Det danske magasin i Spanien
Hjælp Odd Fellow med at hjælpe de trængende på Costa del Sol

Hjælp Odd Fellow med at hjælpe de trængende på Costa del Sol

Hvert år har vi givet 2 madkurve til 100 euro til et antal trængende familier i forbindelse med julen. Derudover har vi givet forskellige gaver til en række organisationer her på Costa del Sol, blandt andet til “Nattens Engle”, der distribuerer mad til hjemløse og organisationen ASPI i Malaga, der distribuerer mad osv. til trængende familier hver måned.

Uden for landsbyen Coin er der en organisation (CASA PEPE BRAVO), der tager sig af og hjælper mennesker, der har været udelukket fra samfundet i lang tid, med rehabilitering og reintegration i samfundet. Virksomheden drives udelukkende på non-profit basis uden betalt personale og har haft stor succes. Normalt tager de sig af ca. 20 personer, men i år er behovet så stort, at de har taget sig af mere end 30 personer. Her bidrager vi med midler til forskellige projekter inden for organisationen.

I mange år har vi også bidraget til organisationen Fuensocial i Fuengirola til forskellige hjælpeprojekter. De tager sig af udviklingshæmmede børn og unge.

Endvidere har vi har også gjort det muligt for ældre fra hospice og ældrepleje at kunne deltage i busudflugter o.lign.

Dette ekstreme år 2020 har vi usædvanligt mange mennesker, der er ramt af arbejdsløshed og fattigdom. Derfor er behovet større end nogensinde før for at vores og jeres hjælp.

Vi beder dig om at donere et beløb, stort som småt da hver euro tæller, til vores konto:

Bankinter ES07 0128 0796 11 050000 5826. Skriv Odd Fellow donation. Hver euro går ubeskåret nødhjælpsindsats. Odd Fellow er og vil altid være en 100% non-profit organisation.

Du kan læse mere om Odd Fellow i Fuengirola på vores hjemmeside: https://costa-del-sol.oddfellow.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.