Det danske magasin i Spanien
Hold på vandet helt naturligt

Hold på vandet helt naturligt

Enorme hygiejnebind, specialtrusser, medicinsk behandling eller daglige knibeøvelser. Sådan plejer løsningen at hedde, når det handler om sygdommen inkontinens, om problemer med at holde på vandet. Nu er der imidlertid hjælp at hente direkte fra naturen. InControl er et nyt produkt baseret på urter, der tilsammen kan lindre inkontinens.
i Danmark er der 400.000 inkontinente. De lider af ufrivillig vandladning. De ”drypper” i bukserne, når de nyser, hoster eller dyrker sport. Eller tisser i bukserne, fordi de ikke kan nå at komme på toilettet i tide. Inkontinens er blevet en folkesygdom, men det er samtidig en sygdom, der er svær at tale om. Mange opfatter det nemlig som yderst pinligt, når de ikke kan holde på vandet. De holder derfor sygdommen for sig selv og lever et liv med daglige gener og problemer.
InControl er sammensat af tre urter, som alle har en gavnlig effekt på blæren. Der er tale om et helt nyt middel målrettet sygdommen urin-inkontinens hos både kvinder, mænd og børn. InControl indeholder ekstrakt af græskarkerne og tranebær samt den indiske urt crataeva nurvala. Græskarkerneekstrakt har i mange år været kendt for sin virkning på prostataproblemer. Den specielle ekstrakt, der er i InControl, er unik. den er resultatet af forskeres arbejde på at finde en græskarkerneekstrakt, der netop virker på urin-inkontinens. Tranebærekstrakt hjælper med at opbygge blærens slimhinder og hindre kroniske blærebetændelser. Det er med til at forebygge inkontinens. Den velkendte indiske urt, crataeva nurvala, har gennem hundreder af år været brugt til at styrke blærens lukkemuskel, ligesom urten virker mod blærebetændelse.
InControl kan virke på begge de former for urin-inkontinens, som så mange mennesker plages af.

Stress-inkontinens og urge-inkontinens
Stress-inkontinens er den mest udbredte form for inkontinens. Kvinder mærker det ved, at de ”drypper”, når de dyrker motion, nyser eller griner. Stress-inkontinens skyldes ofte en slap bækkenbund, hvor bækkenbundsmusklerne er blevet slappe efter en eller flere fødsler. Stress-inkontinens opstår også hos kvinder efter 50-års alderen, fordi de danner mindre østrogen.
Urge-inkontinens viser sig som en overaktiv blære. Mennesker, som lider af urge-inkontinens, får ikke varsel om, at det er tid til at finde et toilet. derfor tømmes blæren ofte helt uden kontrol, og man tisser i bukserne.

InControl kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.