Det danske magasin i Spanien
Kvinder i gaderne – Ny spansk økonomiminister – Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Kvinder i gaderne - Ny spansk økonomiminister - Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Kvinder i gaderne

Kvindernes internationale kampdag blev i går stærkere markeret end nogensinde. I flere kystbyer var der store demonstrationer, og i samtlige medier i Málaga-provinsen tog kampdagen overskrifterne. De spanske kvinder slås for ligeløn, flere kvinder i ledende stillinger – både i den offentlige og private sektor – samt et mindre mandchauvinistisk samfund. Flere af Costa del Sols kvindelige borgmestre og andre fremtrædende personligheder deltog i protesterne.

 
{loadposition google_native}

Ny spansk økonomiminister

Román Escolano er navnet på den nye spanske økonomiminister efter at Luis de Guindos for et par uger siden blev valgt som vicepræsident for den europæiske centralbank. Román Escolano kommer fra en vigtig post i selvsamme centralbank og er derfor allerede et kendt ansigt i Europa-Parlamentet. Hans tre vigtigste opgaver bliver at få den nye finanslov på plads, at konsolidere den spanske nationalbanks rolle i EU samt at finde en løsning på landets problem med fremtidens pensionsudbetalinger.

Arnold Schwarzenegger filmer i Almería

Til sommer begynder indspilningerne til en ny Terminator-film med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen. Filmen skal indspilles i Ungarn og Spanien – primært i Almería. Arnold Schwarzeneggen har tidligere indspillet film i Almería, men denne gang bliver optagelserne langt mere omfattende end tidligere. Filmen bliver den sjette i rækken af Terminator-filmene.
 
{loadposition google_native}
 
{loadposition google}

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa