Det danske magasin i Spanien
Sommersmage hjemmefra hos Casa Nordica

Sommersmage hjemmefra hos Casa Nordica

Selvfølgelig er det dejligt at være i Spanien, og den spanske mad er fantastisk. Nogle gange kan man dog godt savne smagene hjemmefra, for der er selvfølgelig forskel på spanske gambas og skandinaviske rejer, og intet er bedre end et smørrebrødsbord med alle de danske lækkerier på en varm sommerdag. Så, hvorfor ikke invitere til sommerbuffet med kølige drikkevarer!

Hos Casa Nordica, som ligger tæt ved Feriapladsen i Fuengirola, med gode parkeringsmuligheder, er sortimentet stort. Her kan du finde rugbrød, smør, forskellige slags sild, røget makrel, laks, paté, ost, spegepølse, rejer med eller uden skal, mayonnaise, remoulade, ristede løg, syltede agurker med mere.

Vil du i stedet fyre op i grillen, er der både ribben og diverse pølser, og som tilbehør f.eks. kartoffelsalat eller færdiglavet kartoffelgratin – som blot skal gratineres i ovnen. Til det grillede kød er der marinader og grillolier, lækker bearnaisesauce samt andre færdiglavede saucer og diverse kryddersmør. Og til dessert gør Casa Nordica det nemt at byde på en lækker hjemmebagt kage med en kageblanding eller hvorfor ikke lave en sommerlig lagkage med færdiglavede kagebunde, fyld og fløde, der kan piskes til en god flødeskum. Desuden finder du forskellige typer vin, øl og akvavit samt alkoholfrie drikkevarer.

Casa Nordica er kort fortalt et nordisk supermarked med alt hvad du skal bruge til hverdag og fest.

Derudover har Casa Nordica et stort udvalg af babymad, veganske, glutenfri og allergivenlige produkter.

Casa Nordica ønsker dig en god sommer!

Følg Casa Nordica på Facebook – der kan du blandt andet se aktuelle åbningstider.

Supermarked Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola

Tlf. 952 19 91 48

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.