Det danske magasin i Spanien
BodyTalk – om sommer uden stress, forkølelse og dårlig mave

BodyTalk - om sommer uden stress, forkølelse og dårlig mave

 0013 IMG 57341
 
Sabeltigerens endeligt gjorde samtidig en ende på vores frygt for at blive spist af én. Alligevel er vores hjerner programmerede, som om dyret stadig eksisterede. For vores sympatiske nervesystem (når vi går i stress-mode) er vores nuværende livsstil helt modsat det liv, som vores jæger/samler-forfædre levede; et langsomt tempo kun afbrudt af kortvarige paniksituationer.
Vores fysiologi har en evolutionær programmering, som er svær at forstå, fordi rytmen i vores hormonsystem, nervesystemet, samspillet mellem immunforsvaret og de livsvigtige mikrober, som bor på og i os blev skabt med et helt andet liv for øje, end det vi lever i dag. Lad os et øjeblik forestille os en hverdag uden overfyldte kalendere, mobiltelefoner, svulmende email-indbokse, megavarehuse, kemisk medicin, elektrisk lys, motorveje – mere, mere, mere, bedre, bedre, bedre, hurtigere, hurtigere, hurtigere, nu, nu, nu…
Vores 21. århundrede-livsstil kaster os simpelthen ud i meget store udfordringer – både fysisk og mentalt.
Med nogle ret simple BodyTalk-teknikker kan vi heldigvis gøre noget ved det, og bringe kroppen i harmoni, så vi ikke rammes af stress, svagt immunforsvar, fordøjelsesproblemer, kronisk træthed, smerter og mange andre tilstande, som er symptomer på denne ubalance mellem vores krops programmering og det liv, vi lever – selv, eller måske især når vi holder ferie. Forventningerne er nemlig store, og det samme er presset fra det, der venter på os tilbage i hverdagen i den anden ende af den ellers så tiltrængte pause. Ofte ender ferien som en perlerække af bristede drømme, uindfriede ønsker, skænderier og konflikter, mavepine, forkølelse og dårlig søvn.
BodyTalk-teknikkerne bibringer ret basale ændringer i vores kroppes naturlige tilstande, som næsten umærkeligt frembringer et skifte i vores humør, vores hjernes kemi, så vi føler os bedre tilpas, fyldes med energi, bliver motiverede og harmoniske. Kroppens stressrespons balanceres med stor effekt på nervesystemet, hormonbalancen, immunforsvaret, kroppens økosystemer osv.
Fastelåste tankemønstre og overbevisninger, udtjente følelsesmæssige mønstre og stress kan kaste kroppen ud i total forvirring, og derfor adresseres også disse ved hjælp af det komplekse bevidsthedsarbejde, som BodyTalk er baseret på.
Man kan tage medicin for det meste; fx smerter, stress, hormonelle ubalancer og feber, men man kan også lade være. Gør i stedet din krops egne forsvarsmekanismer stærke med BodyTalk, som både virker forebyggende og speeder helingen op på de tilstande, som allerede er i din krop.
 
Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller læs mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com. Her kan du vælge imellem BodyTalk-artikler om alt lige fra hormonelle ubalancer, depressioner, udbrændthed og stress til spiseforstyrrelser, migræne, fibromyalgi, kræft, diabetes, angst og immunforsvar.
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.