Det danske magasin i Spanien
Asociatión Para Todos
Formand: Eigil Rasmussen

Mobil (+34) 670 659 931
 
Para Todos tog på kurophold i Alhama d. 10. og 11. maj. Vi var 11 personer på turen og vi startede i højt humør med indtagelse af morgenmad på Lindas Corner i Fuengirola. Derefter gik turen i 4 biler mod Alhama med en lille frokostpause indlagt på vejen til hotellet. Vel ankommet fik vi fordelt vores værelser og her blev vi udstyret med nogle enorme morgenkåber og inden længe var vi i det store opvarmede udendørsbassin med dejlige 38 grader. Efter et par timer med badning og et lille besøg i baren, samles vi til middagen med en ganske udmærket 4-retters menu med efterfølgende dans og leg.
Næste morgen efter morgenbuffen, blev der lige tid til at afprøve deres specialbade afsluttet med en tur i det store varme bassin. Klokken 12 satte vi kursen hjemover med en frokostafstikker på landevejsrestaurant Fuente La Peña med super grillstegt skinke. Vi ankom retur til Fuengirola efter et par gode dage med dejlige oplevelser, som vi gerne gør om.
Vi holder Grundlovsdag på restaurant Lucia kl. 14.00 hvor der serveres en menu bestående af tunmuss og sprængt oksebryst m./peberrodssauce.
 
Månedsfesten er på restaurant CoCos i Fuengirolas havn d. 23/6 kl. 20.00. Denne aften får vi et stort ”Ta´ selv bord” med hygge og dans.
Se hjemmesiden for menuer og information under fanen ”aktiviteter-kommende”.
 
Søndagsmøder:
Para Todos har fast åbent møde hver søndag mellem kl. 14-15 på restaurant Reginas på havnen i Fuengirola. Medlemmer af bestyrelsen kan træffes i dette tidsrum.
 
Arrangementoversigt:
5/6 kl. 14.00 Grundlovsdag på restaurant Lucia.
23/6 kl. 20.00 Månedsfest i restaurant CoCos i Fuengirolas havn.

Sommerferie fra den 24/6-16/9 som er første mødedag.
Vi ønsker alle en rigtig god sommer hvor I nu end holder den.
 
Medlem:
Et medlemskab koster 25,00 € for et kalenderår.
Det kræver at du er medlem for deltagelse i vores arrangementer. Til gengæld får du masser af hyggeligt selskab, sjove timer og nye venskaber.
Medlemskort kan købes ved klubbens ugentlige søndagsmøde.
 
Hjemmeside:
Hold dig ajour på vores hjemmeside for opdatering af arrangementer, ture og lignende oplysninger for klubbens aktiviteter.
www.paratodos.dk
 
På foreningens vegne
Dan Toldshøj
Dania Care

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.