Det danske magasin i Spanien
Hvad er permanent makeup?
Nana
 
Er permanent makeup en ny, moderne trend inden for skønhed? Nej, faktisk har det eksisteret i over 20 år, og er nu mere brugt og in end nogensinde.
Permanent makeup (også kaldet mikropigmentation) minder på mange måder om tatovering, men er dog kun semi-permanent og sidder altså ikke i huden for evigt. Permanent makeup forsvinder gradvist efter 2-3 år, men kan fornys igen og igen.
 
Mange, både kvinder og mænd, vælger denne løsning for at korrigere manglende hårvækst (bryn, vipper og skæg) eller som makeup (eyeliner, bryn og læbekant).
Systemet er bygget op på naturlige farver uden nikkel, metaller, parfume og andre allergifremkaldende stoffer – og det betyder, at alle kan tåle farverne.
Påføringen af farven minder en del om rigtig kropstatovering, dog går nålen knapt så dybt i huden og det gør ikke nær så ondt. Farverne har samme pH-værdi som huden og kan derfor udskilles af kroppen igen. Mikropigmentation kan altså laves på næsten alle uanset alder og hudtype.
 
Nana Norrbom
 
Ofte sker det, at vores naturlige pigmenter bliver lysere med alderen og hårvæksten på bryn og vipper bliver finere eller udebliver helt – og det problem kan løses med permanent makeup. Bryn kan tegnes op igen med hårtegnings- eller skyggeteknik. Øjne kan indrammes helt eller delvist og læberne kan få deres naturlige kontur tilbage. Resultaterne kan spænde bredt fra det lyse, naturlige look til det lidt mørkere.
Hygiejnen og resultaterne med Golden Eye, som er det system, Nana Norrbom arbejder med, er helt i top.
 
“Alt er engangspakket og forseglet, farverne er silkeagtige og af meget høj kvalitet – og vil derfor forblive naturlige i huden”, forklarer hun. “Som forbruger skal man tage sig i agt for billige behandlinger med kopiprodukter og Taiwan-farver, da det kan ende i meget lidt kønne resultater og allergiudslæt. Det er ikke uden grund, at Golden Eye er det eneste godkendte permanent makeup system i Spanien og i EU”, siger kosmetolog og linergist Nana Norrbom, der har klinik i Fuengirola.
 
“Min model, Malene, ønskede sine bryn mere kraftige og fyldige i formen.
Farven, som er indpigmenteret i huden, er chocolate brown, der er en varm og mørk tone til brunetter.
Teknikken, som jeg har brugt, er hårtegningsteknik i 3 D effekt.
Huden er ca. 3 til 4 dage om at hele op efter pigmenteringen og et eftertjek af brynene laves i ugerne bagefter.
I dagene efter behandlingen skal man smøre brynene ofte med en creme som fremskynder helingen.
Har du et ønske om at få et flot og naturligt look, så ring og få en snak med Nana Norrbom – eller book en konsultation på tlf. 610 716 048.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.