”Hvis I har drømmen om køb af bolig på Costa del Sol, men ønsker lidt mere inspiration og vejledning, hjælper jeg gerne på vej med gode råd og personligt hjemmeforedrag, så I er godt klædt på”

 

Almindelige bekymringer inden et huskøb i Spanien

”Hvilke udgifter er der forbundet med et køb af bolig i Spanien, og hvad med alle de formelle papirer?”

”Købsprocessen, hvordan kommer vi ubekymret, let og korrekt gennem den?”

 

”Hvordan forhindrer vi at blive snydt, og hvad med sproget, er det en hindring?”

Hvem er jeg?

Spanske Drømme er drevet af Morten Foldager, mangeårig afd. leder af en fritids-/ungdomsklub, SSP Koordinator, underviser samt foredragsholder i Allerød Kommune... og desuden husejer i Benalmádena Pueblo på Costa del Sol siden 2022.


Min vision/mission er at fortælle om den skønne spanske sydkyst - nærmere bestemt Andalusien og Costa del Sol. Vi rejste i mange år til solkysten, og fandt ud af hvor skønt der er dernede. Med ca. 330 solskinsdage om året og et dejligt klima, er Costa del Sol området et, på alle måder, godt alternativ til det ikke altid så pålidelige danske vejr.

 

 

Hvorfor vælge mig?

Hvor mange af os har ikke gennem årene leget med drømmen om at have sit eget sydpå? Drømmen er måske strandet, fordi det har været en uvirkelig drøm, som har været alt for besværlig. Her strander de fleste drømme om bolig sydpå for mange mennesker.

I har garanteret stillet jer selv alle de spørgsmål, som vi stillede os, og så er I ikke kommet videre.


Det vil jeg gerne hjælpe jer med. I skal se mig som det friske pust, der atter kan sætte skub i jeres drømme, så vi sammen kan få dem realiseret.

Gennem vores lange proces med alle overvejelserne og bekymringerne har vi fået et stort netværk sydpå, som er uvurderligt, når man skal vælge den helt rette bolig. Det er vigtigt at have de rigtige personer omkring sig, der ved hvad det hele går ud på i Spanien.

Lad mig lede jer på vej, så jeres drømme kan blive til realiteter uden alt for mange bekymringer, og dermed gøre hele turen fra drøm til virkelighed så let som mulig.

 

Hold øje med mine foredrag via links nedenfor, eller kontakt Spanske Drømme for et uforpligtende besøg, hvor jeg fx kommer hjem og holder et skræddersyet personligt foredrag om hele processen fra start til slut.

 

 

 

Spanske Drømme samarbejdspartnere

Helle Hollis Biludlejning:


Helle Hollis er et danskejet udlejningsfirma som har eksisteret på solkysten i mere end 40 år.


Brug koden H18245 og få 15% rabat på din billeje næste gang du lejer bil.

La Danesa:


Som abonnent på DanesaPlus+ modtager du dagligt en opdatering af dagens aktuelle nyheder, et bredt udvalg af spændende artikler om livet i Spanien,

profiler, rejser, kultur, tema & debat, gastronomi, livsstil samt løbende opdatering om ejendomsmarkedet og juridiske forhold - alt sammen på dansk.


Normalpris euro 60,-/år. Ved at indtaste koden: DRØMME i rabatfeltet får du abonnementet for kun euro 50,-/år.

Kontakt Spanske Drømme

"Jeg ser frem til at høre fra jer"

Følg Spanske Drømme