Det danske magasin i Spanien
Flere industrier oplever fremgang

Flere industrier oplever fremgang

ADVERTORIAL

Foto af Quintin Gellar. Der er fremgang og vækst at spore hos flere industrier. Efter sløve år tegner det blandt andet godt for flybranchen. 

Verden har i de seneste par år været i et lidt usikkert sted økonomisk og vækstmæssigt, men i nogle industrier går det stadig fortrinligt. Væksten og solide tal beretter om en positiv udvikling i disse industrier og her er der blandt andet tale om en solid fremgang i gaming-industrien, flybranchen og inden for turisme. Netop disse industrier har for tiden glæde af gode, solide tal på bundlinjen og en stærk fremgang.

Gaming-industrien boomer

En af de industrier, som for alvor mærker fremgang, er gaming-industrien. Denne industri blev i 2022 vurderet til intet mindre end 249.55 milliarder USD, og dette tal forventes at ramme 665.77 milliarder USD i 2030. Årsagerne til den boomende gaming-industri skal blandt andet findes i det store udbud af online spil samt i den teknologiske udvikling, som knytter sig til disse spil. I dag kan man bruge både mobil og tablet, når der skal spilles attraktive casino-spil såsom poker. Godt udviklet og højteknologiske apps har gjort det muligt at tage sine spil med sig på farten, og det har uden tvivl gjort det endnu mere attraktivt at spille på nettet. Derudover arbejdes der i industrien med nye teknologier som blandt andet Virtual Reality og Augmented Reality. Disse teknologier bringer autentiske elementer til gaming-oplevelsen og gør det deri yderligere attraktivt at spille. Kort sagt sker der en masse i gaming-industrien, som medvirker til at øge fremgangen.     

Flybranchen er på vej tilbage 

Foto af Robin Worrall / Caption: Et stort udbud af online spil kombineret med, at disse spil kan tilgås over alt, medvirker til at skabe fremgang for gaming.

Efter en del år med udfordringer og tilbagegang er der endelig vækst at spore i flybranchen. Flere og flere efterspørger fly, og det er i høj grad det, som medvirker til at skabe positive tal i branchen. I Danmarks største lufthavn, Københavns Lufthavn, oplevede man i marts i år et passagertal på to millioner, hvilket var 40 procent mere end året før. Den travle sommerperiode vil uden tvivl få det tal til at vokse yderligere. Også ude i verdenen er der vækst i flybranchen. Mange af de store internationale flyselskaber oplever fremgang. En rapport viser, at Delta og American Airlines for tiden har højeste markedsværdi, mens Ethiopian Airlines er det hurtigst voksende brand. Vender man blikket mod Skandinavien, er det især flyselskabet Norwegian, som for tiden høster frugterne. I marts i år var flyselskabets antal af passagerer 60 procent højere end sidste år. Flytrafikken er altså på vej tilbage, hvilket i høj grad afspejler sig i de voksende tal i industrien. Mindre godt er det dog gået for SAS, som i høj grad har måttet kæmpe for egen overlevelse og nu har den danske stat som sin største aktionær, hvilket potentielt kan føre til et kommende hovedkvarter i København. 

Turismen er tilbage og er nu i fuld flor

Lidt i forlængelse af flybranchen er der i høj grad også tale om vækst i turismen. Både herhjemme og i udlandet vokser tallene inden for turisme. Efter nogen hård år for branchen er der langt om længe udbredt efterspørgsel på rejser, hoteller, udflugter og lignende. Turistbureauer og hoteller rundt om i hele verden melder på nuværende tidspunkt om stor efterspørgsel på deres produkter. Det forventes lige nu, at turismen vil vokse med 5,8% årligt, hvilket placerer turismen i front, når det kommer til de hurtigst voksende industrier på globalt plan. Rundt om i hele verdenen er folk tørstige efter at komme ud og opleve verden. Samtidig bliver verden mere og mere global og forbundet, og netop dette er faktorer, som medvirker til at styrke turismen og gøre den til en af de vigtigste og hurtigst voksende industrier for tiden. Meget tyder på, at denne udvikling vil fortsætte for branchen. Altså kan man forvente stigende vækst og fremgang for turismen fremadrettet og det tegner godt. 

Samlet set er der altså flere industrier både herhjemme og i udlandet, som i disse tider oplever en positiv udvikling. Flere parametre peger på fremgang og vækst for netop disse industrier. Især kan gaming-industrien, flybranchen og turismen bryste sig af stor fremgang og vækst. Det bliver uden tvivl interessant at følge udviklingen yderligere og se om udviklingen fortsætter i positiv retning for disse industrier, som meget tyder på.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.