Det danske magasin i Spanien
Skandinavisk tandlægekvalitet til spanske priser

Skandinavisk tandlægekvalitet til spanske priser

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Artikel DENTIS LD November 2013 A
Hos den veletablerede tandlægeklinik Dentis, der har eksisteret siden 2005, gør man meget ud af at tilbyde skandinavisk service, selvom ejeren Ester Gibert Astellara er spansk.
“Jeg er spansk, men når det kommer til tandpleje, tænker og arbejder jeg som en skandinav,” siger Esther Gibert Astelarra, som for otte år siden åbnede tandlægeklinikken Dentis i Torre del Mar.
 
Fra første dag har hun udelukkende benyttet tysk og skandinavisk udstyr, produkter og personale.
“Vi er en spansk/skandinavisk klinik, som leverer tandpleje af skandinavisk kvalitet, men til spanske priser,” forsikrer Nina Merete Skog, som er Dentis´ norske assistent.
Takket være det lave spanske prisniveau og det faktum, at tandlæger i Spanien er momsfritaget, koster det kun omkring det halve at gå til tandlægen i Spanien i forhold til i Danmark, Sverige og Norge. Således koster en tandrensning og et eftersyn kun 30 euro, fyldninger fra 40 euro og kroner fra 260 euro, men det kommer ikke til at betyde noget for kvaliteten, lover de hos Dentis.
“Kvaliteten og garantien på vores arbejde er fuldt på højde med en klinik i Skandinavien. Teknisk er vi med helt fremme,” garanterer Nina Merete Skog med henvisning til, at Dentis, som en af de eneste tandlæger i Málaga-provinsen, tilbyder den nyeste teknik indenfor implantater.

 
All-On-4
Hos Dentis følger man udviklingen og klinikken har taget den nye teknik All-On-4 til sig. Det er en ny, revolutionerende teknik, som muliggør placering af fire permanente implantater på en enkelt dag.
“Det er teknologisk et stort fremskridt, og for patienten sikrer det mindst mulig ubehag og forbedret livskvalitet. For os er det en stor ære at kunne tilbyde den nyeste teknologi,” siger Esther Gibert Astelarra, som for nylig har valgt at flytte klinikken til nye, flotte lokaler, der ligger mere centralt.
“Vi ligger nu midt på hovedgaden i Torre del Mar, så vi er lette at finde, og vi har gratis parkering i p-huset Las Yucas. Vores klinik har altid været præget af et internationalt klientel, og flere og flere skandinaver finder hertil,” slutter Nina Merete Skog.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa