Golf April 2019... Med Stig Wiberg

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso

Marts matchen blev spillet på El Paraiso Golf lørdag den 16. marts med første start kl. 08:40 over 1. og 10. hul med 8 minutters mellemrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden kunne ikke engang få trætoppene til at blafre, så alle så frem til en fantastisk golfdag på denne smukke bane.

Matchen blev i år sponseret af BilBank – Luxembourg, som var repræsenteret ved Jesper Wøidemann og Michel Milan Winther. Jesper spillede med og havde vist nok en rigtig god runde golf. Michel sørgede for forplejningen rundt på banen. Han truede med, at næste år ville han sikkert spille med, for som han kunne se rundt om på banen, er det nok sjovere at spille i stedet for at være vandbærer. Selv om vi var nødt til at spille med provisorisk green på 11. Hul, nød alle banen, som stod fint og flot.
Solen skinnede, og temperaturen var til, at de første forfriskninger blev indtaget på terrassen, og snakken var livlig. Matchledelsen gjorde scorekortene op, og da resultatlisten var færdig, gik alle til bords i restauranten. Der blev serveret forret, hovedret og dessert, med vin og vand efter eget ønske. Ikke nok med, at det blev en god golfdag, blev det også en god madoplevelse i restauranten. Alle fik det, de ville have, og det hele var flot anrettet og veltillavet.
Efter middagen forestod matchledelsen præmieoverrækkelsen.

Det blev til følgende resultater i de 4 kategorier samt gæsterække og holdspil.
A-rækken 1.præmie Michael Pedersen 37p, 2.præmie Peer Andersen 36p, 3.præmie Ib Brøndum Petersen 34p, 4.præmie Peter Ove Nielsen 33p.
B-rækken 1.præmie Gerhard Strauss 39p, 2.præmie Tonny Haahr 35p, 3.præmie Jens Schrøder 32p, 4.præmie Thorkild Nielsen 32p.
C-rækken 1.præmie Lene Andersen 39p, 2.præmie Per Svendsen 37p, 3.præmie Inge Strauss 36p, 4.præmie Niels Mathiesen 36p.
D-rækken 1.præmie Susanne Munk Madsen 37p, 2.præmie Marianne Agger 33p, 3.præmie Laila Schrøder 32p, 4.præmie Jeanne Lottrup 31p
Gæsterækken 1.præmie Hans Sandberg 37p, 2.præmie Vagn Søllested 36p.
Holdspil 1.præmie: Henrik Rosenvinge, Thorkild Nielsen, Gerhard Strauss og Kenneth Bæk 120p, 2.præmie: Peer Andersen, Tonny Haahr, Flemming Ernst og Lene Andersen 117p.
Klappepræmierne blev fordelt ved lodtrækning, og alle der ikke havde vundet noget, ventede med tilbageholdt åndedrag. El Paraiso Golf havde også sponseret 2 x 2 green fee som klappepræmier.
Derefter takkede formanden sponsor for deres deltagelse og ønskede alle en god tur hjem, efter en dejlig dag på en dejlig golfbane.

Næste match spilles på Marbella Golf & Country Club, lørdag den 13. april med gunn start kl. 09:00.

Tilmeldingen starter i uge 12.
 
Bestyrelsen.
 
 

UNIOPTICA på Lauro Golf

Tirsdag d 12-3-2019 var 68 glade golfspillere fra norden mødt op på Lauro Golf til dyst i hold-match i den skandinaviske gruppe.
Dagens sponsor var Unioptica som tilbyder gratis synsprøve, og er leveringsdygtig i nyeste modeller af briller og solbriller. Et besøg værd!
Solen skinnede fra en skyfri himmel, banen stod flot og grøn med nyklippede fairways, og begge baner var I brug på denne travle dag på Lauro Golf.
Der blev spillet holdspil, de tre bedste score, samt individuelt i dame- og herrerække. Der var flagpræmier og birdiepriser.
Stemningen var høj da alle holdene kom ind i patioen efter at have kæmpet om de gode præmier. Lauro golf inviterede på tapas, og snakken gik lystigt i de gode venners lag.

De glade vindere i holdspil blev.
 
Hold 1.
Jan Årestrup
Gert Madsen
Jørgen Terp
Erik Lund.

Hold 2.
Lisbeth Friberg
Nana Bahnsen
Jesper Laursen
Hans Sandberg.

