Det danske magasin i Spanien
Basica – Retter op på din syre/base-balance

Basica – Retter op på din syre/base-balance

 0056 Basica
 
Syre/base-balancen i din krop er vigtig for dit helbred. En sund organisme hos mennesker består af 20 procent syre og 80 procent base.
For at forblive sund må denne syre/base-balance opretholdes. Men det kan være svært i dag, hvor kosten overvejende består af syreholdige produkter samtidig med, at de fleste fødevarer er både forfinede, forarbejdede og tilsat kemikalier. Det bevirker nemlig, at indholdet af mineralstoffer forringes væsentligt. Hertil kommer, at organismen hver dag påvirkes kraftigt af forskellige miljøgifte som alkohol, tobak, kvælstof fra bilernes udstødning, syreregn etc.
Alle disse faktorer fører til, at kroppen får et syreoverskud. Faktisk forholder der sig sådan, at de fleste mennesker har et syre/base-forhold, der er præcis det modsatte af, hvad kroppen kræver for at fungere optimalt, nemlig 80 procent syre og 20 procent base.

 
Hvad sker der i kroppen?
Al den energi, som optages i organismen, bliver omdannet til energi ved hjælp af stofskiftemekanismen. Ved denne forbrændingsproces fremkommer der affaldsstoffer, der under normale omstændigheder udskilles fra organismen. Hvis dette ikke sker, ophobes disse rester i kroppen i form af slagger og syre, hvilket fører til et generelt syreoverskud i kroppen. Dette kan på længere sigt medføre stofskiftelidelser, ledbesvær, hjerte- og kredsløbslidelser etc. Desuden har man fundet ud af, at mænd, der har svært ved at få børn, ofte har uorden i syre/base-balancen. Disse mænd kan i mange tilfælde hjælpes med et mineraltilskud.
 
Syreholdig kost
Vores kost består i dag hovedsageligt af syreholdige produkter såsom kød, ost, kaffe, sukker, brød, æg osv. Altså fødemidler, som især indeholder de syredannende mineraler svovl, fosfor og klor.
 
Basisk kost
For at rette op på denne syre/base-uligevægt må man holde en diæt, der hovedsageligt består af basiske fødevarer, dvs. frugt, grøntsager, mælkeprodukter o.l., samt et tilskud af de basedannende mineraler som fx jern, kalium, calcium, magnesium og natrium. I praksis er dette ikke så lige til. Løsningen er den organisk basedannende mineralstofblanding Basica.
 
Basica giver din krop øget energi
Basica har i årevis været anvendt som kosttilskud ved mineralunderskud, syreophobninger, ved nedsat tarmfunktion og mineralfattig kost. Endvidere har Basica vist sig at være et effektivt supplement for mennesker med hårdt fysisk arbejde, ved sportsudøvelse, forårstræthed, høj alder o.l. Basica er også særdeles velegnet som tilskud til råkost-, saft- og fastekure.
  • Basica tilfører kroppen et overskud af base, hvorved syreoverskuddet neutraliseres og syre/base-balancen normaliseres.
  • Basica stimulerer dit stofskifte og forbedrer din forbrænding, så du kan holde din vægt.
  • Basica er tilsat mælkesukker, som regulerer fordøjelsen og samtidig virker udrensende.
  • Basica forbedrer blodomløbet og mineraltilførslen.
  • Basica sørger for et gnidningsløst stofskifte, der hjælper med til en optimal energitilførsel.
Hvad er mineralstoffer?
De mineraler, som er så vigtige for vores sundhed, består både af metaller som jern og calcium, samt af ikke-metaller som fosfor og fluor. I forhold til, hvor meget af de enkelte stoffer organismen har brug for, inddeles de i mineraler (calcium, magnesium, kalium, fosfor osv.) og spormineraler (krom, fluor, kobolt, mangan, molybdæn osv.). Da kroppen ikke selv producerer disse stoffer, må de tilføres gennem maden i tilstrækkelige mængder. Mineralmangel kan nemlig føre til alvorlige forstyrrelser i organismen, såsom blodmangel, nervebetændelse, muskelsvind, knogleskørhed osv.
Basica indeholder 20 forskellige mineralstoffer og sporelementer i det mængdeforhold og i den sammensætning, som er naturligt forekommende i frugter og grøntsager. Mineralstofferne i Basica er bundet til organiske frugtsyrer, som sikrer en let og hurtig optagelse i kroppen. Basica er et smagsneutralt granulat, to teskefulde om dagen opløst i fx vand, frugt, saft eller andet. Det kan også blandes i mysli eller yoghurt. Basica slukker tørsten og giver dig den nødvendige energi, hvad enten du er til lange traveture eller til meget kraftbetonet sportsudøvelse.
 
Basica fås som granulat og kapsler og kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.