Ole Bell, Bjarne Plahn, Kurt Andersen, Tonny Haahr, Jan Petersen og Flemming Jørgensen.

Kaarsberg Estate var dagens sponsor, og var vært ved en dejlig middag på terrassen i El Chapparal restauranten. Peter Kaarsberg gav under middagen en god introduktion til familievirksomheden Kaarsberg Estate, som udover Peter var repræsenteret af Emilie og Caroline Kaarsberg samt Helle Agesen og Marianne Staunskær. Der var endvidere indlagt en ”hammerslag” konkurrence med en opgave om at gætte prisen på en ejendom solgt tidligere på året i Benalmadena.  Vinder af præmien – en middag for 2 – var Kurt Andersen. På gensyn til næste match fredag 19. maj  2023 på Guadalhorce med BoConcept PlusStore som sponsor.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.