Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på Guadalhorce

Club de Golf Dinamarca på Guadalhorce

Forsommerens sidste match skulle afvikles i de skønne og traditionsfulde omgivelser i den spanske Guadalhorce golfklub. Banen stod fint og greens var i super kvalitet. Alt var godt fra starten, blot havde vi ikke helt styr på de spanske meterologer, som varslede en del regn midt på eftermiddagen. I samråd med klubben besluttede vi derfor at rykke indenfor i restauranten til middagen senere på dagen. Desværre eller heldigvis er de spanske meterologer ikke meget bedre end de danske, så forvarslerne om regn holdt ikke, så både match og middag foregik i dejligt vejr.

51 spillere var klar til dagens match, og resultaterne var som følger :

A-rækken blev vundet af Morten Blume med 35 point, efterfulgt af Bjarne Dideriksen med 35 point, og af Thomas Dahlsgaard Petersen ligeledes med 35 point.

B-rækken havde en suveræn vinder i Marianne Miller med 40 point, flot.  Andenpladsen gik til Paul Henrik Bang med 36 point, og Søren Vangsted klemte sig ind på trediepladsen med 32 point.

C-rækken havde også en suveræn vinder i Karsten Nielsen med 39 flotte point. Og de efterfølgende 2 placeringer tog Ana Garcia Millan og Dorte Jepsen sig af  begge med 34 point.

Til denne match var der også en gæsterække, som havde Lars Damgaard som vinder med 36 point, og Hans Henrik Kjølby kom ind på andenpladsen med 30 point.

Hold-matchen blev vundet med en total pointscore på 123 point og bestod af Karsten Nielsen, Henrik Blichfeldt Johnsen, Dorte Jepsen og Ana Garcia Millan.

Tættest på flaget på par 3 hullerne blev vundet af Tove Pedersen, Dorte Jepsen og Dorte Kjølby på damesiden, medens Morten Blume (2 huller) Hans Henrik Kjølby og Søren Vangsted var skarpretterne på herresiden.

BoConcept PlusStore var dagens sponsor, og Jan Petersen fik inden præmieoverrækkelsen lejlighed til kort at informere om forskellen på BoConcept og PlusStore-konceptet, som består af en række kendte mærker til brug ved indretningsopgaver stort som småt. Samtidig en kort information om at BoConcept butikkerne i Mijas og Marbella står overfor en større renovering i år, og derfor vil være nedlukkede i henholdsvis december og august måned.

PlusStore har i dagens anledning besøg af en af leverandørerne  www.nomadcph.dk reprænseret ved Anne-Sophie Brandt. Anne-Sophie havde medbragt en række flot indpakkede produkter fra Nomad-kollektionen, som alle spillere blev forkælet med via lodtrækning.

En god dag sluttede i de hyggelige omgivelser i Guadalhorce, og vi siger på gensyn til næste match på San Roque New Course 17. september 2023 med YourAssets som sponsor.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.