Det danske magasin i Spanien
Vi ser meget anderledes på disse problematikker end måske din læge ville. Vi ser nemlig din depression og tristhed som et fysisk mangel.
 
Det kan sagtens være, at du har oplevet traumer i dit liv, ting som virkelig har gjort indtryk på dig. Det kan være, du er opvokset i en familie, hvor tristhed og depression var noget dine næremeste kendte til.
 
Disse scenarier har haft en indvirkning på dig. For det første kommer du fra samme genetik, og derfor ligner du din familie. Dertil har det været med til at præge dig som menneske, og derved præge dine valg og mønstre.
 
Det er vigtigt, at vi anerkender, at du er et helt menneske med følelser, behov, tarmsystem, lykkehormoner og drømme. Vi skal altså anerkende alle sidder af dig, og det betyder også, at du skal arbejde på både et fysisk og psykisk plan for at nå i land.
 
De fleste der kommer i behandling i vores klinik med disse problematikker, har bestemt været i behandling før – og ofte har de besøg psykologer igennem årenes løb.
 
Det er der bestemt ikke noget galt med, og de fleste er virkelig også kommet et andet sted hen, fra hvor de startede, men der mangler stadig noget. De er ikke noget i land selv efter mange års terapi, og det er virkelig her, vi komme på banen!
 
Vi mener og anderkender bestemt at dine oplevelser igennem dit liv har gjort indvirkning på dig, både positiv og negativ. Har du været udsat for overgreb, mistet en der stod dig nær – ja så har det tæret på din psyke!
 

Vi skal kigge på de fysiske elementer i kroppen

Din krop har brug for byggematerialer til at danne nye celler, muskler, nervetråde og bestemt også lykkehormoner. Hormoner, som er med til at give dig velvære, lykke, glæde, selvtilfredshed, stolthed, selvrespekt m.m. Hormoner, som du måske udskiller mindre af, især hvis du lider af angst eller depression.
 
Har du oplevet traumer i dit liv, så har de tæret på dine byggematerialer, og derfor kan du måske genkende, at du er blevet mere depressiv med årene.
 
Kommer du fra en familie med alkohol (eller andet) misbrug, så kender du bestemt også til cravings og tristhed.
 
Var din mor også deprimeret, så ved du, at der er nogle ting, du skal gøre ekstra af, for at din hverdag kører og ikke falder sammen.
 
Der er bestemt lighed med det, vi kommer fra og den som vi er i dag. Og der er også lighed med det, vi har oplevet i livet og den som vi er idag. Spørgsmålet er bare: Er det nok for dig? Skal det have lov til at bestemme over dig?
 
Ved at støtte din fysiske krop kan du altså på alle måder vende bøtten. Vi har set det talvis af gange, og du har virkelig ikke noget at miste. Vi ved, du har prøvet meget!
 

Byggesten i kroppen

Der er forskellige byggestene i din krop – byggestene du får fra den næring, du spiser dig til og næring kroppen selv kan danne. For at dette fungerer optilmalt, så skal dit tarmsystem være velfungerende, og chancerne for at det allerede er det, er desværre meget små. Derfor har vi udviklet en god tarmflorabakterie, der hedder curra · me flora, som indeholder over 12 billioner bakterier, som alle er med til at opretholde din tarmfunktion og som støtter din optagelse og immunforsvar. Du finder den her: www.currame.nordicvms.com.
 
Vidste du, at du har flere nerveceller i tarmen end i hovedet? Det er sådan, at du kan ikke mærke med din hovede, du kan mærke med din mave. Og ja – dine følelser sidder også i din tarm!
 
Serotonin er et af de vigtigeste lykkehormoner i kroppen. Det er en neurotransmit, hvor 95 % af den dannes i din tarm, og den sikrer, at du er lykkelig og kan mærke glæde i dit liv. Derudover påvirker serotonin din tarms funktion, dine følelser, tanker, appetit, dit immunforsvar og din søvn.
 
For at du kan udskille serotonin, kræver det, at du spiser dig til en aminosyre, der hedder tryptofan. Du finder det bl.a. i kød, mælkeprodukter, fjerkræ, græskarkerner og bananer. Når du spiser og optager tryptofan, så skal det omdannes til 5-hydroxytryptophan (5 HTP), for senere hen at blive omdannet til serotonin.
 

Andre byggestene

Der findes over 200 aminosyrer i din krop, ja måske endda flere. Vi kan kortlægge de 28, og vi kan teste de 20 af dem. Aminosyrer er byggestene i din krop. De er med i hver en process, din krop har og er derfor altafgørende for fornyelse og opbyggelse af celler. Aminosyrer er vigtige for din energiproduktion, dit hormonsystem, dit immunforsvar, tarmsystem, muskler og knogler og bestemt også dit nervesystem og lykkehormoner i din krop.
 
Aminosyrernes rolle i din krop:
  • Energiproduktion i cellerne
  • Kontrol og transmission af nervesignaler (nervesystem)
  • Regulering af muskelaktivitet
  • Regulering af hormoner, herunder lykkehormoner
  • Dannelse af antistoffer
  • Dannelse og regulering af enzymer og blodets transport af proteiner
  • Dannelse af RNA og DNA
  • Stabilisering af din tarm
  • Dannelse af vigtige fedtstoffer

Du finder aminosyrer mange steder i din dagligdag

Aminosyrer omdannes fra protein, og protein finder du i alt spiseligt – der er ekstra meget i en rød okse-bøf og mindre i grønkål – men det er der.
 
Der er bestemt en grund til, at vi fortæller dig om alt dette. Det er nemlig sådan, at i perioder med akut stress nedbrydes proteinerne i kroppen 20 % hurtigere end normalt, og derfor kan du kende til træthed og tristhed i sådanne perioder i dit liv.
 

Stop den onde cirkel og gør noget ved problemet

Ved depression, tristhed og angst ser vi størst succesrate ved at teste på kroppens aminosyrer. Det er sådan, at aminosyrer fungerer som kæder i kroppen, og på den måde arbejder de alle sammen. Mangler du en aminosyre, kan det altså skubbe hele kæden.
 
Derfor anbefaler vi altid en aminosyretest – altså en laboratorietest, der kigger på dine amino-depoter og mangler i din krop. Udfra din test bliver der sammensat specielt designet aminopulver til dig, som hjælper med opbyggelse af dit fysiske og psykiske jeg!
 
Vil du høre mere om testen, så skriv endelig til os på info@currame.com
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv. Skriv til friederich@currame.com eller ring på +4527207723
 
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
 
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.