Det danske magasin i Spanien
Club Danés Fejrer Grundlovsdag

I år byder Club Danes i Mijas på en særlig fejring af Grundlovsdag med en familiefest, der starter kl. 14.00. Arrangementet er skabt for at gøre lidt ekstra for at fejre demokratiets værdier med en dag fyldt med underholdning og aktiviteter for alle aldre.

Der vil være en inspirerende grundlovstale af Præst Hans Krab Koed, musikalsk underholdning fra “Leslie Harrison, Rockmamma” og “DJ Jaycé”, samt et lotteri med spændende præmier. Der vil være lækre snacks og køle sangria, og kl. 19 serveres en hel grillet pattegris med tilbehør.

Børnene kan se frem til en dag med sjov og leg, inklusive en picnic, mens forældrene udforsker udstillinger fra lokale virksomheder og frivillige organisationer. Hele arrangementet støtter velgørende formål såsom Ángeles Malagueñas de la Noche, Help Africa og selvfølgelig Club Danés.

Grundlovsdag hos Club Danes er en dag for hele familien, fyldt med fællesskab og festligheder.

Vi glæder os til at se jer den 5. juni til en uforglemmelig dag!

Familiefest i Club Danes på Grundlovsdag

Dato: 5. juni 2024
Tid: Kl. 14.00
Pris: 40€ / Børn 20€

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.