Det danske magasin i Spanien
Célere Vitta Nature Mijas

Del

I dag er det at have en livsstil, der er naturlig, fri for forurening og larm fra de store byer, meget eftertragtet.
I Vitta Nature finder du et økologisk og afslappet liv med alle de fornødenheder, som en bolig af høj kvalitet kan tilbyde dig. Det er en ideel mulighed for at nyde en naturlig livsstil, som er lidt anderledes.
Be natural
Nogle gange er det ikke nødvendigt at stikke af for at nyde naturen, afslapning og bekvemmelighed. Nogle gange er løsningen meget tættere på, end vi tror, hvis vi blot leder efter den.
Célere Vitta Nature er en ny konstruktion med 166 boliger med 2, 3 og 4 soveværelser med stor garageplads og opbevaringsrum inkluderet i prisen. Disse boliger har særligt velholdte fællesområder, hvor man har dedikeret mere end 13.000 m2 til at slappe af i SPA, dyrke motion i træningscenteret og på padelbanen eller blot nedsænke sig i en af de adskillige swimmingpools, som findes inde og ude.
Et idyllisk område
Det bedste ved boligerne er, at du er i kontakt med det, som findes udenfor via den fantastiske udsigt. I Célere Vitta Nature kan du nyde hjemmets komfort mens du betragter naturen, som omkranser det. Alt sammen uden på noget tidspunkt at miste udsigten til havet, hvis tilstedeværelse man lægger mærke til, når man træder ud på terrassen eller i haven.
Anvendelige og behagelige lejligheder
Når rummene i en bolig er vidde og åbne, opnår man den fleksibilitet, man som familie behøver. I Célere Vitta Nature er de åbne stuer store og slutter sig til køkkenøen, som er komplet integreret. Der er direkte udgange til terrasserne, som er af højeste kvalitet, da komfort og afslappelse er det mest vigtige her.
Fælles velvære
Boligerne i Célere Vitta Nature er lykkedes med at få fritid og en sund livsstil til at træde ind i hjemmet. I de store fælles områder er der plads til alt det, du behøver.
At nyde de solrige dage er lige så nemt, som det er lækkert, takket være de tre udendørs swimmingpools, hvis farve er lige så turkisblå som havet. Til de få gange, hvor vejret ikke makker ret, kan du nyde vandet alligevel takket være den indendørs pool og fælles SPA.
Derudover kan du også praktisere eller udvikle din passion for økologiske afgrøder, da der i fællesområderne også findes nyttehaver, så livet kan blive lige så økologisk, som du ønsker.
Det sunde liv og sporten får også lov at fylde i dette område, som har et komplet udendørs træningsområde med padel- og løbebane samt træningsmaskiner. Derudover har boligområdet også en gourmetsal, hvor man kan nyde gode stunder med venner, samt et område til dem, der virkeligt regerer hjemmet: kæledyrene.
Forskellen ligger i oplevelsen
Célere Vitta Nature er et projekt, som er udviklet af Vía Célere og promoveret af Commerzia. De to er gået sammen om at skabe noget, som virkeligt skiller sig ud kvalitetsmæssigt. Samarbejdet mellem disse to virksomheder garanterer for et projekt, der stadfæster sig som et af de vigtigste på Costa del Sol.
Kommunen har allerede givet byggetilladelse til dette projekt, der snart bliver en realitet.
 
Kontaktoplysninger
+34 900 10 20 80 – vittanature.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.