Det danske magasin i Spanien
Vær i Nuet, mærk livet, slip affaldsstofferne

Vær i Nuet, mærk livet, slip affaldsstofferne

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Balance for Kost, Krop, Sind og Sjæl

Kosten, det vi spiser og drikker, er én ting. Hvor mange næringsstoffer er der i vores mad? Hvad er det egentligt, vi vælger at spise og drikke? Indeholder kosten tilstrækkeligt mineraler og vitaminer i vore dage?

 
Noget andet er, hvordan kroppen er i stand til at optage kosten, næringsstofferne. Det kræver blandt andet et godt fungerende tarmsystem, som kan nedbryde føden til letoptagelige næringsstoffer og er i stand til at skaffe affaldsstofferne ud af kroppen.
 
Hvordan behandler vi kroppen, vore celler, væv og indre organer, vore indre ”medarbejdere”, som 24/7 klarer alt fra vejtrækning, fordøjelse, immunforsvar, regulering af syre-basebalancen, opbygning af celler og væv, rensning af blod, lymfe og celleaffald, sørger for vi holder varmen og ikke mindst er vor fornemmeste bolig?
 
Kom og få inspiration til at tage små skridt i retning af balance under overskriften det sunde tilvalg, altså fra begrænsning til berigelse.
Opdag hvor lidt, der skal til, for at få endnu mere overskud og energi, og hvad vi kan gøre for at leve livet endnu mere i balance og ud fra vor egen essens.
 
Det er hvad vi spiser, drikker og hvordan vi tænker og føler, der afgør vores sundhed.
 
Foredrag i Vitamina torsdag den 22. marts kl. 18 – Tilmelding: 952 58 43 13
Af Vitamina

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa