Det danske magasin i Spanien
Dicton og Unioptica på Lauro Golf – Grundlovsmatch bliver en fest – Vikingos Golf på Santana

Dicton og Unioptica på Lauro Golf - Grundlovsmatch bliver en fest - Vikingos Golf på Santana

Tirsdage med sol og sommer og herlige golfturneringer hører Lauro Golf til.
De glade skandinaver modtages af Tove, som hilser på og uddeler scorekort samt matchinfo i patioen på Lauro. To tirsdage har man haft Unioptica v/ Claus Bentkjær som sponsor.
De godt spillende golfere dystede i holdmatch i første Unioptica-match, hvor Bodil Larsen, Helle Sandris samt Jan Årestrup løb med første præmien. Gode vine, nye rygsække samt sombreos til traveturen eller golfrunden var blandt præmierne.
Anden match med Unioptica blev vundet af Mette Skovgård med 39 point og Ib Brøndum 35 point. En fantastisk dag med sol, sommer og 26 grader d. 4. april. Godt 60 spillere deltog og fik masser af info fra både Tove samt sekretær Claus om, hvor de rigtige læse-køre-se-sol-briller købes samt hvem der også forhandler de bedste stænger. Unioptica selvfølgelig! Unioptica er beliggende på Santos Rein-gaden i Fuengirola.

 
28. marts var det så Dicton Høreklinik, som sponsorerede de flotte rødvinspræmier til den skandinaviske match. 71 golfere i højt humør, klar til at angribe banen.
Turneringen var på denne dag en ren kamp mellem de skrappe deltager og Fru samt Hr. Sandris løb med de to førstepræmier i hver sin række. Godt gået, Helle og Hans Jørgen!
Thomas Bo Pedersen, som er ejer af Dicton Høreklinik, deltog i præmieoverrækkelsen med sin søn Lukas Bo, hvilket bevirkede, at hele tre generationer af samme familie var tilstede.
Ja, præsident Tove Pedersen fra Lauro Golf er farmor til Lukas Bo og mor til Thomas Bo.
Thomas Bo Pedersen fortalte om de nye små micro-høreapparater samt nye måder at hjælpe ved problemer med tinnitus og inviterede alle spillere, der måtte have lyst til gratis høreprøve/info.
Klinikken ligger på Kirketorvet i Fuengirola.
Ønsker man at deltage i en tirsdagsmatch på Lauro, så skriv til tove@laurogolf.com senest lørdag middag før match, med hcp og navn.

Grundlovsmatch bliver en fest

– 25 års jubilæum på Lauro Golf
 
Den skønne Campo-bane Lauro Golf fylder i år 25 år og der bliver et væld af aktiviteter i år, startende med en fantastisk Grundlovsmatch den 28. maj. Familien Pitarch har ofret mange penge, og Lauro golf består i dag af 27 huller. Den første Grundlovsmatch blev afholdt i 1992. Det var Tonni Maloni, der var bogholder og svenske Ana Nyblom, som var caddymaster og chef for Lauro Golf, der arrangerede denne match.
Denne match blev vundet af den nuværende præsident Tove Maria Petersen, som kun havde spillet golf i tre måneder. Tove havde hcp. 36 og vandt i 36 point.
Tove har været en fremragende præsident i fem år, og har stor andel i Lauro Golfs succes.
Hun er som sædvanlig turneringsleder og toastmaster. Det er altid festligt, og hendes sekretær Claus, som også er hendes kæreste, støtter hende. Man må håbe, han ikke er fyret inden matchen. Der bliver spillet stableford med gunstart kl. 9. Der bliver serveret Hotdog på hul 10. Efter matchen er der barbacoa med tilbehør fra en kæmpe grill kl. 14.30. Derefter er der præmieoverrækkelse med musik og flamenco show og dans.
Prisen er 58 euro og spisende gæster er velkomne til 20 euro. De mange præmier er sponseret af Nordea, Bo Concept, Uni Optica, Dicton, Simzar, Tamisa Golf, Holiday Golf og Lauro Golf.
Grundlovsmatchen er flyttet på grund af pinsen, og afholdes altså d. 28. maj.
Hurtig tilmelding til denne festdag er nødvendig.
Lauros 25 års jubilæum bliver også afholdt fra den 18.-25. september.

Vikingos Golf på Santana

Vikingernes 2. match i år blev spillet 5. april på Santana med Nykredit som sponsor i det skønneste forårsvejr, man kan tænke sig og næsten vindstille. Ved ankomst var ingen i tvivl om, hvem sposoren var, der var Nykredit-flag – store og små overalt.
Det er dejligt at se vikingerne glæder sig til at spille. De fleste kommer lang tid før mødetidspunktet til en kop kaffe og hyggesnak – bliv endelig ved med det!
Præcis kl. 13 gik starten for de 10 hold og banen stod virkelig flot, som altid med flotte fairways og hurtige greens – en fornøjelse at spille Santana. Selv græskanterne langs buggystien var flot nyskåret – de havde bare lige den dag glemt hulkanterne. Den flotte bane smittede også af på scorerne, som var ganske pæne for langt de fleste og kun få nåede ikke skammegrænsen.
 
Den populære holdkonkurrence, som hver gang sponseres af Simzar Estates blev vundet af Rene Cetti – Keld Sund Nielsen – Lars Kjeldsen – Per Svendsen.
 
Nærmest flaget på Hul 2: Preben Jensen – Hul 7: Jesper Wiberg – Hul 16: Ingvard Poulsen.
 
Stableford turneringen, som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af: Nr. 1: Per Svendsen 37 pts. Nr. 2: Lars Damgaard 35 pts. Nr. 3: Ole Abildhauge 33 pts. Nr. 4: Kenneth Bæk 33 pts. Nr. 5: Poul Christensen 32 pts.
Du kan se stillingen i “Årets Viking” samt billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk
 
Eneste minus på Santana er den lille restaurant og køkkenet, som ikke kunne klare vores gruppe med servering på én gang, og derfor måtte spisning efter matchen foregå på Restaurant WOK i La Cala de Mijas. Her var der buffet med alt, hvad hjertet begærer.
Under spisningen blev vinderne hyldet med vin og stort bifald, hvorefter Nykredit havde et indlæg ved Michael Pedersen, som fortalte, at Nykredit ikke bare er et sted man lånte penge til køb af hus/lejlighed, men ver en bank for alle med alle forskellige bankforretninger, som du også kender det fra andre banker og ikke mindst dygtige eksperter i formuepleje. Nykredit havde et spørgeskema til hver deltager og Michael fandt en “lykkens gudinde” i restauranten, som blandt de ikke vindende spillere i golf, trak lod om en flot vinkurv og et kaffemøde med Siw Mosegaard Madsen fra Nykredit. Jørn Jacobsen blev som den første trukket op af hatten og måtte vælge. Som den store gentleman han er og under stor jubel valgte han kaffemødet med Siw. Herefter gik den flotte vinkurv til Søren Eilsborg.
 
Stor tak til Nykredit for støtten til Vikingos Golf – og vi håber, du vil kontakte Nykredit, hvis du har behov for en ydelse, de kan levere.
Med venlig golfhilsen
Birger, Søren & Erik

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.