Det danske magasin i Spanien
Få nyt look hos Ole Optica

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Den skandinaviske brillebutik i Nerja bugner af nye lækre briller. Den flotte efterårskollektion er netop kommet hjem og byder på et stort og flot udvalg af både klassiske og innovative briller.
”Vi har bl.a. fået en ny og spændende kollektion hjem fra mærket Röst, som i design umiddelbart er meget enkelt og klassisk men samtidig byder ind med et umiskendeligt, moderne twist,” forklarer byens skandinaviske optiker, som også glæder sig til at præsentere sit publikum for den hollandske De Stijl-kollektion, som bugner af elegante herrebriller i et innovativt design, hvor de bevægelige dele ikke er samlet med skruer.
”Vores publikum vil have gode produkter til gode priser, så det bestræber vi os naturligvis på at tilbyde. Og så ønsker folk en god service, der også gælder, efter man har fået sin nye brille. Og det får man her,” lover Ole Højer, som i over ti år har hjulpet skandinaver i Nerja-området med at finde den rigtige brille. Ole Optica fortsætter med sit populære 2 x 1 tilbud:
”Når du bestiller et sæt klare progressive brilleglas, får du et ekstra sæt farvede brilleglas i en tilsvarende kvalitet gratis med i købet. Det er et godt tilbud, der også gælder de nyeste modeller og de bedste glas,” forklarer den skandinaviske optiker, som også tilbyder et sæt progressive brilleglas fra kun 95 euro. Ole Optica befinder sig centralt i den vestlige ende af Nerja med relativ let parkering, ofte lige ved døren.
Besøg Ole Optica i Nerja på: Calle Antonio Ferrándis 23, 29780 Nerja.
Ring venligst for tidsbestilling: 952 528 395.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa