Det danske magasin i Spanien
Dario Campeotto: Direkte fra Döss til Grand Prix

Dario Campeotto: Direkte fra Döss til Grand Prix

Party-busser

Glade gensyn

Stor beundring

3.000 euro til Cudeca

Gave fra Mijas Kommune


Han tog hæsblæsende og forpustet tilbage til Hotel Puerto i Fuengirola.

Efter en beundringsværdig jubilæumsoptræden på den fornemme restaurant DÖSS i Cabopino ved Marbella, den 81-årige dansk/italiener Dario Campeotto. Han fejrede 60 år på scenen og arrangøren, La Peña de Dinamarca – den danske supporterklub af Málaga CF – 10 år på banen.

Dario skulle med et morgenfly tilbage til Danmark for i den corona-tomme kæmpesal Royal Arena i København med plads til 15.000 tilskuere at præsentere sin Grand Prix-vindermelodi fra 1961 ”Angelique”.

Dario-eventet i propfyldte DÖSS var den fjerde af La Peña de Dinamarca i jubilæumsåret. Først 2 x Amin Jensen på det daværende Da Bruno på Mijas-vejen og så Kandis i Palacio de la Luz i Fuengirola. Der var mange glade gensyn på DÖSS med Dario. Specielt et par vakte gode minder, Lis og Jørgen Holm, fra Esbjerg. Han har optrådt for dem mange gange – bl.a. da Jørgen Holm udnævntes til æresmedlem for Esbjerg Motorsport, hvor han var formand i mange år og sponsor for den tidligere verdensmester i speedway Erik Gundersen. Nu støtter Holm en af de bedste kørere i Danmark, Niels Chr. Iversen.

Det blev for Dario et hej til rigtig mange publikummer, han tidligere har mødt i sin lange og imponerende sangkarriere – på DÖSS med Mickey Pless, ny direktør på Nykøbing Falster Revyen, ved pianoet.

La Peña de Dinamarca donerede på aftenen 3.000 euro til cancerhospice Cudeca og fik selv en fornem og original gave af Mijas Kommune, hvor klubben er hjemmehørende, overrakt af byrådsmedlem Arancha Lopez.

Party-busser kørte fra Feriapladsen i Los Boliches til det succesfulde arrangement.

Se alle billederne her: https://issuu.com/norrbom/docs/la_danesa_april_2020/32

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.