Det danske magasin i Spanien
Mogens Dahl “fjerner” diskusprolapser
Foto-Artikel-MOgens-Dahl-LD-Marts-2015-herniated-disc
Efter at Kiropraktor Mogens Dahl har indledt et tæt samarbejde med forsker i ryglidelser Hanne Albert i Odense, er antallet af patienter med diskusprolapser, som søger hjælp i hans klinik fordoblet. Det er naturligvis ikke Mogens Dahl, der “fjerner” diskusprolapserne. Det er kroppens egen evne til at helbrede, der reagerer, når området behandles korrekt, eller rettere bliver normaliseret. Der er desværre ikke mange, der kan give den rette behandling – reelt kun ganske få.

 
Mogens Dahl finder og behandler (korrigerer) den fysiske årsag til denne smertefulde læsion i ryggens bruskskive. Herefter er det kroppen, der for så vidt gør resten af arbejdet. Det er nemlig så heldigt, at vores krop godt ved, hvordan den skal helbrede, men ikke altid kan komme til.
Mere end 30 års erfaring i behandling af ryglidelser gør, at Mogens Dahl har fundet den hyppigste årsag til en diskusprolaps og udviklet en speciel teknik til at løse denne og dermed sætte helbredelsen i gang – ikke kun delvist; men 100%, hvad angår selve diskusprolapsen. De omliggende led og knogler kan naturligvis have problemer, som kræver en anden specifik behandling.
 
Husk at man ikke ser et diskusproblem på røntgen, men skal have en MR-skanning (Magnetisk Resonans). Dog kan symptomer og ryghvirvlens placering på et røntgenbillede tyde på, at det er en diskusprolaps. Ikke kun på grund af smerten; men også ved eventuelle udfaldssymptomer, såsom snurren, svage muskler o.lign.
 
Foto-Artikel-MOgens-Dahl-LD-Marts-2015-discusprolaps
 
Hvis du under flytning af et møbel er så uheldig, at et led i rygsøjlen låser sig fast – altså ikke bevæger sig tilstrækkeligt herefter, må leddene ovenover og nedenunder tage sig af den manglende bevægelighed. Nu bliver de overbebyrdede led irriterede og hæver for til sidst, hvis intet bliver gjort, at prolapse. En proces som kan tage alt fra en dag op til et år, afhængig af hvad du laver i dagligdagen.
Årsagen er ikke den prolapsede diskus; men det ikke-bevægelige (låste) led, og det er der, behandlingen skal foretages. En eventuel operation afhjælper symptomerne; men fjerner ikke årsagen. En diskusprolaps er et hypermobilt, overbelastet led, som “falder sammen” på grund af et fastlåst led nedenunder. Den mest klassiske prolaps er bruskskiven (disken) mellem fjerde og femte lændehvirvel L4/L5, herefter er det sidste lændehvirvel L5, som naturligvis er afhængig af korsbenet (sacrum) L5/S1.
 
Samarbejdet med Hanne Albert har gjort, at Mogens Dahl ikke kun behandler årsagen til en diskusprolaps, men også at du undgår en operation. Han ordner det endda 30% hurtigere ved at stimulere kroppens helbredelsesproces og hastighed ved at belyse (bombardere) disci og ryghvirvlens celler med rødt laserlys. (808nM)
Hanne Albert har gjort dette muligt ved at få dygtige ingeniører på Syddansk Universitet til at lave en større laserkanon – den største pt. – og ud af de fem, som eksisterer på verdensplan, har Mogens Dahl nu den sidst producerede, den eneste i Spanien.
Herom – og hvorfor rødt laserlys virker ekstraordinært fantastisk – senere.
 
Mogens Dahl understreger: “Dem der taler dårligt om, eller er bange for original og rigtig kiropraktik, har aldrig set mig arbejde eller været i min klinik. Der er desværre mange elendige og meget uprofessionelle behandlere – ikke kun i min, men i alle brancher. Og fordi behandleren er dansk, er det desværre ikke nogen garanti. Så sørg for, at den kiropraktor, du opsøger, er autoriseret og medlem af den nationale kiropraktorforening. Her i Spanien hedder den AEQ (Asociación Española de Quiropráctica)!”
 
Kiropraktor Mogens Dahl, tel. 952 46 41 37
Af Kiropraktor Mogens Dahl

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.