Hold 3.
Harry Friberg
Leif Lohals
Jan Christensen
Benny Nielsen

Vi takker alle for de flotte præmier og ser frem til næste tirsdagsmatch.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag kl. 12.00 med oplysning om hcp., skandinavisk nummer samt og om man ønsker buggy.
 
HUSK!
Dansk Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort, søndag d. 2. juni 2019 kl. 9.00
 
 

 

Vikingerne på Baviera Golf

Sæsonen 2019 begyndte med årets første match på Baviera Golf øst for Málaga med Black Tower Financial Management som sponsor.
På matchdagen mødte 44 forventningsfulde Vikinger op, og vejret viste sig fra sin allerbedste side.
Banen var i god stand med flotte nyklippede fairways og ensartede greens. Nogle havde svære flagplaceringer som var svære at læse og drillede mange af deltagerne. Om det var vinden, der tog til i løbet af dagen eller greens der gjorde udslaget vides ikke, men vi må konstatere at kun én Viking fik over 30 points!
 
Før middagen var vi klar til præmieoverrækkelsen og dagens matchleder Søren Johansen startede med at takke alle dagens sponsorer; Match sponsor Black Tower Financial Management, vores trofaste holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking”-sponsor BlueCat Parking og Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.
 
Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 99 point blev hold 7 bestående af:

Preben Jensen, John Jørgensen, Bent Nielsen og Flemming Lykke Hansen
Tættest på flaget på Hul 3 i 2 slag: Kurt Jensen - Hul 8 i 1 slag: Jesper Hertz - Hul 15 i 2 slag: Lars Damgård
 
Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:
Nr. 1 Preben Jensen 32 pts. - Nr. 2 Kai Friberg 29 pts. - Nr. 3 K.B. Kristiansen 29 pts. Nr. 4 Ruben Mandrella 28 pts. - Nr. 5 Kenneth Bæk 28 pts.
 
Efterfølgende blev der uddelt et antal klappepræmier bl.a. 2 x 18 hullers Green-Fee til Baviera Golf og fra vores tidligere ”formand” Erik Leth (der lige skulle rydde lidt op inden han tog hjem til DK) og fra Simzar Estates.
Som afslutning på dagen havde vores sponsor Black Tower Financial Management, repræsenteret ved Kenneth Bæk, udloddet en flaske Carlos Brandy og den blev vundet af Flemming Lykke Hansen.
 
Se stillingen i "Årets Viking" på www.vikingosgolf.dk

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Spanien er verdensmester i basketball

Det spanske landshold vandt søndag verdensmesterskaberne i basketball efter at have domineret og alt...

Sport

Vin "En primeur"

”En primeur” er et fransk vinhandlerudtryk, som beskriver, at vinen handles i forsalg. Altså inden v...

Gastronomi

Veras Veranda

Kokos og chokolade er altid en god blanding. Så hvorfor ikke lave det til en lækker kage til sommerb...

Gastronomi

Zanahoria morá - lilla gulerødder (en arv fra Al-Ándalus)

Den lilla gulerod, der udgør basen for de produkter, som La Danesa præsenterer i Sabor a Málaga-sort...

Gastronomi

Teknologiparken i Málaga - en stadig voksende by-i-byen

Hvis du bor nær Málaga, har du med garanti kørt forbi afkørsel 61 mod Parque Tecnológico de Andalucí...

Udflugter & Rejser

Nils Malmros ’Barbara’ i Margrethekirken

Da skibet Fortuna ankommer til Tórshavn på Færøerne har det Poul med, den nye præst for menigheden i...

Kultur

Muebles Piramides fejrer 20-års jubilæum

Møbelbutikken, hvis fulde navn er Muebles Piramides Puerto, ligger i smørhullet øst for Málaga lige ...

Tema & Profiler

Sweepy Swing kommer til kysten for at skabe glæde

”Vi har besluttet os for, at vi ikke vil spille kedelig musik!”Sagde dirigent Bjarne Holm, da swingb...

Kultur

El Veranillo de San Miguel (indian summer)

Vejret spiller os et puds Vi træder nu ind i årets første efterårsmåned, september. Som dansker lig...

Kultur

Cuenca – byen der ikke er som de andre

Cuenca er en helt speciel by, som ligger i det centrale Spanien, i regionen Castilla – La Mancha, ca...

Udflugter & Rejser

Jubilar hos Nykredit

Hun var med, da Nykredit åbnede sit kontor i Marbella for 15 år siden. Lidt senere på måneden spring...

Profiler

Caravaca de la Cruz - miraklernes by

Verdens femtehelligste by Fra Castillo de Santa Cruz ser vi udover verdens femtehelligste by. Kun J...

