Det danske magasin i Spanien
Nekrolog Mads Brygmann

Mads blev født i Silkeborg d. 14/08/1961, hvor han voksede op og tog sin skolegang. Efter realeksamen kom han i lære hos Bent Nielsen som dengang ejede Bella Vista som var grossist i frisørartikler. Her arbejdede han sig op, fra at feje gulv til at sidde som direktør. Tiden hos Bella Vista havde stor betydning for Mads, som trivedes i de udfordringer det gav ham.

Det var også igennem Bella Vista, Mads fik kontakt til Jørgen Hartkjær som bragte ham til Spanien i 1988. Her arbejdede han for Danish Car Trading, og det var også her han mødte sin kommende hustru Pernille Pleidrup. Efter et års tid, rykkede både Pernille og Mads videre i arbejdslivet, og Mads fik kontakt til Silkeborg Flytteforretning. Mads kendte Peter Svendsen fra Silkeborg og lidt efter lidt blev Mads kontaktpersonen for Silkeborg Flytteforretnings kontor i Fuengirola.

Hen over årerne blev Mads et kendt og respekteret ansigt for firmaet og sideløbende havde han fået erfaring med import, registrering og syn af biler. Han har i årernes løb hjulpet mange med indregistrering af biler, også når noget var gået i hårdknude. Mads kunne næsten altid hjælpe, selv med de mest komplicerede tilfælde. Han brændte for sit arbejde, og var altid til at regne med. Ferie blev ofte planlagt, når der ikke var flyttebil, for det kom altid i første række.

Mads og Pernille fik ikke børn, men har en plejedatter og hendes børn blev deres højtelskede børnebørn. De brugte deres gode venner til ferier sammen, både rundt i Spanien, men ofte også til Portugal, og selvfølgelig Danmark når der var familiesammenkomster der.

Mads var desværre også plaget af meget sygdom, som de seneste 15 år bød på flere indlæggelser, nogle af længere perioder. Det sidste år, også som nyrepatient i dialyse. Men han formåede altid at holde humøret højt og se på det gode ting i livet. Han elskede at se formel 1, og fik selv lov til at opleve at køre i en F1, en gave han fik da han blev 40 år.

Efter 5 ugers sygdom på hospitalet, kunne hans krop ikke mere og han sov stille ind d. 27. marts 2023.

Tusind tak til alle der deltog i mindehøjtideligheden i Margrethe kirken i torsdags, for blomster og donationer til nyreforeningen Alcer.  

RIP min kære Mads,

Pernille Pleidrup

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.