Det danske magasin i Spanien
Fuengirola i tre dages sorg · Alt sættes ind for at redde Julen · Lufthavnen sætter ny rekord

Fuengirola i tre dages sorg · Alt sættes ind for at redde Julen · Lufthavnen sætter ny rekord

Fuengirola i tre dages sorg

Fuengirola blev i weekenden vidne til et voldsomt drab i byens centrale gade Calle San Salvador, hvor en 47-årig spansk kvinde netop var flyttet ind efter at være blevet skilt fra sin tyske mand. De to havde dannet par i 30 år og havde sammen en 16-årig søn. Og netop sønnen blev vidne til den grusomme forbrydelse, da hans far tvang sig adgang til huset for at slå hans mor ihjel med knytnæveslag og et våben. Sønnen kunne ikke forhindre forbrydelsen og nabohjælpen kom for sent. Den 50-årige tysker blev anholdt kort tid efter på Hospital Costa del Sol i Marbella, hvor han søgte behandling for nogle skrammer og snitsår.
Næsten hele Fuengirolas byråd og en stor gruppe naboer og borgere samledes søndag ved rådhuset for at mindes den dræbte kvinde. “Det er et brutalt mord, som har lammet hele byen. Vi sender al vores støtte til familien og vil gøre alt for at hjælpe den efterladte søn,” bebuder borgmester Ana Mula, som har erklæret tre dages sorg. Den dræbte kvinde havde sin arbejdsplads i shopping- og erhvervscentret Centro Idea.
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Alt sættes ind for at redde Julenkortnyheter redningsaktion

Málaga holder vejret, mens redningsholdet arbejder på højtryk for at redde Julen på to et halvt år, som søndag eftermiddag faldt ned i en gammel, dyb brønd i området Totalán lidt uden for Málaga. Drengen var på vandretur med sine forældre i et skovområde, da han pludselig faldt ned brønden, som kun er 25 cm i diameter og knap synlig i landskabet. Problemet er selvsagt, at redningsholdet ikke kan komme ned i brønden, som er 107 meter dyb, og at holdets kameraudstyr ikke kan nå bunden for at se om Julen er i live. Redningsholdet tror og håber, at en stor mængde grene på bunden af brønden har kunnet lempe faldet og arbejder på to muligheder for at kunne nå bunden, hvor man formoder, barnet er. Enten graver man ind til brønden fra siden, eller man graver ned i jorden parallelt med den gamle brønd. Den storstilede redningsaktion står på torsdag og fredag, som skønnes at være sidste frist for at kunne redde Julen.
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Lufthavnen sætter ny rekord

Tiden for nye rekorder i Málagas lufthavn er ikke forbi. For første gang runder lufthavnen 19 millioner årlige passagerer i 2018. Helt præcist satte 19.021.704 passagerer sine ben i Málaga lufthavn sidste år. Det er en stigning på 2,1 procent. Til trods for det truende Brexit er det primært briterne, der står bag den nye passagerrekord. Da den nye Terminal 3 blev indviet i 2010 lå det årlige passagertal i lufthavnen på ca. 12 millioner årlige passagerer.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.