Det danske magasin i Spanien
Bio Tomentosa (Cat’s Claw) – En fantastisk plante fra den peruanske regnskov

Bio Tomentosa (Cat's Claw) - En fantastisk plante fra den peruanske regnskov

Biotomentosa-Vitamina-juli-2015
Uncaria Tomentosa vokser i højlandet i Peru. Den har været brugt i hundreder, måske tusinder af år af de indfødte Ashaninkaindianere som afkog mod onde ånder og sygdomme, der hænger sammen med immunforsvaret og fordøjelsessystemet.
Denne unikke urt er faktisk en høj klatring vinstokke og findes i højlandet i den peruvianske Amazonas. Det er opkaldt efter sin klolignende torne, der ligner en kats klo. Barken fra Bio Tomentosa vin er høstet af to vigtige grunde: For det første er mange af de meget aktive komponenter findes i barken, og for det andet kan barken høstes uden unødig destruktion af vin og dermed beskytte den fine Amazonas økosystem.
Det er takket være plantens helende egenskaber og styrkende virkning på immunsystemet, at Bio Tomentosa synes at have terapeutiske anvendelsesmuligheder, der overstiger bl.a. Pau d’ Arco, Echinacea, gyldensegl, Astragalus og Siberisk Ginseng. I 1988 blev der afholdt en international konference om anvendelsen af traditionel medicin i Lima, Peru. En af deltagerne fra Peru talte om sin og kollegaernes succes med at behandle ca. 700 patienter med 14 forskellige og nøje diagnosticerede former for kræft mellem 1984 og 1988. Dr. Brent W. Davis skrev i sin A New Class Herb for AK Practice i 1992, at Tomentosa har en evne til at overvinde alvorlige fordøjelseslidelser, som intet andet produkt kan gøre noget ved.
Den 28. november og den 17. juni 1993 blev der offentliggjort to artikler i en peruviansk avis. Den første artikel berettede, at Bio Tomentosa havde vist sig effektiv i behandlingen af allergier og neurobronkitis. Artiklen beskrev Dr. Keplingers succes med at behandle herpes. Den sluttede med en diskussion af hans resultater i behandlingen af syv AIDS-patienter. Ifølge artiklen havde han ikke været i stand til at hjælpe to af disse, men de andre fem fik et så meget bedre velbefindende, at deres symptomer forsvandt.

Den anden artikel fortalte om, hvordan Immodal, et laboratorium i Østrig, der ledes af Dr. Keplinger, bruger Bio Tomentosa samme med AZT (azidothymidin). Denne kombination bruges for at forhindre udbredelsen af HIV-virus i blodet, aktivere immunsystemets forsvarsceller og standse udviklingen af cancerceller. Ifølge Immodal havde ingen af de mennesker med AIDS-virus, der var blevet behandlet på denne måde, yderligere udviklet deres symptomer. Endelig nævnte man, at behandlingen også havde reduceret de negative bivirkninger af behandlingen med AZT.
I sin meget anerkendte bestseller, Vibrational Healing, skriver Dr. Richard Gerber, at Bio Tomentosa er en unik lægeplante, der har været brugt i mange år af de indfødte i Peru. Han nævner videre, at planten virker meget levende imod artrisis, når den bruges indvortes, enten som the eller kapsler. Dr. Gerber siger også, at undersøgelser viser, at planten har en meget lav toksicitet, selv om den tages i store doser, f.eks. af mennesker, der lider af smertefulde led og ikke kan tage konventionel medicin på grund af uønskede bivirkninger. Han fremhæver, at Bio Tomentosa kan være en hjælp til at reducere bivirkningerne af stråling og kemoterapi i forbindelse med cancer.

Undersøgelser har vist, at planten styrker immunforsvaret ved: cancer, bursitis, allergier, OMS, fordøjelsesproblemer, colitis, mavekatar, ubalanceret tarmflora, arthrisis, reumatisme, sår, klimakterieproblemer, Crohns sygdom, hæmorider, mavesår, organisk depression, herpes, candida albicans, miljøforgiftning, diverticulitis, parasitter og HIV.

 
Bio Tomentosa kan købes i Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina, Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.