Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


Den nye bestyrelse i Club Danés.

CLUB DANÉS
Club Danés, Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas km. 2,2, 29649 Mijas Costa
Klubbens e-mail: clubdanes@gmail.com
Hjemmesiden: www.clubdanes.dk
Åbningstider kontor: mandag-fredag: 10.15-13.00. Tlf. og fax: 952472880
Åbningstider bibliotek: mandag og torsdag kl. 11-13
Restaurant Casa Danesa: Tlf. 952475151, e-mail: restaurant@casadanesa.dk
Lokalredaktør: helle.marcussen@hotmail.com deadline den 7. i måneden før udgivelsen.
Følg med i hvad der sker i klubben på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk

ARRANGEMENTER:

MAJ
7. Boksearrangement

JUNI
4. Fodboldslandskamp mellem Island og Danmark
5. Grundlovsfest i Club Danés

FORÅRSMESSEDAGE
Den 2. og 3. april afholdt Club Danés forårsmessedage for anden gang. Det var, lige som sidste år, en stor succes. 20 stande var på plads, da vi åbnede messen, og begge dage var der stor tilstrømning af besøgende.
Vores fornemmelse var, at stand-lejerne og de mange gæster, der var mødt op, havde to dejlige dage. Det hele blev krydret med dejlig musik, som de to dygtige og inspirerende musikere, Marlies og Claudio, leverede.
Det hele sluttede med festen søndag aften, hvor ca. 50 mennesker deltog til god mad. Det var også muligt at få en lille svingom.
Club Danés vil gerne takke de 20 stand-lejere, der deltog i vores forårsmesse. Klubben håber, at vi alle sammen mødes igen til næste år til endnu en forårsmesse.

Med venlig hilsen
Forårsmessedageudvalget

FODBOLDLANDSKAMP MELLEM ISLAND OG DANMARK
Danmark spiller forårets sidste landskamp lørdag den 4. juni kl.18.30 mod Island. Det er meget vigtigt for Danmark, at vi vinder denne landskamp. Det gælder om at have mange point med sig, når det for alvor går i gang her til efteråret.
Før landskampen serveres der grillmad på terrassen med en 1/2 fl. vin til.
Hele arrangementet koster 22 euro. Ønsker man ikke at deltage til spisningen, er prisen 8 euro.
Tilmelde dig i Restaurant Casa Danesa. Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas 2,2 Km 29649 Mijas Costa 952475151.

GENERALFORSAMLING
Ca. 100 medlemmer deltog i generalforsamlingen i Club Danés d. 20. marts. Alt forløb stille og roligt. Se årsberetningen på vores hjemmeside. Gerda Ehlers og Karen Steendahl blev genvalgt til bestyrelsen. Jens Peter Jepsen og Helle Tychsen ønskede ikke genvalg. Tidligere sup. Ari Vaala blev valgt til bestyrelsesmedlem og som ny sup. blev Svend Aage Sørensen valgt. Bestyrelsen har konstitueret sig, som allerede bragt i april udgaven af La Danesa. Efter generalforsamlingen blev DSS 30 års jubilæum d. 5. april markeret med tapas og champagne på terrassen, som Danske Bank havde sponsoreret.

CABARET
Hvem husker ikke de festlige aftener år tilbage, hvor DSS Cabaret fik latteren til at runge og publikum til at synge med. Vi skal have livsglæden tilbage, så sidst i oktober den 27. 28. og 29. vil fire humørfyldte aktører under “streng” overvågning af vort husfaktotum Agnes og med musikalsk ledelse af Keld Skovgaard, opføre CABARET a’ la carte 2011. Cabaret-holdet glæder sig til at fornøje jer.

GRUNDLOVSDAG
Kom til grundlovsfest i Club Danés søndag den 5. juni kl. 14.00. Vores nyindsatte præst Søren Voigt Juhl holder grundlovstalen.
Festlighederne afholdes i Restaurant Casa Danesa, hvor der er dækket op til vor store og traditionelle grundlovsfest. Der bliver musik under hele arrangementet af Marlies og Claudio. Festlighederne starter med en velkomstdrink. Menuen består af: Forret med kold melonsuppe og røget laks. Hovedret med grillet helstegt entrecote, marineret kyllingebryst, grillpølser, salatbar, kartofler, dressing. Desserten med pæretærte og vaniljeis.
Efter desserten er der kaffe med småkager og, hvis stemningen er til det, er der dans.
Under kaffen overrækkes sponsorgaven fra Previsión Médica til køb af vores hjertestarter.
Sponsor af grundlovsdagen er Nykredit.
Prisen for grundlovsfesten er 22 euro.
Tilmelding og betaling foregår på klubkontoret eller i restauranten – senest torsdag den 2. juni.