Udflugter & Rejser

Benidorm - Spaniens Manhattan?

Benidorm skal have været den første spanske fiskerlandsby, som gik ud og fortalte verden om sine smu...

Udflugter & Rejser

Museo Alborania - Aula del Mar

Der er en verden til forskel fra Málaga centrums bankende hede og klare sommersol til de lokaler, je...

Udflugter & Rejser

Udflugter & Rejser

Teknologiparken i Málaga - en stadig voksende by-i-byen

Hvis du bor nær Málaga, har du med garanti kørt forbi afkørsel 61 mod Parque Tecnológico de Andalucía (PTA), som i flere år har haft massivt pres morgen og eftermiddag, når de godt 20.000 personer, so...

Udflugter & Rejser

Cuenca – byen der ikke er som de andre

Cuenca er en helt speciel by, som ligger i det centrale Spanien, i regionen Castilla – La Mancha, ca. 600 km. fra Málaga. Det specielle består i at byen ligger på en klippe mellem to floder: Huécar og...

Udflugter & Rejser

Caravaca de la Cruz - miraklernes by

Verdens femtehelligste by Fra Castillo de Santa Cruz ser vi udover verdens femtehelligste by. Kun Jerusalem, Rom, Santiago de Compostela og Santo Toribio de Liébana er mere hellige. Vel at mærke set ...

Udflugter & Rejser

Benidorm - Spaniens Manhattan?

Benidorm skal have været den første spanske fiskerlandsby, som gik ud og fortalte verden om sine smukke, solfyldte sandstrande. Allerede i 1893 kunne man læse i en avis i Madrid, at Benidorm kunne byd...

Udflugter & Rejser

Sport

Spanien er verdensmester i basketball

Det spanske landshold vandt søndag verdensmesterskaberne i basketball efter at have domineret og altså besejret Argentina 95-75. Kampen blev afviklet i Beijing, hvor 32 hold kæmpede om guldmedaljen. Spilleren ved navn Ricky blev kåret som MVP (mest værdifulde spiller) i finalen, efter at have sikret...

Sport

Vikingos Golf på Valle Romano

Vikingos golf er en dansk herregruppe på Costa del Sol, som sammen med danske gæster mødes 6 gange om året og spiller golf på nogle af Andalusiens bedste golfbaner.Man har i år spillet Baviera golf i marts, Santana golf i april og Granada golf i maj på en super weekendtur med damer.Man går nu i gang...

Golf

Gastronomi

Vin "En primeur"

”En primeur” er et fransk vinhandlerudtryk, som beskriver, at vinen handles i forsalg. Altså inden v...

Gastronomi

Veras Veranda

Kokos og chokolade er altid en god blanding. Så hvorfor ikke lave det til en lækker kage til sommerb...

Gastronomi

Zanahoria morá - lilla gulerødder (en arv fra Al-Ándalus)

Den lilla gulerod, der udgør basen for de produkter, som La Danesa præsenterer i Sabor a Málaga-sort...

Gastronomi

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

Kultur

Nils Malmros ’Barbara’ i Margrethekirken

Da skibet Fortuna ankommer til Tórshavn på Færøerne har det Poul med, den nye præst for menigheden i Vágar, som er stiml...

Kultur

Sweepy Swing kommer til kysten for at skabe glæde

”Vi har besluttet os for, at vi ikke vil spille kedelig musik!”Sagde dirigent Bjarne Holm, da swingbandet Sweepy Swing s...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Muebles Piramides fejrer 20-års jubilæum

Møbelbutikken, hvis fulde navn er Muebles Piramides Puerto, ligger i smørhu...

Tema & Profiler

Pia Carlsson

Den Skæve Vinkel: Pia Carlsson

Som ung dansede hun solen sort. I dag arbejder hun den sort.Pia Carlsson ...

Tema & Profiler

På den anden side: Kan vi vende bøtten?

Vi hører til helt i toppen, når snakken falder på solskinstimer, gastronomi...

Tema & Profiler

Et interview med Peter Sisseck i Ribera del Duero

Egentlig var det bare et eksperiment på at lave vin på 90 år gamle vinstokk...

Tema & Profiler

Sommeren er her – og det er kakerlakkerne også!

Når varmen stiger og luftfugtigheden øges, som sædvanlig på Costa del Sol o...

Tema & Profiler

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres ind...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indla...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme ud...

Tema & Profiler

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bed...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com