Det danske magasin i Spanien
Sexlivet skal fungere – uanset alder

Sexlivet skal fungere – uanset alder

Ny behandling sikrer erektioner på en naturlig måde – uden bivirkninger.

Alderen sætter sine spor og hos mænd kan den spænde ben for sexlivet, som bogstaveligt talt taber pusten, da problemer med at opnå – og bevare – en tilstrækkelig erektion besværliggør tingene og sexlysten forsvinder ofte helt.
Sådan behøver det bestemt ikke være!
Med Prelox, der er en ny behandling bestående af to naturlige og virksomme stoffer i én effektiv tablet, er det muligt at give sexlivet et mærkbart løft – uden bivirkninger. Effekten så god, at præparatet har opnået patent som behandling mod erektionsbesvær. International forskning bekræfter ligeledes, at det virker.
I en undersøgelse, som læge og sex-ekspert, Steven Lamm fra New York University School of Medicine, gennemførte på en testgruppe, rapporterede langt de fleste at Prelox effektivt satte dem i stand til at nyde et aktivt sexliv.
• Næsten 70% af mændene fik lettere erektion
• 65% af mændene havde morgenerektion.
• 78% af mændene havde lettere ved at opnå og vedligeholde erektionen

Nøglen hedder NO
NO står nemlig også for ”nitric oxide” eller nitrogenmonooxid og er et stof, der får blodkarrene til at slappe af, så der bliver større gennemstrømning, blandt andet i svulmelegemet. Hvis kroppens NO-værdier stiger, er det gavnligt for erektionen.
Prelox indeholder Pycnogenol-ekstrakt og aminosyren L-arginin, stoffer der øger kroppens NO. Ved regelmæssig anvendelse af Prelox sker der en permanent øgelse af NO-niveauerne i kroppen, og en varig bedring af kredsløbet.

Forskning viser at impotens har med dit kredsløb at gøre

Tidligere troede man, at erektionsproblemer skyldtes psykiske faktorer men i dag mener men at det hovedsageligt er et problem, der knytter sig til kredsløbet. Her kommer Prelox ind som en uundværlig hjælp, da præparatet stimulerer de mekanismer, der får blodkarrene til at slappe af og hjælper blodet med at strømme igennem vævene.
Det ene aktivstof, Pycnogenol®, er en ekstrakt af fransk strandfyr (pinus maritima). Den anden, l-arginin, er en aminosyre. Begge stoffer får blodkarrene til at udvide sig og øger kroppens niveau af stoffet nitrogenmonooxid (NO). Prelox et dagligt kosttilskud, der sørger for, at de optimale betingelser for en velfungerende erektion er tilstede – hele tiden. Et godt sexliv er en menneskeret – uanset alder.

Prelox forhandles hos Vitamina i Centro Idea.

Af Vitamina i Centro Idea.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.