Det danske magasin i Spanien
Mange spiller golf – Men få kan reglerne

Mange spiller golf - Men få kan reglerne

Det udsagn hørte folkene bag GolfQuis ofte, og det besluttede de sig for at gøre noget ved.
 
Alle eksperter siger, at jo bedre man er til regler, desto bedre er man på banen, og jo lavere bliver ens golfhandicap. Derfor er det vigtigt, at man kan reglerne.
 
GolfQuis er udviklet i samarbejde med Dansk Golf Union (DGU) og er en gratis app, som du kan spille på både Android og Apple enheder, smartphones, tablets og din computer.
 
Hovedformålet blev sat sammen med DGU, det skal være SJOVT og LÆRERIGT at lære golfreglerne. Det skal være mindst lige så sjovt at lære reglerne som at spille golf. Alle spørgsmålene er udarbejdet af DGU dommere.

GolfQuis er en quiz omkring golf

Du leger golfreglerne ind i dit hoved. Du får dit eget GolfRegelHandicap og du træner selv, spiller matcher 1 mod 1 eller turneringer med venner om præmier eller i klubregi.
Du kan konkurrere med vennerne, de andre medlemmer i klubben, eller kolleger.
 
Hver runde er på 18 huller. Jo bedre du bliver, desto lavere bliver dit GolfRegelHandicap og jo sværere bliver spørgsmålene.

25 års Jubilæum på Lauro Golf

Det er 2017, og er året, hvor Lauro Golf fejrer 25 års jubilæum. Gennem tiden er Lauro Golf blevet flittigt besøgt og tiden var kommet til forbedringer, både hvad angik Klubhus-kontorer, restaurant samt udgange fra gårdhave til golfbanen.
Man har ansat ny direktør, Carlos Santos (tidligere Santa Clara Golf i Granada), som i samarbejde med marketingchef, Melissa Gallardo og ejer, Carlos Pitarch, har udarbejdet de nye flotte ændringer. Samtidig har man ansat nyt par til restauranten, hvor man allerede nu på hul 27 ved kiosken kan mærke den flotte servering og glade stemning omkring bordene. Maria Cruz og Alvaro glæder sig sammen med det nye personale til at kredse om golfkunderne.
“Det bliver fantastisk”, lyder det fra glade golfere og venner af huset. Arbejdet skrider flot frem og forventes at stå klar i midten af september.
September er også måneden, hvor der afholdes div. turneringer i anledning af 25 års-jubilæet.
 
Den 7. – 10. september: International de España Sub 18 Strokeplay 2017.
Den 16. – 17. september: Interclub de Andalucía Infantil y Cadete 2017.
 
Endelig har man d. 24 september Finale Interclub de Andalucía for voksne 2017.
Hele herligheden slutter med turnering d. 30. september, samt indvielse af de nye lokaler med en gallafest om aftenen, for særligt indbudte, i patioen på Lauro Golf.
Præsident Tove Maria Pedersen udtaler, at alle glæder sig til at modtage golfere fra nær og fjern, samt fremvise de nye faciliteter.
Tove benytter også lejligheden til at fortælle, at den skandinaviske gruppe, som spiller hver tirsdag er klar igen fra d 5. sept. kl. ca. 11.00
Husk tilmelding på engelsk med navn, hcp., skandinavisk nummer, samt om buggy ønskes på mail tove@laurogolf.com eller til Lauro Golf 952-412767 senest lørdag kl. 12.00 før tirsdagens match.

Skærmbillede 2017 08 16 15.00.08

App og konkurrence: GolfQuis

Vær med når La Danesa starter en konkurrence sidst i september på app’en GolfQuis, hvor du på en sjov og informativ måde kan teste dit kendskab til golfregler eller blot blive klogere på spillet! Opret en bruger og deltag i La Danesa turneringen, hvor du kan vinde spændende præmier.
 

Hent app’en

Læs mere på www.golfquis.com og hent app’en til din smartphone eller tablet til Apple IOS eller Android, eller spil i din browser HER
 
golfquis3
Af LaDanesa

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.