Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Gudstjenesteliste – alle dage kl. 11.
3., 10. og 17. april (Palmesøndag og konfirmation). D. 21.april Skærtorsdag INGEN gudstjeneste, men der er gudstjeneste d. 22. april (Langfredag – musikgudstjeneste) og d. 24.april (Påskedag med påskefrokost).

Arrangementer i Margrethekirken

Royal tvillingedåb 14. april kl. 14.00
Der er royal tvillingedåb den 14. april kl. 15.30, og dåben finder sted i Holmens Kirke i København. Her udløses spændingen om navnene på det kongelige tvillingpar. Vi følger begivenheden på kirkens fladskærm fra kl. 14.00. Pris: 5 euro inkl. Anretning, der betales ved indgangen. Drikkevarer købes i caféen

De Tre Pianister 15. april kl. 19.00
En forrygende to timers koncert med blandet genre og repertoire, hvor vi også skal synge sammen både på dansk og engelsk. Heather Bellene er klassisk uddannet koncertpianist. Sid Wright – netop fyldt 90 år – og en god ven af Margrethekirken, har spillet med nogle af de allerstørste jazzmusikere og har akkompagneret filmstjerner. London Bobby er sanger og pub-entertainer og sørger for komiske indslag og små historier undervejs.
En fornøjelig aften omkring kirkens smukke Yamaha koncertflygel og med besøg af en ”Special Guest Star”, vor egen præst Søren Juhl på tværfløjte.
Pris: 12 euro. Billetter kan købes hos Jørgen Rønne samt ved indgangen

Musikgudstjeneste Langfredag 22. april kl. 11.00
Mange synes nok, at Langfredag er en lidt trist helligdag. Vi kommer da heller ikke uden om, at teksten netop denne dag, hvor Jesus bliver korsfæstet, er en af de mindre muntre. Men det hører med til påskens samlede historie, som vi vil dramatisere i en musikgudstjeneste, hvor prædikenen er afløst af læsninger fra lidelseshistorien, vekselsang og meget smukke musikalske indslag med mezzosopran Anna Landowska Sergeant.

Påskefrokost 24. april efter gudstjenesten
I forlængelse af en festlig påskegudstjeneste serveres en lækker forret med ananas og hønsesalat. Herefter står den på påskelam i salon og patio.
Pris: 15 euro. Billetter købes i kirken hos Jørgen Rønne

 

Sangaften med Keld og Søren 28. april kl. 19.00

Så skal vi røre stemmen og smilebåndet. Vi sammensætter et blandet program med sange, salmer, viser og evergreens, og garnerer med fortælling og ”røverhistorier”. Kom og giv din glade stemme luft! Og rund aftenen af med en dejlig platte.
Pris: 7 euro, der betales ved indgangen. Drikkevarer købes i caféen.

Ekstraordinær generalforsamling i ”Margrethekirkens Venner” afholdes lørdag den 30.april 2011 kl. 11 i Margrethekirken, Las Lagunas (Mijas).

Dagsorden:

1: Valg af dirigent.
2: Godkendelse af vedtægter udformet på spansk og dansk.
3: Tiltrædelse af beslutninger truffet på den ordinære generalforsamling afholdt den 17. februar 2011.
4: Eventuelt.

For det tilfælde, at der ikke er et tilstrækkeligt antal medlemmer til stede til at den ekstraordinære generalforsamlingen kl. 11. er beslutningsdygtig, indkaldes herved til endnu en ekstraordinær generalforsamling kl. 11.15. samme sted, med samme dagsorden.

Bestyrelsen

Forårsbasaren
Vindernumrene blev:

Kinesisk lotteri: 1)86 – 2)149 – 3)93- 4)96 – 5)185 – 6)180 – 7)92 – 8) 39 – 9)30 – 10) 91 – 11)85 – 12)139 – 13)162

Den store lodseddel 2011:

1)2097 – 2)2120 – 3)2879 – 4)1468 – 5)2141 – 6)2666 – 7)1471 – 8)1140

9)902 10)227 – 11)152 – 12)1137 – 13)1847 – 14)796 – 15)671 – 16)392

17)49 – 18)1978 – 19)815 – 20)8

Gevinsterne skal være afhentet senest d. 10. april 2011 i Margrethekirken. Uafhentede gevinster tilfalder kirken.
Vi takker alle vores sponsorer i forbindelse med Margrethekirkens forårsbasar d. 11. marts 2011.

____

Kirken øst for Málaga

Vores første gudstjeneste er Høstgudstjenesten d. 5. november 2011.

