Ny lufthavn i Murica · Jyske Bank Gibraltar til salg · Nye el-stigninger på vej

Ny lufthavn i Murica

Efter ti års forarbejde og byggeri har Murcia netop indviet sin nye lufthavn. 

Lufthavnen lægger ud med 12 destinationer fordelt over England, Irland og Belgien, men allerede til marts indvies flere indlandsflyvninger og flyvninger til de fire norske byer Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Flyselskaberne Ryanair, EasyJet og Tuifly er først med nye fly i den nye lufthavn. Lufthavnen er et klart udtryk for de store ambitioner i Murcia, som er en spændende by med en lang, uspoleret kyststrækning. Området har altid stået i skyggen af Málaga (Costa del Sol) og Alicante (Costa Blanca) og deres to store lufthavne. Den nye lufthavn forventes at tiltrække nye turister og investorer til området.

 
 
 

Jyske Bank Gibraltar til salg

Motiverne og spekulationerne kan være mange, men Jyske Bank på Gibraltar blev i onsdags officielt sat til salg. I en pressemeddelelse forklarer banken, at den strategiske effekt mellem Gibraltar og det øvrige Europa med årene er blevet minimeret samt at usikkerheden omkring det forestående Brexit gør, at banken nu søger en ny ejer. Flere potentielle købere har allerede vist interesse, siger Jyske Bank, som garanterer sine kunder en let og sikker overførsel til Jyske Banks andre filialer. Jyske Bank har haft sæde på Gibraltar i 31 år.
 
 
 
 

Nye el-stigninger på vej

Alt tyder på markante stigninger på de kommende måneders elregninger. Blandt andet grundet den kolde vinter i Europa er elselskabernes engrospris på el steget næsten 40 procent i januar måned. Og da intet tyder på, den vil falde inden for de kommende måneder, er det så godt som sikkert, at husstandenes månedlige elregning nu vil stige. Den spanske regering besluttede ellers inden jul at annullere statens syv procent skat på elektricitet for at undgå eller mindske stigningerne på borgernes elregninger.
 
 
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com