BOKSEARRANGEMENT
Lørdag den 7. maj afholdes et stort boksearrangement med start kl. 19 i Casa Danesa. Aftenens hovedkamp er mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield. Journalisten, forfatteren, kommentatoren og entertaineren Kurt Thyboe, der har fast bopæl i Barcelona, varmer op inden boksebraget. Kampen vises på storskærme.
Vi starter kl. 19 med en velkomstdrink, hvorefter vores restaurant Casa Danesa serverer en to retters menu med vin ad libitum. Alle er velkomne og hele arrangementet koster 40 euro pr. person.
Arrangementet laves i samarbejde mellem Club Danés og La Peña de Dinamarca.

NYT: SAMARBEJDE MED LAURO 27 GOLF
Efter aftale kan alle medlemmer af Club Danés, ved fremvisning af gyldigt medlemskort, spille 18 hullers golf hver tirsdag efter kl. 12.00. Pris pr. pers. 25 euro, eller pr. pers. inklusive buggy for 60 euro på Lauro 27 Golf, Alhaurín de la Torre. Tidsbestilling er nødvendig hos Caddymaster 952412767 eller mail. Information: www.laurogolf.com
Der vil være mulighed for at spille i den skandinaviske gruppe, Lauro Golf’s Venner, som er startet 5. april. Tilmelding til Caddymaster 952412767 eller mail. Information: www.laurogolf.com
Få et Lauro Golf Card og modtag alle gode tilbud og nyheder, med rabatordninger på bl.a. Picassomuseet, i sportsbutikker, helseklubber og meget mere.

BRIDGEKLUB DANÉS
Kom og spil med i vore ugentlige Drop-In turneringer mandag og onsdag kl. 14.30. Tilmelding telefonisk til Carl Tobiasen på 659 681 344, eller på mail senest dagen før: tobias@telefonica.net. Gebyr for medlemmer er 3 euro og for gæster 4 euro.
Vi fortsætter hele maj og juni og slutter af med fællesspisning 29. juni. Juli spiller vi kun om mandagen og i august holder vi sommerferie.
Følg i øvrigt med i hvad der sker på Bridgeklubbens hjemmeside: www.clubdanes.dk/bridgeklubben–club18.html
Billede af John Frank og petanqueformand Jørgen Mortensen, der indvier den nye terrasse til petanque

PETANQUEKLUB DANÉS
Den 7. marts blev der holdt indvielse af vores nye plads ved petanquebanerne. John Frank var centrum for den officielle del. Efter indvielsen var der 24, som deltog i turneringen. Vinderne blev Grethe, Carl Christian og Linda, andenpladsen gik til Jonna, Trine og Jette, tredjepladsen til Lis, Thomas og Jørgen. Præmierne blev uddelt under frokosten.
Den 2. maj kl. 10.00, er der turnering. Holdene inddeles ved lodtrækning. Pris for at deltage er 3 euro + 10 euro for mad. Betalingen foregår på klub-kontoret.
Bestyrelsen for Petanqueklub Danés ønsker alle en god sommer og på gensyn til efteråret.

SKYDEKLUB DANÉS
Skydeklub Danés afholdt lørdag den 12. marts den årlige skovtur, der denne gang gik til Benahavís. Efter en rundtur i byen blev vort måltid indtaget på restaurant Los Faroles, et utroligt flot og hyggeligt sted i skønne omgivelser. Der blev serveret 10 forskellige retter med hertil hørende vine ad libitum, en dejlig dessert samt kaffe med cognac eller likør efter eget ønske. Under indtagelsen af maden blev der udtrukket 13 kurve til medlemmerne, ligesom der var amerikansk lotteri med 36 utroligt flotte sponsorgaver.Skydeklub Danés vil gerne takke alle sine sponsorer for alle de flotte gaver, der gjorde det muligt at afholde et stort amerikansk lotteri, med så mange glade vindere.
Skydeklubben holder sommerferie til 10. september 2011.
Skydeklubben vi gerne takke sine medlemmer for en fremragende forårssæson med godt humør, gode fester og udflugter, hvor alle har moret sig.
Alle henvendelser vedr. aktiviteter i Skydeklub Danés bedes rettet til Steffen Techow 952581174 eller Torben Reedorf 952448913.

RESTAURANT CASA DANESA
Urb. Haza del Algarrobo, Crta.de Mijas km 2,2 29649 Mijas Costa
Tlf. 952 47 51 51, e-mail: restaurant@casadanesa.dk

Åbningstider:
Mandag til fredag 9.30-16
Lørdag 10-16
Søndag 11-14
Køkkenet er åbent:
Mandag til lørdag 12-16, Køkkenet er lukket søndag

Mad ud af huset kan bestilles og vi modtager jo også gerne selskaber.
I påsken har Restauranten åbent torsdag d. 21., fredag d. 22 og mandag d. 25. (åbningstider som sædvanligt). Men påskesøndag har vi lukket. Bordreservation på tlf. 952 47 51 51

Velkommen i Casa Danesa
Thomas og personalet

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa