Det danske magasin i Spanien
Asociación Para Todos

Tilmelding til Fester:
Birgit Kjellerup 654 860 536

Tilmelding til Ture/rejser:
Birgitte 630 658 418

Birgit og Birgitte samt andre bestyrelsesmedlemmer træffes på Restaurant Regina på havnen i Fuengirola hver søndag mellem kl. 14 og 15. Man finder Regina ved at gå ned mod vandet ved karrusellen, og Regina ligger for enden af gaden helt nede ved havnen.

Skovtur til Ojen 14.maj
Vi er i gang med at ansøge om tilladelse til at grille den 14. maj i Ojén, hvor der både er grillplads og toiletter. Får vi ikke tilladelse til grill, vil vi i stedet lave en skovtur.
Mere om dette arrangement på vores hjemmeside. Kontaktperson Ralf 952 472 051

Lørdagsfest 28.maj
Vi holder vores faste fest, hvor vi mødes kl. 19.30 på Restaurant Regina. Efter middagen, som består af laks med rejesovs og serveres fra ca. kl. 20.00, vil der være dans til Jacksons Countrymusik til kl. 24.00, alt sammen til blot 10€ pr. person.

Grundlovsdag 5. juni – med dansk flag
Birgit har sendt ansøgning til at holde Grundlovsdag på festpladsen i Puebla Blanca i Torreblanca, hvor Birgit bor.
Vi vil tage succesen op fra sidste år, og se om ikke vi igen kan få restauranten til at lave en spændende middag til en fornuftig pris, samt kunne tilbyde musik.
Nærmere om tidspunkt og pris når dette er aftalt. Kontaktperson Birgit 654 860 552

Sankt Hans den 23. eller 24. juni med heks
På strandbaren hos Hnos. Perea på Paseo Marítimo i Carvajal overfor nr. 144 holder vi Sankt Hansaften.
Efter en god middag, hvor der efter forret, som består af melon med skinke, kan der vælges mellem fisk eller oksefilet, hvor der til begge bliver serveret ovnbagte kartofler og flødechampignonsovs. Vi slutter middagen af med kaffe.
Ca. kl. 22.00 går vi i fakkeloptog ned til vandet, hvor der holdes ”fakkeltale” og vi synger midsommervisen.
De, som ønsker at følge den spanske tradition op, går baglæns ud i vandet kl. 24.00 og ønsker, hvad det nye år skal bringe.

Ferie i juli og august
Vi holder ferie i disse to måneder, og Restaurant Regina har normalt lukket i august måned.

Søndagsmøder
Vores faste mødested er på Restaurant Regina i Fuengirola søndag fra kl. 14 – 15, hvor der altid vil være medlemmer fra bestyrelsen tilstede, og hvor man kan tilmelde sig til rejser/ture og fester.

Medlemskort
For at deltage i vore arrangementer skal man være medlem af Para Todos. Medlemskab kan oprettes på Restaurant Regina på havnen i Fuengirola hver søndag mellem kl. 14 – 15. Et medlemskab koster kun 20€ for et kalenderår.
Læs mere om rejser, gåture, kortspil, skak, fester, bogklub, golf, bridge og petanque på www.paratodos.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.