Det danske magasin i Spanien
Konstateringen er, at kroppen går igennem en fysiologisk aldringsproces, og det ser man ofte på huden ved at den mister sin elasticitet, bliver tyndere og rynkerne kommer til syne.

Hvordan holder vi så huden smuk og ung i længere tid? Svaret ligger i at forebygge huden udefra med effektive A-vitaminholdige cremer.

A-vitamin er våbnet

Det 20-årige verdenskendte, danske hudplejemærke Beauté Pacifique er specialiseret i at udvikle og producere effektive A-vitamin cremer, der virker så godt, at man faktisk kan sparke nyt liv i huden og dermed udsætte aldersprocessen.
”Vi har udviklet en særlig proces, der gør vores cremer med A-vitaminer i stand til at trænge så dybt ned i huden, at der sker en foryngelse og en genstart af de specielle celler, der kan reparere hudens skader og normalisere huden – både i overfladen og i dybden”, siger Flemming K. Kristensen, direktør hos Beauté Pacifique.

Hvad er A-vitamin?

Kroppen er ikke selv i stand til at danne A-vitamin, men det er noget, der kan blive tilført udefra gennem vores kost, livsstil og hudpleje. Der findes forskellige former for A-vitamin, både som Retinol og som en Ester i formerne Retinyl Acetate, Retinyl Palmitate og Retinyl Propionate. I Beauté Pacifiques cremer anvendes forskellige Estre, der har evnen til at trænge helt ned i hudens dybeste lag, hvor celleproduktionen foregår. Estrene bliver omdannet til aktiv A-vitamin i huden, og genopbygger hudens stuktur.
Når A-vitamin er blevet en populær termologi, skyldes det dets store evne til synligt at gøre huden glattere, finere og bekæmpe de alderstegn, som vi får efter solskader, og når vi udsættes for vind, vejr og frie radikaler.

Fakta

A-vitamin
– forynger huden
– stimulerer cellefornyelsen i hele hudens tykkelse
– gør huden robust og modstandsdygtig

Dansk når det er bedst

Beauté Pacifique udvikler og producerer alt i Danmark, og har gennem årene modtaget mange priser for deres revolutionerende, patenterende A-vitamin cremer. Dette skyldes deres tætte samarbejde med anderkendte, dygtige hudlæger og en videnskab hentet fra den medicinske branche – men også at de med ultralydsscanning kan dokumentere en tydelig hudforbedring allerede kort tid efter anvendelsen af cremerne. Créme Metamorphique og Super3 Booster, er nogle af de prisvindende cremer baseret på A-vitamin.
 
Beauté Pacifiques konsulent besøger Vitamina igen til efteråret.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.