Det danske magasin i Spanien
Hvad kan du lave, når sydens sol svigter?

Hvad kan du lave, når sydens sol svigter?

ADVERTORIAL

Artiklen er sponsoreret af: Spilnu.dk

Skønne badestrande, unikke naturområder, romantiske vingårde og idylliske gader i byerne. Spanien har meget at byde på, og de fleste danskere forbinder det sydeuropæiske land med sol og varme. Men selv spanierne kan opleve dårligt vejr. Det samme kan du, hvis du bor eller opholder dig i landet. Hvad skal du så finde på at lave? Vi giver dig her tre små tips til ting, der gør enhver regnvejrsdag lidt sjovere.

Spil sjove spil

Hvad er mere hyggeligt end at tilbringe en kølig og våd dag indendørs med et godt spil? Hvad enten du er til kortspil, strategispil, brætspil eller quizspil, kan et sjovt spil få gang i både hjernen og adrenalinen. Alliér dig med din partner, nabo eller nogle gode venner, og konkurrér på hyggelig manér i alle jeres yndlingsspil.

Er du ikke i det selskabelige hjørne, eller har du ikke lige nogen at spille spil sammen med, så kan du sagtens spille spil i dit eget gode selskab. Du kan nemlig finde et hav af sjove spil online, som med sikkerhed giver gråvejrsdagen lidt spænding. På internettet kan du for eksempel spille bingo, besøge et online casino eller prøve lykken med spillemaskiner.

Du kan også ty til spil på mobiltelefonen, hvor du for eksempel kan downloade ord- og bogstavspil. Eller hvad med at lægge et godt, gammeldags puzzlespil? Vælger du et med mange brikker, kan du formentlig holde dig beskæftiget i selv længere perioder med gråvejr.

Indendørs shopping

Har du brug for at komme lidt ud af døren, men gider du ikke gå tur i trist vejr? Så kan du besøge et af Spaniens shoppingcentre. Her kan du finde inspiration til garderoben eller boligen, hvis du trænger til lidt fornyelse. Hvem ved, måske finder du et knaldgodt tilbud.

De fleste shoppingcentre byder også på en café eller et cafeteria, hvor du kan hvile benene og nyde en kop café con leche. Du kan muligvis også få overstået et par dagligvareindkøb, mens du alligevel er afsted.

Gå på museum

Kan du bedre lide kulturelle oplevelser indenfor kunstens verden? Så er det helt oplagt at bruge regnvejrsdagen på at besøge et af Spanien mange gode museer. Spanien byder på museer for alle. Er du til kunst, kan du besøge det berømte Museo Nacional del Prado i Madrid, Museo Picasso i Malaga eller Guggenheim i Bilbao.

Er du interesseret i videnskab, kan du besøge CosmoCaixa i Barcelona eller Ciutat de les Arts i les Ciéncies i Valencia, hvor du blandt andet finder et planetarium og et akvarium. Du får nemt en hel dag til at gå på et af Spaniens mange spændende museer.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.