Det danske magasin i Spanien
Carl Hansen & Søn fejrer Hans J. Wegners imponerende designarv

Carl Hansen & Søn fejrer Hans J. Wegners imponerende designarv

Det gør de ved at sætte fokus på nogle af hans ikoniske møbeldesigns. Carl Hansen & Søn Flagship Store Barcelona tilbyder nu eksklusive prisnedsættelser på CH24 Y-stolen og CH327 spisebordet i teak samt rabat på en række spisebordssæt.

Med afsæt i sin nysgerrighed over for materialer og dybe forståelse af træets egenskaber skabte Hans J. Wegner en helt ny typologi inden for møbeldesign, der senere gjorde hans navn synonymt med dansk moderne design. Wegner brugte ofte teak til sine stole i 1950-1960’erne. Teaktræ er kendetegnet ved sin høje styrke, gode stabilitet og intense farve med mørke striber, der følger årringene. Teak komplementerer Wegners elegante spisestuemøbler og kommer udelukkende fra ansvarlige partnere med en FSCTM-certificering.

Oplev et udvalg af teaktræsmøbler af Hans J. Wegner til særpris i en begrænset periode i vores Flagship Store Barcelona, Carrer del Rosselló 222, 08008 Barcelona, Phone: 0034 931 929 845, Mail: barcelona@carlhansen.com

Hans J. Wegner

Hans J. Wegners verdensberømte møbler fortsætter med at sætte deres præg på moderne hjem i dag. Selv hvis man ikke kender navnet, vil man højst sandsynligt være stødt på et møbel af Wegner på et eller andet tidspunkt i sit liv.

Med sin nysgerrighed for materialer og en dybt forankret forståelse af træets egenskaber skabte Wegner en helt ny typologi af møbler, der for altid har sat Danmark på verdenskortet som fødestedet for moderne design.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.