Et tilbageblik
Udover de planlagte gudstjenester i Fiskerkapellet i Almuñecar og Lux Mundi i Torre del Mar, har der været et par gode arrangementer.
Den 18. februar var der den årlige jazzkoncert i restauranten ved Cuevas de Nerja. Christopher Bo Bramsen kom med Lennart Ricard, Ole Givskov og Morten Hinze og gav os noget god jazz, som blev krydret med sjove historier. Muligheden for at få en ‘sving om’ blev flittigt udnyttet, så ikke kun ørerne fik gode oplevelser. Ganerne fik også deres oplevelser med et par drinks og lækre canapéer. Så i det hele taget var det en god, vellykket og stemningsfuld aften.

Córdobatur 2. – 3. marts
Vi har været på den skøn tur til Córdoba med en overnatning.
Turen startede med opsamling i Almuñecar, Algarrobo og Rincon de la Victoria onsdag morgen. Vi kørte nordpå mod Mortilla, hvor vi besøgte den 275 år gamle bodega Alvear. Efter en rundtur med efterfølgende vinsmagning, kørte vi videre til Córdoba, hvor vi gik over floden Guadalquivir til Hotel Maimonides lige overfor Mezquitaen i den indre by.
Efter indkvartering var det blevet frokosttid. Triunfo, en dejlig lille restaurant, serverede os en tapas-menu med egnsretter. Det smagte herligt, og der blev lagt en god bund, så eftermiddagens rundtur kunne klares uden maverumlen. Derefter var der guidet tur i Mezquitaen, og vi fik en meget fin gennemgang af historien fra moske til katedral og forskellen ved det. Vi fik fortalt om søjlerne og bygningsstilen, om nye og gamle dele, så det var med at holde ørene stive. Så var vi rundt i jødekvarteret, og vi så synagogen. Vi fik historien om filosoffen Moses ben Maimon, alias Maimonides. Vi sluttede på slottet med dets romerske mosaikker og det fantastiske haveanlæg. Der blev lige tid til et lille hvil, inden det var tid for middagen. Den foregik på en lille restaurant, og vi fik flere egnsretter. Da desserten blev serveret, kom der underholdning, og sikke en underholdning, det var flamenco i høj klasse. En guitarist, en sangerinde, en danserinde og en hjælper, de var bare gode, og da vi havde nydt deres show, var det tid til at komme i seng.
Torsdag formiddag var fritid. Vi var nogle, som efter en skøn morgenbuffet gik til messe i Mezquitaen kl. 9.30. Den foregik med megen sang, en smuk oplevelse. Det var meget blandet, hvad deltagerne foretog sig indtil kl. 13.30, hvor vi sammen spiste en skøn frokost med flere egnsretter i restauranten på hotellet.
Det sidste punkt på programmet var Medinat Al-Zahra, en by som blev bygget lidt udenfor Córdoba i årene efter 936. Der er et museum, som fortæller dens historie, og det er absolut en overvældende oplevelse.
Vi var alle 38 deltagere absolut mættede med gode oplevelser, da vi vendte næsen hjemad ca. kl. 18. Vi havde vejret med os. Det truede med regn sidst på dagen, men den startede først rigtigt, da de sidste var kommet af bussen, så heldige var vi. Tak for en skøn tur.

______

Mindeord
Vor kære elskede søn, bror, mand og far, John Pujol, gik helt ufatteligt bort fra os den 22/2 2011. John blev født i Danmark, men allerede som 2 ½ årig kom han til Torremolinos, hvor han voksede op og fik sig en spansk uddannelse, selvom han bevarede sit danske sprog.
Efter endt skolegang med det, der svarer til en studentereksamen, tog han en tre-årig uddannelse, der sluttede med en titel som direktør, hvilket dengang var påkrævet for at vi kunne drive rejsebureauet Ruta Solar. Efter soldatertjenesten fik han lyst til at tage til Danmark, hvor han uddannede sig indenfor computerbranchen, der var hans store lidenskab. Han fik gode stillinger, først hos DFDS og siden blev han konsulent, bl.a. for SAS.
Da hans far blev syg, tøvede han ikke med at flytte herned med hele sin familie for at overtage sin fars post. Han blev en uvurderlig støtte for sin far i Ruta Solar, hvor han ledede afdelingen for indkommende rejser. Han var et udpræget familiemenneske, der levede for sin hustru Gitte og deres to sønner, Marc og Lucas. John var et sjældent godt menneske, der altid var parat til at hjælpe, og det savn, han efterlader, kan ikke beskrives.
Midt i vor store sorg over tabet af vor elskede søn, bror, mand og far, John Pujol, vil vi gerne udtrykke vor dybeste taknemmelighed for al den deltagelse, vi har fået, både i form af tanker, det skrevne ord, blomster og tilstedeværelse. Vi er ganske overvældede af den støtte, vi har fået, der har været uvurderlig for os i denne svære stund.

Familien Pujol

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa