Det danske magasin i Spanien
Dansk Spansk Samvirke – Almuñécar

Dansk Spansk Samvirke - Almuñécar

SOMMERLUKNING I DSS LOKALER

Den første dag i maj markeres i Spanien som en national helligdag. I DSS gør vi det ved at lukke klubben for sommeren. Vi åbner igen fredag d. 7. September. Aktiviteter og køkkenet starter lige så stille op i oktober måned. Men at undvære det danske samvær gør vi ikke helt.
I sommerperioden mødes vi kl. 13:00 på Meson los Arcos overfor indgangen til dagligvarer markedet. Her får vi en god snak, laver aftaler om aktiviteter i ugens løb, bytter ugeblade og opskrifter for bare at nævne lidt af det der sker. Selvom DSS er lukket fungere netværket stadig fint. Gæster i byen er velkommen til at slå sig ned ved vores lange bord, hvor vi gerne deler ud af vores erfaringer med byen.

 

SPONSORER

I DSS er vi glade for sponsorer. De giver et bidrag til foreningens økonomi hvert år. Der er forskellige typer af firmaer repræsenteret i gruppen af sponsorer. De fleste er dansk eller engelsktalende, hvilket er et stort plus for både medlemmer og gæster i byen. Derfor opfordres der til at støtte op om vores sponsorer, de støtter os. Foreningens bestyrelse vil gerne have flere sponsorer på listen. Og de er villige til at promovere de nye på bedste vis enten ved omtale eller ved en personlig præsentation. Se vores sponsorer på almu.dk
 

BEGEJSTREDE OG VARME KINDER

I foreningens lokaler hænger der for hver måned en plakat med de kommunale aktiviteter såsom koncerter, teater, ballet og dans. Det foregår enten på pladser i byen eller i Casa Cultura som er byens kulturhus. Om sommeren er mange koncerter flyttet til Parque El Majuelo eller i haven ved turistkontoret. Vi kan varmt anbefale, at I holder øje med de tilbud der er. Vi kan også selv i foreningen. I april måned har historiefortæller Gunilla Leegaard fortalt historien om Grevinden fra Bagsværd. Det var en berigende og skøn eftermiddag og vi nød alle Gunillas levende måde at fortælle på. Vi er så heldige at Gunilla er medlem i DDS, og hun har lovet at vende tilbage med mere fortælling
 

HVORDAN MÅLER MAN EN SUCCES

Vil 10 turs klippekort erstatte nogles medlemskab, ja det er spørgsmålet, der debatteres i foreningens bestyrelse. Lige nu evalueres der i bestyrelsen. Men en ting er sikkert og vist. Hvor har vi haft mange positive tilkendegivelser omkring tilbud med 10 turs klippekort til gæster i foreningen. Aldrig har vi oplevet sådan et boom af gæster til fredagstræf og andre aktiviteter. Vi har fået masser af positiv respons fra gæste, som har følt sig særdeles velkommen og taknemmelige for at opleve lidt af det sociale hverdagsliv, deres kære har hernede i syden.
 

KOM MAJ DU SØDE MILDE….

Om man er i det sydlige Spanien eller oppe nordpå, så har vi alle en forventning om et lunt forår og varm sommer. Aldrig har vi oplevet så mange våde, blæsende og kolde dage i et stræk her på Costa Tropical, og hvis vi har, så husker vi det ikke. Derfor god sommer både i syd og nord.
Elsebeth Michelsen
Af Elsebeth Michelsen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.