Faderes kæreste dræbte lille Gabriel - Påskeugen giver flere arbejdspladser end nogensinde - Marbella vil have flotte strande hele året

Faderes kæreste dræbte lille Gabriel

De 13 dages mysterium om den otteårige dreng Gabriels forsvinden blev løst i weekenden, da kæresten til barnets fader blev stoppet på sin køretur. I bagagerummet lå liget af den efterlyste dreng i en kuffert. Anholdelsen har selvsagt skabt stor røre og forargelse i den lille by Níjar i Almería-provinsen. Den anholdte benægtede ved anholdelsen at stå bag mordet, men få timer senere måtte hun tilstå, da politiet havde overvåget og filmet hende, da hun flyttede på liget i sin garage. Hendes motiv bag den grusomme forbrydelse kendes ikke. Hun dannede par med Gabriels far indtil for få dage siden og er set flere gange i medierne, da hun konstant stod ved hans side under eftersøgningen. Inden hun flyttede til Almería, boede hun i Burgos, hvor hun passede en fireårig pige, som pludselig døde ved et uheld. Den sag genåbnes nu.
 

Påskeugen giver flere arbejdspladser end nogensinde

Den forestående påskeuge ”Semana Santa” skaber flere arbejdspladser end nogensinde – ikke bare i Málaga-provinsen men i hele Spanien. Alene i Málaga vurderer vikarbureauet Randstad, at der udstedes 8.050 arbejdskontrakter forud for påskeugen. For hele Andalusien hedder tallet 40.480. Kontrakterne er oftest kun på 8-10 dage og indenfor erhvervene transport, distribution og hotel- og restaurationsbranchen.
 

Marbella vil have flotte strande hele året

Marbella kommune har netop besluttet at destinere 3,2 millioner euro over de kommende fire år til forbedring af byens strande. Byrådet ønsker, at byens strande skal stå rene og indbydende hele året. De sker som følge af, at byens turisme i år er steget i vinterhalvåret og det faktum, at flere turister benytter strandene til vandreture og solbadning i de varmeste timer midt på dagen.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com