Det danske magasin i Spanien
bdr = Beauty Defect Repair – til kamp mod rynkerne

bdr = Beauty Defect Repair - til kamp mod rynkerne

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

 

Denne behandlingsform er unik i sin virkning. Først og fremmest sker der en omgående fornyelse af hudens elasticitet, dernæst absorberer huden plejeprodukterne meget hurtigere og helt ind i de dybere lag. Med investeringen i bdr-apparatet og den nødvendige uddannelse i brugen, har kosmetolog Nana Norrbom bragt det mest avancerede våben må rynker, slaphed i huden, ar efter acne, solskader, pigment- og alderspletter, store hudporer etc. til Costa del Sol.
“Jeg har været i gang med bdr-behandlinger siden sidste sommer, og jeg oplever meget finere resultater end jeg har opnået med andre ansigtsbehandlinger”, fortæller Nana, og fortsætter: “Beauty Defect Repair metoden er baseret på en ny teknologi, som garanterer en hurtigere og væsentlig større gennemtrængning af kosmetiske indgredienser ind i huden. Behandlingen er blid ved huden, men giver samtidig en meget præcis og korrekt stimulering af hudens yderste hornlag og helt ned til de dybere hudlag i epidermis. Behandlingen skader hverken levende, nye celler i den nederste del af epidermis, og heller ikke blodkarene.
En bdr-behandling, der tåles af alle hudtyper (også de mest sensitive og overfølsomme), er meget behagelig og afslappende, og bagefter føles en kriblende fornemmelse i huden.
Vi kan behandle en gang i ugen eller om måneden efter behov, men i et kurforløb på 4-6 uger opnås de største resultater, især hvis huden er slap og har dybe rynker. Også ved andre hudproblemer som grove porer, uren hud, acne og psoreasis er der en synlig forskel i løbet af kort tid. Og så er resultaterne temmelig holdbare”
“Ved injektionsbehandlinger som restylan og botox, er der områder i ansigtet, som ikke kan nås eller behandles optimalt, og her er en bdr-behandling bedre, da der er mange forskellige behandlingsmundstykker som eksempelvis passer godt til rynkerne helt tæt på øjnene.”
“En af de mange forskellige bdr-behandlinger starter med en plejende og mineraloliefri rensning, hvorefter huden forberedes med frugt- og mælkesyre. De yderste hudlag åbnes med bdr-metoden, og hyaleronserum indsluses i huden. Derefter laves en afslappende mikro-cirkulerende og pumpende massage. Huden påføres en kølende, fugtgivende og genopbyggende gelemaske som afslutning på en aktiv men behagelig behandling.”
“For et optimalt resultat anbefales det at bruge hjemmeplejeprodukterne i samme periode som kurbehandlingerne, og gerne bagefter også. Disse produkter aktiverer cellefornyelsen i huden og får cellerne til at arbejde optimalt igen, derfor opnås meget hurtigt en god fugtbalance og volumen i huden.”

For mere information ring venligst til Nana Norrbom, der også tilbyder smukke julegavekort på klinikkens forskellige behandlinger – tlf. 610716048.

Af Kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa